esim geliyor.bu gece ipler kopacak

Simdi onunla konustum.bekliyorum dedi.ama esim birahanede icku ictigi icin vazgectim yarin gunduz konusacagim dedi.alkolluyken konusmak ise yaramaz diye.simdi esim eve geldi.o mutfakta ben salonda.hayata bak.yuzunu bile gormuyorum.girmekte istemiyorum.ama bugun ben whatsaptan mesaj attim ona.ise basladigimi ve bu evliligi bitirmek istedigimi anlattim.okudu okudu.anladi anladi.anlamazsa eyvallah ya kendi bilir

ya siz supersiniz.sizler de burda olmasaydiniz herhalde cildirirdim.haklisin gecen zamana artik uzulmemeliyim.ben bir de cok duygusalim.bu gece bayagi agladim.agir geldi..gecmis oyle agir ki.ezdirmeyecegim artikona kendimi.kelimelerim tukendi.agzimi acip bir kelime bile etmem artik.biten bir seyin nesini konusacagim

ne olacak simdi aman kendinede oglunada dikkat et gozunu seveyim sarhosun ne yapacagi belli olmaz sakin kavgaya tartismaya girmeyesin sus asaletini koru zaten normal bir adam degil konustukca damarina basarsin uc dinle bir konus arkadasim

Eve geline edim icmeye devam etti.sonra beni yanina cagirdi.yazdiklarini okudum dedi.bize ne istiyorsak onu yapmaya hazirmis.sasirmayin arkadaslar.koca bir yalan cunku.arkasindan da ilave ediyor.ama benim suan size ayri bir ev acmaya maddi gucum yok.biraz sabredin.yapicam ben.bir dakika gecmiyor.kendini hakli goruyor.allah senin belani versin.beni bu hale sen getirdin.sen nasil bir kadinsin.gibi hakaretler.is buldugumu soyleyecektim sana dedim.ofkelendi.ben denek sana size yeyemiyorum maddiyatta diyor.sonrada hesap soruyor bana.niye on uedi yildir meslegini yapmak istemedin diyor imali imali.meslegini yapmak istiyormus diyor gozlerini patlata patlata.yani ben ayrintiya girsem iste ama sen de bumlari yaptin desem beni suclarken adam madanin obur ucundan ustume atlayacak.ya halini bir gorseniz .dislerini gicirdatiyor.sikiyor.sonra kalkti bes yildizli otele gitmeye kalkti.simdi bu kadin benimle kavga eder beni rahat birakmaz diyor ogluma.adam bir yildir kiramizi odemiyor.icralik olmusuz.sonra oglum ikna etti.gec yat odana yazik degilmi o para falan filan.masa ustunde sizdi.oglum yerine yatirdi.
iste bu hikaye hemen hemen hergun boyle.adam kendini hep hakli goruyor.yok mu psikolog psikiyatrist biri bunu yorumlayacak.adam kendini hakli gordukce bana saldirmak istiyor.her gece ayni.bu nasil bir ciledir allahim.allahim ben nasil kurtulacagim bu adamdan.ya annem hadta oldu uzuntuden.cidden cok kotu.pazartesi doktora gidecekler.
Ruhen bedenen herkes bitti.ama bu adam bitmiyor.beni oldurmek ister gibi bir bakisi var ki...bir gorseniz.onun yuzune baktigimda ya gercekten bir damla sevgim kalmamis.hatta nefretim cogaliyor.hala beni ecde tutma derdinde.oyle bir hirs var ki onda.
Bunun bu halini gordukce umutlarim yok oluyor.ben galiba bu adamdan omur boyu kutulamayacagim.ancak bu adam olecekki kurtulayim.bu nasil bir caresizlik.gerci simdi kac siginma evine derler.ya sonrasi.ben sonumu yavas yavas goruyorum.beni bakirkoy ruk ve sinir hastaliklari hastanesine kapatacaklar.gercekten dusunurken care ararken delirecegim bir gun

ne olacak simdi aman kendinede oglunada dikkat et gozunu seveyim sarhosun ne yapacagi belli olmaz sakin kavgaya tartismaya girmeyesin sus asaletini koru zaten normal bir adam degil konustukca damarina basarsin uc dinle bir konus arkadasim
Oglum biraz grip odasinda burnunu cekti.ben de salondayim.ben agliyorum sandi herhalde esim.burnunu cekme ulan diye bana bagiriyor.yani bizim evde aglamak suc teskil eder.burnunu cekmek ise ayri bir suc.kopek adam ogluma donmus beni bu hale anan getirdi oglum.onun allah belasinii versin diyor.simdi sizdi uyuyor.allah uyanmasini nasip etmez insallah

Ise girmeme de takmis.takmadigi bir sey.o konuyu acma diyor bana.ben demekki size para getiremedim ki ise girmussin diyor.ise girmemin hesabini zamani gelince sorarmis o.aglamaktan harap oldum.ben boyle nasil sinifa girip ders verecegim o cocuklara....ya delirecegim.butun gun hic sesi cikmadi.toplantisi varmis.icmis icmis almis beni karsisina gelecegimizi konusuyoruz.biraz damardan gireyim dedim.bak ben seni cok severek evlendim .ama ikimiz de bu isi beceremedik. ikimizi biz tercih ettik.ama oglum bizi tercih etmedi.onu biz yaptik dedim.oglumda yanimizda.birkac arkadas konusurken oglunu akrabanin ya da arkadasinin evine yolla sahit olmasin demislerdi.babasi oturtmus oglunu karsisina kendi hakliliklarini anlatiyor.bu adam normal degilki.neyse .ben duygusal konusurken gozumden yaskar akmaya basladi.ne zirliyon lan simdi diyor.ya ben agliyorum karsisinda adamda zerre kadar duygu yok.saygi yok.ben bu durumda erkek olsam karim icin de bu kadar duygusuz ve saygisiz isem o evde bir dakika durmam.ama o adam degilki.pazartesi takim elbisesini giyer toplantilara katilir.evde de once kendi alkolikligini gormez karisini dover, suclar.onun derdi benim ya .para pul degil.istese yarin on bin tl bulur.onun derdi bana zulmetmek.bak karima herseyi yaptiriyorum egosunu yasamak.adam bundan muthis zevk aliyor.offf ne cok yazdim.

En kisa zamanda hemen dilekceni hazirla ve bana yakin kiralik ev bakiyorum benim calistigim siteden guvenlik iceri o kopegi almaz isine ulasimi nasil olur ona bak hemen 146,142,142a,76d geciyor site onunden

Neden bosanmayip kendine eziyet ediyorsun

merhaba, probleminizin baslangic yazisini aradim meseleyi tam olarak anlamak icin ama malesef bulamadim.. bu durumda saglikli yorum yapmak imkansiz... yinede umarim herseyin hakkinizda hayirlisi olmasi.

Kac gundur okuyorum acaba ne yaptiniz diye. Dua ediyorum hem de size.. kocanizi Allah ıslah eylesin..

ne olur guclu ol esin senin kendi ayaklarin uzerinde durmani elbette istemez bunu yenimi ogreniyorsun canim. ne olur ona karsi dik dur bu gucu kendinde buldugun an kimse senin onune gecemiyecek. sadece ona karsi dik dur. ya okadar agrim var ama konuyu takip etmesem huzursuz oluyorum o adam degismiyecek bunu kabul etmen gerek sadece aglamadan guclu olduguna kendin inan basta sonrasi zaten corap sokugu gibi gelecek yasadigin bu kotu anlarina zamanla kendin sasiracaksin ben niye simdiye deg buna katlandim diyerek. dualarimdasin

Artik bir zahmet kopar su ipleri. Ondan bosanmayi bekleme, o bunu her ne kadar artistlik yapip "al kizini" diye aramis olsada anneni.. Yapamaz. Ama sen dimdik dur karsisinda artik bu evliligi istemedigini. Ömrünün geri kalanini hic degilse oglunla huzurlu gecimek istedigini dile getir. Hic tartisma konulara girme. Direk neyse onu konus ve bitir.

Herseyden ziyade ogluna yazik. Cocuklugunu yasayamadan cocuk neler yasamis ya. Icim parcalandi yemin ederim

Gunaydin.gerci gun hic aymiyor ama.bu gece de bir sey olmadi diyerek yasiyoruz.gece size yazarkan uyuyakalmisim.aglamaktan gozlerim aciyor.koltuk tepesinde uyumaktan sirtim agriyor .artik huzurumuz icin evi ayiralim falan da demiyecegim.bosanmak istiyorum diyecegim.kari kizini, ihanetlerini, ilgisizligini, saygisizligini gectim artik.adamin her gece sarhos olup istedigini soyleme hakki bulmasi bile bana artik yeter dedirtiyor.bak saat kac ben yine uyanik ben.allaha havale ettim ben onu.artik evi ayirmak degil bosanmak istedigimi soyleyecegim.yetti be.oglum yine uzerindeki kotuyla yatmis.pijamamizi giyip rahat uyuyamiyoruz.surekli bana bir acitasyon yapiyor.o ekmek parasi icin bir mucadele veriyormus.falan filan.koca fabrikayi batirmasaydin.o zaman eve gelmiyordu.iki gun gekir uc gun yok.gelir diyorum.gelmesi de pavyondan sabah saat alti.zil calar.giter yatar. Yada o saatte geldigi icin deli gibi kavga ederiz.yumruklar konusur.ne geri zekaliymisim.defolsun gitsin nerde geziyorsz gezsin.ama iste bana olan ilgisizligi beni adam yerine koymayisindan dolayi hirs yapiyordum iste.yuregimde esime ait hicbirsey olmazmi insanin ya .hicbir sey artik olmadigini aksam bir kez daha anladim.yok yok yok

Allahim yardimciniz olsun diyecek birsey bulamıyorum inşallah Allah esinizi islah eder size ve oglunuza bir cikis kapisi acar...

Buda senin kaderinmis canım allah yardım etsin

Buda senin kaderinmis canım allah yardım etsin
Bilemiyorum.bazen kaderimi ben yazdim diyor kendime cok ofkeleniyorum.bu adamin ne b.k oldugu seneler evvel basindan belliydi.ama ben aile gayati olunca yapmaz dite dusundum.bir de seviyorum ya.allah benim cezami da verdi iste.

Konunuzu baştan beri okuyorum neden sizi dinlemeyen bi adama hala anlatmaya çalışıyorsunuz gündüz alin oglunuzu baska bi şehirde bi siginma evine gidin açın bosanma davasını kendi kendine düşünsün ne gerek var anlatcam diye bu kadar gerilmeye bi saniye durmayin çıkın gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…