- 17 Temmuz 2011
- 476
- 435
- 108
- Konu Sahibi yorgunyurek
-
Simdi bir dus alacagim.sonra da dort rekat namaz kilacagim ve allaha bana yardimci olmasi icin dua edecegim.ben hic rabbime isyan etmedim.hep ellerimi acip oglumu ve beni kurtar dedim.biz insanlar oyle aciziz ki.onun ker seye gucu yettigini cabuk unuturuz.ben allahima inaniyorum.o benim siyah gecelerden cok kurtardi.hic umudum yok dedigim zamanlarda bana gucunu gosterdi.
size bir hikayemi anlatayim.bundan on yil evvel.esim eve barka ugramiyor.para cok.kari kiz cok.barlar cok.neyse.biz telefonda bir kavga ettik.ama ne kavga.esim gelip seni oldurecegim dedi.ama sanki karsida telefonu kemiriyor.hesap soruyorum ben niye gece eve gelmedin diye.sevgimde var o zamanlar.ya fa ben aliskanligi oyle saniyorum.sonra pisman oldum onunla tartistim diye.korkmaya basladim.kalktim abdest aldim.ustumu giyindim.bir beyaz eyegim bir de beyaz tulbentim vardi .arasira namaz kilarken giydigim.neyse aldim yasin okuyorum.esim geldi.zil caldi.deli gibi korkarak kapiyi actim.adam beni gorunce sanki telefonda bagiran adam degil.gozumun icine bakti kapida iceri adim atti darildi bana.hicbirsey olmamis gibi.sasirdim tabi.sonra annesi bana anlatti olayi.esim bu olayi annesine anlatmis.demiski:anne gecen gun esimle cok kavga ettik.eve onu gebertmeye geldim.kapiyi acinca karsimda bir melek gordum.bembeyaz masum.iceri girip karima sarildim demis.karimi melek kiliginda gordum demis.ben bunu duyunca cok etkilendim.melek oldugumdan filan degil.yanlis anlamayin.yani rabbim oyle yuce ki.kime ne isterse onu gosterir.kime neyi isterse onu verir.allaha hicbir sey güç degik
ben olsam o sabah ayrılırdım. beni öldürmedi melek gördü die sevinmek aklıma bile gelmezdi!Simdi bir dus alacagim.sonra da dort rekat namaz kilacagim ve allaha bana yardimci olmasi icin dua edecegim.ben hic rabbime isyan etmedim.hep ellerimi acip oglumu ve beni kurtar dedim.biz insanlar oyle aciziz ki.onun ker seye gucu yettigini cabuk unuturuz.ben allahima inaniyorum.o benim siyah gecelerden cok kurtardi.hic umudum yok dedigim zamanlarda bana gucunu gosterdi.
size bir hikayemi anlatayim.bundan on yil evvel.esim eve barka ugramiyor.para cok.kari kiz cok.barlar cok.neyse.biz telefonda bir kavga ettik.ama ne kavga.esim gelip seni oldurecegim dedi.ama sanki karsida telefonu kemiriyor.hesap soruyorum ben niye gece eve gelmedin diye.sevgimde var o zamanlar.ya fa ben aliskanligi oyle saniyorum.sonra pisman oldum onunla tartistim diye.korkmaya basladim.kalktim abdest aldim.ustumu giyindim.bir beyaz eyegim bir de beyaz tulbentim vardi .arasira namaz kilarken giydigim.neyse aldim yasin okuyorum.esim geldi.zil caldi.deli gibi korkarak kapiyi actim.adam beni gorunce sanki telefonda bagiran adam degil.gozumun icine bakti kapida iceri adim atti darildi bana.hicbirsey olmamis gibi.sasirdim tabi.sonra annesi bana anlatti olayi.esim bu olayi annesine anlatmis.demiski:anne gecen gun esimle cok kavga ettik.eve onu gebertmeye geldim.kapiyi acinca karsimda bir melek gordum.bembeyaz masum.iceri girip karima sarildim demis.karimi melek kiliginda gordum demis.ben bunu duyunca cok etkilendim.melek oldugumdan filan degil.yanlis anlamayin.yani rabbim oyle yuce ki.kime ne isterse onu gosterir.kime neyi isterse onu verir.allaha hicbir sey güç degik
Ben ne anlatiyorum sen ne anliyorsun.sen once karsindakini anlamaya calis atip tutacagina.zoru gormemissinki anlayasinben olsam o sabah ayrılırdım. beni öldürmedi melek gördü die sevinmek aklıma bile gelmezdi!
kimin neyi görüp görmediğini bilemezsiniz? sizin anlatmak istediğinizi çok iyi anladım eyvallah.Ben ne anlatiyorum sen ne anliyorsun.sen once karsindakini anlamaya calis atip tutacagina.zoru gormemissinki anlayasin
Suanki aklim olsa aynen evde durmam.cikarim sokakta otururum.aslinda o zamanda yasim da kucuk degildi.artik basiret baglanmasi mi dersin, sindirilmislik mi, korkaklik mi bilemiyorum.simdi ustume yurudumu kaciyorum evdenkimin neyi görüp görmediğini bilemezsiniz? sizin anlatmak istediğinizi çok iyi anladım eyvallah.
ama sizi ''gebertmeye'' gelen bir adam var anlattığınız olayda. ben sizin yeinize kendimi koydum fikrimi belirttim. başka olaylara gerek yok. anlattığınız bir durumla karşılaşsam dediğimi yapardım. ben sizi yargılamadım sizde beni yargılayamazsınız. farklı fikirlere açık değilseniz konu açmayacaksınız.
Beni oldurmedi melek gordu diye sevinmiyo zaten.beni allah korudu diye seviniyo.ayrilabilse bu kadar skntiyi cekmezdi insan ne yasadigini kendi bilir.bende sak diye ayrildim beklemedim ama biraz imkanlarla sinirli.insanlarin zaten cani skknken boyle yorumlari hic yapmayin buraya.belliki korkuyo hayattan halbuki basina o kocadan daha kotu ne gelebilir ama korkuyo iste.acimasiz olmayin bu kadarben olsam o sabah ayrılırdım. beni öldürmedi melek gördü die sevinmek aklıma bile gelmezdi!
güzelce okudum güzel dualar ettim size ta ki bu mesajınızı görene kadar...sizi destekler nitelikteki eleştirel bir mesaja verdiğiniz şu tepki...karşımda ezilmişlik sendromunu iliklerine kadar yaşayan bir kadın var maalesef,saldırgan ve de hırçın...eşinin hıncını hayatına yorum yapma hakkı verdiği birinden alacak kadar hırçın hemde..Bu tutumla başarılı olabilir misiniz muamma Rabbim bu gücü versin inşallah size..Fakat senelerce asacam kesecem öldürecem diyen biri size bir şey yapmadıysa sadece konuşuyordur ..ve sizi nasıl sindirdiğini biliyordur..sizin korkularınızdan besleniyordur..en kötüsü de bunu biliyordur..Siz de bu gücü fazlasıyla veriyorsunuz..Hanımefendi özür dilerim ama kocanızı bu kadar güçlü yapan sizsiniz..o kapıyı kapatmayı öğrendiğiniz an o adam bir hiç olacak ama bunu fark edemeyecek kadar şuurunuza ket vurmuş eşiniz..Umarım en kısa zamanda gözünüzü açarsınız da kalan ömrünüzü huzurla geçirirsiniz.Ben ne anlatiyorum sen ne anliyorsun.sen once karsindakini anlamaya calis atip tutacagina.zoru gormemissinki anlayasin
Saniyorum esim bu gece yurtdisindan donuyor.sanirim diyorum.cunku 13 gundur ne biz (oglumla ben) onu aradik.ne de o bizi aradi.
simdi eve gelince kapiyi acinca yani bu adama hosgeldin demeyi dusunmuyorum.demem gerekiyormu bana bunlari yapan adama .gelince konusmayi deneyecegim.ayrilmak evliligi bitirmek istedigimi soyleyecegim.kalbim küt küt.allah yardim etsin bana
Özel mesaj atamiyorum size ?Saniyorum esim bu gece yurtdisindan donuyor.sanirim diyorum.cunku 13 gundur ne biz (oglumla ben) onu aradik.ne de o bizi aradi.
simdi eve gelince kapiyi acinca yani bu adama hosgeldin demeyi dusunmuyorum.demem gerekiyormu bana bunlari yapan adama .gelince konusmayi deneyecegim.ayrilmak evliligi bitirmek istedigimi soyleyecegim.kalbim küt küt.allah yardim etsin bana
Aynen Size yazmak istiyorum arada. Daha önce yazdığım öneriler sağdan Soldan duyduklarım yada okuduklarımdan çok kendi tecrübelerim. Ve burada daha fazlasını yazmak istemem. Umarım beni anlarsın.Özel mesaj atamiyorum size ?
Netice de kayınvalideniz de bir anne ..Oğlu hayırsız çıktı diye evladına düşman mı kesilmeli sizce..tabi ki soracak oğlunu..Evlat anayı babayı yerde ana baba yinede evladım der..Siz de bir annesiniz bence anlamanız gerekir.Ne diyeyim hepiniz haklisiniz.karsi yorum yapinca aksi hircin oluyorum gozunuzde.nasil istiyorsaniz oyke dusunun.
az once kayinvalidem aradi.oglunu ariyormus .teli kapali sen konustunmu ne zaman gelecek diye soruyor.ki benim de durumumu biliyor.telefonda ona agladim cunku.insan bir hafta icinde bir arar.bu kiz cok kotuydu.sebebide oglum.ya torununu bile aramadi.beni sormuyorsun da oglunu mu soruyorsun dedin.sana cok kirildim anne dedim.eee benim elimden ne gelir ki diyor.ee gelmez tabi.oglu ne yapsa yine arayip soruyorlar.onlarin evlerine icra geldi.esimin borcu yuzunden hala adami merak ediyorlar.nasil iyimis mi diye.bendemi bir anormallik var yoksa bu insanlar mi deli.gercekten artik saglikli dusunemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?