esim geliyor.bu gece ipler kopacak

Son mesajınız çok duygulandırdı... Söyleyecek hiçbir şey yok, çok dua alıyorsunuz buradan da, Allah yardımcınız olsun, az kalmıştır kurtulmanıza, gün ağaracaktır inşaallah...

Cok sukur olumden donmussun bak. 10 yildir adam sana her turlu seyi yapiyo ama oldurmemis :) hay ya rabbim. Evet biz kullar cok aciziz. Bazen her sey o kadar normallesiyor ki baska birinin cildiracagi durumlarda sevinebiliyoruz.

ben olsam o sabah ayrılırdım. beni öldürmedi melek gördü die sevinmek aklıma bile gelmezdi!

off bu okuduklarım nedir allahım
bir insan başka bir insanı nasıl bu psikolojiye sokar, nasıl bu hale getirir ne hakla
bu adam iş güç sahibi değilmi çevresinde iş yaptığı,saygı duyduğu kimse yokmu
tutarsızlıkları için bu adama psikoloğa git diyen olmamışmı hiç
yoksa dışarıya melek size mi şeytan

allah yardımcınız olsun
mucizeler görmek imkansız değil
inşallah göreceğiniz mucizeye biz de tanık olacağız

Allah yardimciniz olsun ... İnşallah Eşiniz geldiğinde hic ummadiginiz kadar olgunlukla karsilar kararinizi ve bundan sonra ki hayatinizda oglunuzla çok mutlu olursunuz. Bunu içtenlikle diliyorum..

Ben ne anlatiyorum sen ne anliyorsun.sen once karsindakini anlamaya calis atip tutacagina.zoru gormemissinki anlayasin
kimin neyi görüp görmediğini bilemezsiniz? sizin anlatmak istediğinizi çok iyi anladım eyvallah.

ama sizi ''gebertmeye'' gelen bir adam var anlattığınız olayda. ben sizin yeinize kendimi koydum fikrimi belirttim. başka olaylara gerek yok. anlattığınız bir durumla karşılaşsam dediğimi yapardım. ben sizi yargılamadım sizde beni yargılayamazsınız. farklı fikirlere açık değilseniz konu açmayacaksınız.

Kendi de biliyor zaten ne psikolojide oldugunu.bazen kendimden neftet ediyorum diyor.neyse
az once namazimi da kildim.brs vakit kilmiyorum.zaman zaman.ama hep allahimi esmalari zikrederim.orucumu tutarim oglunla.o ise ramazanda bile icer.allah onu da affetsin.neye benzetiyorum biliyormusunuz.hani allah bir insani kor eder ya.ayni oyle.sanki onune arkasina allah bir set cekmis.gerci kim iyi kim kotu yine allah bilir de.bazen isimiz cok iyi oluyor.boyle bir kerede otuz kirk bin kazanc elde edecegiz .hersey tamam yazismalar yapilmis.anlasilmis.son anda son dakikada aksi bir sey oluyor.ve o is olmuyor.artik ben allah bize ceza veriyor bak demeye basladim.allah evimizin rizkini kesti sanki.kendi de diyor sanki rizkimuz kesilmis bizim bu dunyada artik diyor.
yurtdisina koca bir tir ihracat yaptik.bir tane birsey satilmadi.o kadar daha cok ornek var ki.yani anlatsam yok artik inanmiyorum dersiniz.bak biraz maneviyatimizi guclendirelim.allah bize kustu diyorum.o ise tiriviri diyor.yani allaha inaniyor.zorda kalana cebindeki parasini verir.iste boyle bir hayatimiz var

Suanki aklim olsa aynen evde durmam.cikarim sokakta otururum.aslinda o zamanda yasim da kucuk degildi.artik basiret baglanmasi mi dersin, sindirilmislik mi, korkaklik mi bilemiyorum.simdi ustume yurudumu kaciyorum evden

ben olsam o sabah ayrılırdım. beni öldürmedi melek gördü die sevinmek aklıma bile gelmezdi!
Beni oldurmedi melek gordu diye sevinmiyo zaten.beni allah korudu diye seviniyo.ayrilabilse bu kadar skntiyi cekmezdi insan ne yasadigini kendi bilir.bende sak diye ayrildim beklemedim ama biraz imkanlarla sinirli.insanlarin zaten cani skknken boyle yorumlari hic yapmayin buraya.belliki korkuyo hayattan halbuki basina o kocadan daha kotu ne gelebilir ama korkuyo iste.acimasiz olmayin bu kadar

Arkadasim bütün yazilanla ri tek tek okudum. En basta sunu solemek isterim allah rn Lisa zamanda hakkinizda hayirlisini versin. Ama bana bu konuda esinize hasta psikopat derken onların ne denli dengesiz ve kimi zaman saldrigan olduğunu sizde soylemissiniz. Anlamadigim konu ney biliyor musun? Bir gün bir yerden başlamak gerek ve sen hep ayni yerdesin. 16 yasinda oğlum var diyorsun. Şuan ne goruyo biliyor musun. Zalim vurdumduymaz bi baba ve caresiz korkak bi anne. Hic kimsenin bi çocuğa hatta ergene bunları yasatmamaai gerekir. Ama hayat olabiliyor bazen. Size devlete siginin,183 u arayin, baba evine gidin diyoruz ama siz gelme dediler diye kestiriyosunuz. Boyle şey mi olur seni sokaktanmi bunmuslar. İncelikle anne ve babanizi sorgulamaniz hatta onlara karesi tabir almalisiniz ki sizin için en azindan maddi bi yardim yapabilsinler. Sen burada huzursuKen nazil rahat uyuyabiloyorlar. Ayrıca ne olacak nnazil olacak diye dusunecegine bir yerden başlanan gerektiğini unutmamalisin. Devlet simdi daha çok sahip cikiyor kadinlarimza. Ama sen hala oğlumun orda daha çok psikolojisi bozulur diyosun. Oğlunun bu ortamda psikolojinin ne durumda olduğunun farkindasin degilmi? yasadiklarin zor olabilir. Rabbim dagina gore kar verirmiş. Bu kadar korkma. Çünkü önce sen güçlü olmalisin. O koçan olacak adama yaptigi yüzünden ne hale geldiğini fark ettirmek yerine yaptiklarinin sana hic dokunmadiguni ona acidigini göster. Onun karsisinda güçsüz kalma. Ayrıca sunu yazmayi unutmusum sana eğer ailen sahip cikmiosa hic bi akrabanda sahip cikmaz doğal olarak. Nerden buldun bunu diyesin gelip ama nasip işte. Senin aşina üzüldüm ama anlatabildim mi tam bilemiyorum. Koskoca ömrü bu adam için korkarak geçirmek niye? Onun yapabileceği diye busi yok.. Sen güçlü Hisset. Siz güçlü hissedin. Artik bi adim at yani. Bizim elimizden bize gelmez ki kurtarabilmek seni. Senin yapman lazim. Her yolu dene.

Ben ne anlatiyorum sen ne anliyorsun.sen once karsindakini anlamaya calis atip tutacagina.zoru gormemissinki anlayasin
güzelce okudum güzel dualar ettim size ta ki bu mesajınızı görene kadar...sizi destekler nitelikteki eleştirel bir mesaja verdiğiniz şu tepki...karşımda ezilmişlik sendromunu iliklerine kadar yaşayan bir kadın var maalesef,saldırgan ve de hırçın...eşinin hıncını hayatına yorum yapma hakkı verdiği birinden alacak kadar hırçın hemde..Bu tutumla başarılı olabilir misiniz muamma Rabbim bu gücü versin inşallah size..Fakat senelerce asacam kesecem öldürecem diyen biri size bir şey yapmadıysa sadece konuşuyordur ..ve sizi nasıl sindirdiğini biliyordur..sizin korkularınızdan besleniyordur..en kötüsü de bunu biliyordur..Siz de bu gücü fazlasıyla veriyorsunuz..Hanımefendi özür dilerim ama kocanızı bu kadar güçlü yapan sizsiniz..o kapıyı kapatmayı öğrendiğiniz an o adam bir hiç olacak ama bunu fark edemeyecek kadar şuurunuza ket vurmuş eşiniz..Umarım en kısa zamanda gözünüzü açarsınız da kalan ömrünüzü huzurla geçirirsiniz.

ne büyük bir duyarsızlık
anlaşılan o ki eşin sadece yurtiçindeyken
evli olduğunu düşünüyor

kesinlikle tavrını ve rengini belli et

evlenmişsin çoluğun çocuğun var
adam ol adam gibi görünmek yetmiyor

göstermelik aile babası rolü oynamakla
eş yada baba olunmuyor

Özel mesaj atamiyorum size ?

[QUOTparkbyull, post: 36775233, member: 623498"]güzelce okudum güzel dualar ettim size ta ki bu mesajınızı görene kadar...sizi destekler nitelikteki eleştirel bir mesaja verdiğiniz şu tepki...karşımda ezilmişlik sendromunu iliklerine kadar yaşayan bir kadın var maalesef,saldırgan ve de hırçın...eşinin hıncını hayatına yorum yapma hakkı verdiği birinden alacak kadar hırçın hemde..Bu tutumla başarılı olabilir misiniz muamma Rabbim bu gücü versin inşallah size..Fakat senelerce asacam kesecem öldürecem diyen biri size bir şey yapmadıysa sadece konuşuyordur ..ve sizi nasıl sindirdiğini biliyordur..sizin korkularınızdan besleniyordur..en kötüsü de bunu biliyordur..Siz de bu gücü fazlasıyla veriyorsunuz..Hanımefendi özür dilerim ama kocanızı bu kadar güçlü yapan sizsiniz..o kapıyı kapatmayı öğrendiğiniz an o adam bir hiç olacak ama bunu fark edemeyecek kadar şuurunuza ket vurmuş eşiniz..Umarım en kısa zamanda gözünüzü açarsınız da kalan ömrünüzü huzurla geçirirsiniz.[/QUOTE]

Çok doğru arkadasim. Herkez ayni görüşte olmayabilir. Ama eleştirilere debu sşekildeyanit vermesi bbabadagarip geldi. Hepimiz allahin kuluyiz. Baskasina kul oluyosak birazda bizde vvardır. Herşey önce bizde baslar

Cok

Konuyu sonuna kadar okudum, dehşet içindeyim
Kalbim sıkışıyor sanki
Ama sen sığınacağın yeri biliyorsun
Bol bol La havle ve la kuvvete illa billa hil aliyyül azim çekin
Rabbim yardımcın olsun, dualarım seninle
Tez vakitte, kolaylıkla kurtarsın Rabbim
Çaresizlik dünyanın en kötü duygusu ama umudunu yitirme n'olur

Ne diyeyim hepiniz haklisiniz.karsi yorum yapinca aksi hircin oluyorum gozunuzde.nasil istiyorsaniz oyke dusunun.
az once kayinvalidem aradi.oglunu ariyormus .teli kapali sen konustunmu ne zaman gelecek diye soruyor.ki benim de durumumu biliyor.telefonda ona agladim cunku.insan bir hafta icinde bir arar.bu kiz cok kotuydu.sebebide oglum.ya torununu bile aramadi.beni sormuyorsun da oglunu mu soruyorsun dedin.sana cok kirildim anne dedim.eee benim elimden ne gelir ki diyor.ee gelmez tabi.oglu ne yapsa yine arayip soruyorlar.onlarin evlerine icra geldi.esimin borcu yuzunden hala adami merak ediyorlar.nasil iyimis mi diye.bendemi bir anormallik var yoksa bu insanlar mi deli.gercekten artik saglikli dusunemiyorum

Özel mesaj atamiyorum size ?
Aynen Size yazmak istiyorum arada. Daha önce yazdığım öneriler sağdan Soldan duyduklarım yada okuduklarımdan çok kendi tecrübelerim. Ve burada daha fazlasını yazmak istemem. Umarım beni anlarsın.
Bu arada yazmaya başladığımdan beri, senin için dua ediyorum. Umarım istediğin gibi güzel bir işin olur ve oğluna kendini güvenli ve huzurlu hissedebileceğin ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir ev bulabilirsin. O eve taşınırken RAB bim onu şehirden sizden uzaklaştırsın, sizi şaşırtsın, yüzünüzü güldürsün. Size ve oğlunıza ruhsal şifa versin. Kaybettiğiniz yıllarınızı bedeninize ve canınıza esenlik, güç ve sevinç vererek geri kazandırsın...diye

Görüşme sonucunu merakla bekliyorum. Lütfen dönünce yaz...

Netice de kayınvalideniz de bir anne ..Oğlu hayırsız çıktı diye evladına düşman mı kesilmeli sizce..tabi ki soracak oğlunu..Evlat anayı babayı yerde ana baba yinede evladım der..Siz de bir annesiniz bence anlamanız gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…