- 6 Haziran 2014
- 236
- 104
- 83
- Konu Sahibi yorgunyurek
-
ya siz supersiniz.sizler de burda olmasaydiniz herhalde cildirirdim.haklisin gecen zamana artik uzulmemeliyim.ben bir de cok duygusalim.bu gece bayagi agladim.agir geldi..gecmis oyle agir ki.ezdirmeyecegim artikona kendimi.kelimelerim tukendi.agzimi acip bir kelime bile etmem artik.biten bir seyin nesini konusacagimBırakma kendini sakın sakın sakın ...
Bol bol dua et ve oğlundan güç al ,
Güzel günler bekliyor inşallah ikinizi , herşeyin hesabı görülür er yada geç . Artık boşver geçmişe , geçen zamana acımayı , üzülmeyi . Önüne bak lütfen sadece önüne .Bu kadar zaman sabrettin biraz daha dayan . Oğlunu , onunla yaşayacağın sakin huzurlu günleri düşün .
Dualarımızdasın unutma , huzurlu olduğunu yazacağın günü bekliyoruz . Bütün enerjini buna ver ne olur .
Bu arada size ozel mesaj atacaktim mesaj atilamiyor
Oglum biraz grip odasinda burnunu cekti.ben de salondayim.ben agliyorum sandi herhalde esim.burnunu cekme ulan diye bana bagiriyor.yani bizim evde aglamak suc teskil eder.burnunu cekmek ise ayri bir suc.kopek adam ogluma donmus beni bu hale anan getirdi oglum.onun allah belasinii versin diyor.simdi sizdi uyuyor.allah uyanmasini nasip etmez insallahne olacak simdi aman kendinede oglunada dikkat et gozunu seveyim sarhosun ne yapacagi belli olmaz sakin kavgaya tartismaya girmeyesin sus asaletini koru zaten normal bir adam degil konustukca damarina basarsin uc dinle bir konus arkadasim
En kisa zamanda hemen dilekceni hazirla ve bana yakin kiralik ev bakiyorum benim calistigim siteden guvenlik iceri o kopegi almaz isine ulasimi nasil olur ona bak hemen 146,142,142a,76d geciyor site onundenIse girmeme de takmis.takmadigi bir sey.o konuyu acma diyor bana.ben demekki size para getiremedim ki ise girmussin diyor.ise girmemin hesabini zamani gelince sorarmis o.aglamaktan harap oldum.ben boyle nasil sinifa girip ders verecegim o cocuklara....ya delirecegim.butun gun hic sesi cikmadi.toplantisi varmis.icmis icmis almis beni karsisina gelecegimizi konusuyoruz.biraz damardan gireyim dedim.bak ben seni cok severek evlendim .ama ikimiz de bu isi beceremedik. ikimizi biz tercih ettik.ama oglum bizi tercih etmedi.onu biz yaptik dedim.oglumda yanimizda.birkac arkadas konusurken oglunu akrabanin ya da arkadasinin evine yolla sahit olmasin demislerdi.babasi oturtmus oglunu karsisina kendi hakliliklarini anlatiyor.bu adam normal degilki.neyse .ben duygusal konusurken gozumden yaskar akmaya basladi.ne zirliyon lan simdi diyor.ya ben agliyorum karsisinda adamda zerre kadar duygu yok.saygi yok.ben bu durumda erkek olsam karim icin de bu kadar duygusuz ve saygisiz isem o evde bir dakika durmam.ama o adam degilki.pazartesi takim elbisesini giyer toplantilara katilir.evde de once kendi alkolikligini gormez karisini dover, suclar.onun derdi benim ya .para pul degil.istese yarin on bin tl bulur.onun derdi bana zulmetmek.bak karima herseyi yaptiriyorum egosunu yasamak.adam bundan muthis zevk aliyor.offf ne cok yazdim.
En kisa zamanda hemen dilekceni hazirla ve bana yakin kiralik ev bakiyorum benim calistigim siteden guvenlik iceri o kopegi almaz isine ulasimi nasil olur ona bak hemen 146,142,142a,76d geciyor site onunden
Neden bosanmayip kendine eziyet ediyorsunIse girmeme de takmis.takmadigi bir sey.o konuyu acma diyor bana.ben demekki size para getiremedim ki ise girmussin diyor.ise girmemin hesabini zamani gelince sorarmis o.aglamaktan harap oldum.ben boyle nasil sinifa girip ders verecegim o cocuklara....ya delirecegim.butun gun hic sesi cikmadi.toplantisi varmis.icmis icmis almis beni karsisina gelecegimizi konusuyoruz.biraz damardan gireyim dedim.bak ben seni cok severek evlendim .ama ikimiz de bu isi beceremedik. ikimizi biz tercih ettik.ama oglum bizi tercih etmedi.onu biz yaptik dedim.oglumda yanimizda.birkac arkadas konusurken oglunu akrabanin ya da arkadasinin evine yolla sahit olmasin demislerdi.babasi oturtmus oglunu karsisina kendi hakliliklarini anlatiyor.bu adam normal degilki.neyse .ben duygusal konusurken gozumden yaskar akmaya basladi.ne zirliyon lan simdi diyor.ya ben agliyorum karsisinda adamda zerre kadar duygu yok.saygi yok.ben bu durumda erkek olsam karim icin de bu kadar duygusuz ve saygisiz isem o evde bir dakika durmam.ama o adam degilki.pazartesi takim elbisesini giyer toplantilara katilir.evde de once kendi alkolikligini gormez karisini dover, suclar.onun derdi benim ya .para pul degil.istese yarin on bin tl bulur.onun derdi bana zulmetmek.bak karima herseyi yaptiriyorum egosunu yasamak.adam bundan muthis zevk aliyor.offf ne cok yazdim.
merhaba, probleminizin baslangic yazisini aradim meseleyi tam olarak anlamak icin ama malesef bulamadim.. bu durumda saglikli yorum yapmak imkansiz... yinede umarim herseyin hakkinizda hayirlisi olmasi.Simdi onunla konustum.bekliyorum dedi.ama esim birahanede icku ictigi icin vazgectim yarin gunduz konusacagim dedi.alkolluyken konusmak ise yaramaz diye.simdi esim eve geldi.o mutfakta ben salonda.hayata bak.yuzunu bile gormuyorum.girmekte istemiyorum.ama bugun ben whatsaptan mesaj attim ona.ise basladigimi ve bu evliligi bitirmek istedigimi anlattim.okudu okudu.anladi anladi.anlamazsa eyvallah ya kendi bilir
Buda senin kaderinmis canım allah yardım etsinGunaydin.gerci gun hic aymiyor ama.bu gece de bir sey olmadi diyerek yasiyoruz.gece size yazarkan uyuyakalmisim.aglamaktan gozlerim aciyor.koltuk tepesinde uyumaktan sirtim agriyor .artik huzurumuz icin evi ayiralim falan da demiyecegim.bosanmak istiyorum diyecegim.kari kizini, ihanetlerini, ilgisizligini, saygisizligini gectim artik.adamin her gece sarhos olup istedigini soyleme hakki bulmasi bile bana artik yeter dedirtiyor.bak saat kac ben yine uyanik ben.allaha havale ettim ben onu.artik evi ayirmak degil bosanmak istedigimi soyleyecegim.yetti be.oglum yine uzerindeki kotuyla yatmis.pijamamizi giyip rahat uyuyamiyoruz.surekli bana bir acitasyon yapiyor.o ekmek parasi icin bir mucadele veriyormus.falan filan.koca fabrikayi batirmasaydin.o zaman eve gelmiyordu.iki gun gekir uc gun yok.gelir diyorum.gelmesi de pavyondan sabah saat alti.zil calar.giter yatar. Yada o saatte geldigi icin deli gibi kavga ederiz.yumruklar konusur.ne geri zekaliymisim.defolsun gitsin nerde geziyorsz gezsin.ama iste bana olan ilgisizligi beni adam yerine koymayisindan dolayi hirs yapiyordum iste.yuregimde esime ait hicbirsey olmazmi insanin ya .hicbir sey artik olmadigini aksam bir kez daha anladim.yok yok yok
Bilemiyorum.bazen kaderimi ben yazdim diyor kendime cok ofkeleniyorum.bu adamin ne b.k oldugu seneler evvel basindan belliydi.ama ben aile gayati olunca yapmaz dite dusundum.bir de seviyorum ya.allah benim cezami da verdi iste.Buda senin kaderinmis canım allah yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?