- Konu Sahibi yorgunyurek
-
Ben hep burdayim canim burda nisanlandim burda gun saydim burda evlendimMelo sen bana bu gece cok iyi geldin valla .sen gercekmisin.yoksa bana bu kelimeleti yazman icin allah mi gonderdi buraya.evlimisin sen .cocuk var mi.cok olgun dusuncelerin var.cok tanimak isterim seni.burda da yaz bana hep.cok destek oldun gercekten
neler oldu geldimi kocan aklım kaldı walla burdaAfedersin melo atlamisim evliymissin.yazmissinda
gözlerim doldu sabah sabah..Bugun esim geliyor.ayrica bugun bir kolejde is gorusmem var.cagirildim.cok heyecanliyim.artik insallah esim bizde nasil kaoanmaz yaralar actigini gorur ve gider.ya da bizim gitmemize izin verir.o hic gelmese, biz hic karsilasmasak, onu hic gormesem....gogsume gercekten beton duvarlar dusuyor.kalbimi biri almis eline sanki, sıktıkça sıkıyor.bir insanin göz kenarinda yaş yedekte akmaya hazir bekler mi .benimki bekliyor.artik markete gittigimde konusurken bile aglamakliyim.yavas yavas ölmek bu iste.ama kocam öldugumu gormuyor bile.sanki butun organlarim icimde yer degistirdi.inanin babam oldu , agladim uzuldum elbet.cok zordu.gunlerce yemek yiyemedim ama acisi zamanla azaldi mi desem olgunlasti mi desem..
ona birgun nasil haykirdim biliyormusunuz:kanser olsaydim bu 16-17yildir ya olurdum bu surecte ya iyilesirdim.ama ben ne iyilestim ne öldüm.
allaha bugun cok daha fazla ihtiyacim var.gece dualar ettim.bana bugun hem iş hem eş konusunda hayirlar versin.kazasiz belasiz.allaha hicbir sey zor degil.o ol derse hersey olur.allahim bugun beni yalniz birakma, dusersem elimden tut.huzur ver bana ve ogluma.karnimizi doyuracak basimizi bir eve sokacak kadar da rizik.saglik .basimizi huzurla yastiga koyalim artik.sabah kalkinca huzurla kalkalim.sana duakar ettim.allahim sen beni kapindan cevirme.
Simdi agliyorum.icim acilar yigini.yikilmis bir sehir gibi.moloz yigini.yuzlerce ceset.kepsi kokusmus.
arkadaslar kardeslerim bugun allah rizasi icin dualarinizi benim icin eksik etmeyen.
Allah yardimciniz olsun, dualarimiz sizinle....Bugun esim geliyor.ayrica bugun bir kolejde is gorusmem var.cagirildim.cok heyecanliyim.artik insallah esim bizde nasil kaoanmaz yaralar actigini gorur ve gider.ya da bizim gitmemize izin verir.o hic gelmese, biz hic karsilasmasak, onu hic gormesem....gogsume gercekten beton duvarlar dusuyor.kalbimi biri almis eline sanki, sıktıkça sıkıyor.bir insanin göz kenarinda yaş yedekte akmaya hazir bekler mi .benimki bekliyor.artik markete gittigimde konusurken bile aglamakliyim.yavas yavas ölmek bu iste.ama kocam öldugumu gormuyor bile.sanki butun organlarim icimde yer degistirdi.inanin babam oldu , agladim uzuldum elbet.cok zordu.gunlerce yemek yiyemedim ama acisi zamanla azaldi mi desem olgunlasti mi desem..
ona birgun nasil haykirdim biliyormusunuz:kanser olsaydim bu 16-17yildir ya olurdum bu surecte ya iyilesirdim.ama ben ne iyilestim ne öldüm.
allaha bugun cok daha fazla ihtiyacim var.gece dualar ettim.bana bugun hem iş hem eş konusunda hayirlar versin.kazasiz belasiz.allaha hicbir sey zor degil.o ol derse hersey olur.allahim bugun beni yalniz birakma, dusersem elimden tut.huzur ver bana ve ogluma.karnimizi doyuracak basimizi bir eve sokacak kadar da rizik.saglik .basimizi huzurla yastiga koyalim artik.sabah kalkinca huzurla kalkalim.sana duakar ettim.allahim sen beni kapindan cevirme.
Simdi agliyorum.icim acilar yigini.yikilmis bir sehir gibi.moloz yigini.yuzlerce ceset.kepsi kokusmus.
arkadaslar kardeslerim bugun allah rizasi icin dualarinizi benim icin eksik etmeyen.
Bugun esim geliyor.ayrica bugun bir kolejde is gorusmem var.cagirildim.cok heyecanliyim.artik insallah esim bizde nasil kaoanmaz yaralar actigini gorur ve gider.ya da bizim gitmemize izin verir.o hic gelmese, biz hic karsilasmasak, onu hic gormesem....gogsume gercekten beton duvarlar dusuyor.kalbimi biri almis eline sanki, sıktıkça sıkıyor.bir insanin göz kenarinda yaş yedekte akmaya hazir bekler mi .benimki bekliyor.artik markete gittigimde konusurken bile aglamakliyim.yavas yavas ölmek bu iste.ama kocam öldugumu gormuyor bile.sanki butun organlarim icimde yer degistirdi.inanin babam oldu , agladim uzuldum elbet.cok zordu.gunlerce yemek yiyemedim ama acisi zamanla azaldi mi desem olgunlasti mi desem..
Peki bu yuregimizdeki yaralar nasil kapanir.kapanir mi ki.kabuk tutar mi.beni oyle bir yere koydu ki ne sag ne ölüyüm.nen ona duygularimi anlatmak istedigimde aglamaya basladigimda ne zirliyorsun karsimda der.ben uzuldugumde agladigimda sebebi ne olursa olsun hic esimin boynuna sarilip bir kere teselli edilmedim.
hayattan o kadar cok yoruldum ki.o geceler var ya o geceler.gece oldumu biz de siyah oluruz.sabah beyaziyla bizi grilestirir.yasama doneriz.donmek denirse tabi.
Acilar kaldiysa dunden bugune elbet sorulacak bir hesap vardir.hesabim mahsere kaldi.mahser gunu het ölü mezarinda dirilip topragin altindan kalktigi vakit insanlar oraya buraya kacisirken ben dirilip o kalabaligin icinde esimi arayacagim.yakasina yapismak icin.hesabim orda sorulacak benim.o yuce rabbim oyle buyuk ki.beni ve oglumu unuysun kendi derdine dussun.
Allah razi olsun hepinizdeniçim daraldı acılarına, ben de dua edeceğim sana
Bugun gelecegini soylemis ogluma.dun gece onu aramis.yarin geliyorum demis.ama hangi saat gelecegini bilmiyorumEşiniz geldimi sonuç ne oldu inanın çok merak ediyorum,duygularınızı içimde hissettim içim daraldı .Allahım yardımcınız olsun
sağlam durmaya çalış canım oğlunu düşün tam ergenlik dönemi ruhunda derin yaralar açılmasın,sakin olmaya çalışın bu işin bitmesi gerektiğini kendinizde oluşan psikolojik durumu onu suçlamadan anlatmaya çalışın,cümleye başlarken asla Sen böyle yaptın ,o yüzden böyle oldu gibi tabirler kullanma bu durum erkekleri suçluluk duygusuyla kaçmaya yada şiddete yöneltir.Allahım Yardımcınız olsun son durumu haber verin olurmu bizimde içimiz rahatlasın ..Bugun gelecegini soylemis ogluma.dun gece onu aramis.yarin geliyorum demis.ama hangi saat gelecegini bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?