Esim gercekten beni seviyor mu sizce

Okurken ben bile çaresiz hissettim kendimi çok zor gerçekten , eşinizin ağladığını yazmışsınız erkekler kolay kolay ağlamaz bir kız için aslında sizi üzmek istemem ama eşiniz eski sevgilisini unutamamış hala sanırım anlattıklarınızdan ben bunu anladım umarım biran önce düzelirsiniz eşinizde bu saplantıdan kurtulur..

SON GÜNCELLEME

HERŞEY DÜZELDİ

.iki gün önce artık yeter bu halin neden geçmiyor konuş benimle dedi. konuşmadan bu sorunu çözemeyiz hayat böyle geçmez. öyle bir haldeydim ki boşvermiştim herşeyi...yorgunum dedim. çok yorgunum... bu zamana kadar hep ben mücadele ettim sense her defasında yerle bir ettin beni. artık hiçbir şeye takatim kalmadı konuşmayada dedim. konuşsakta içimdeki bu kırgınlık nasıl geçecek... bana kaç kere söz verdin dedim...o ısrarla benim herşeyi yanlış anladığımı içimde nne varsa anlatıp açıklıga kavuşturmak istedi... telefonda ağlaması gerçekten kız peşini bırakmayacak dıye korktugundamış... evlendıkten sonra rahatsız edecek diye kara kara düşünüyormuş.. cunku abisi 15 yıllık evlii oldugu halde eski nişanlısı hala peşini bırakmadı hergun evi arıyor karısı çıkıyor telefona sen ölünce ben kocanla evlencem diyor neler neler. ne laftan anlıyor ne başka birşeyden. en sounda telefonu kapattılar ama nerden buluyorsa cep numaralarını dahi bulmuş... o kızı sen tanımıyorsun dedi bana. ben ona karşı sert tavır koysaydım bugün öyle rahat olamazdık bizi mutsuz etmek için elinden geleni yapardı dedi.. ben yanlış düşündüğünü söyledim. eğer sert ve net olsaydın sana ulaştığında senden korkar rahatsız edeemezdi dedim. aslında dogru soyluyorsun ama küçüktüm şimdi büyüdüm o zaaman ki aklımla böyle düşüünüyor ve çok korkuyordum halbuki ne kadar saçmaymış dedi. bunları söylerken gerçekten samimi olduğunu hissediyordum.

nişanlandığımız gün bana ben niye böyleyim nişanlandım diye o kızdan dolayı mı dedin dedim. sanki benimle nişanlanırken gelgitler yaşamışsın dedim. tabii bunları söylerken ağlaamaklıyım. çok kötü oldu ben ööyle deyince. sen bu konuyu çok derinleştirmişsin içinde dedi.nasıl bu hale geldin ben senin bu halini nasıl farkedemedim dedi. bak seni inandırmak için konuşmuyorum. şu an kendi içime bakıyorum o gün bu lafı neden söylemiş olabilirim . o kızı düşündüğümden mi? hayır.. ailem nişanıma gelmedi ondan dolayı mı öyleydim.?hayır. bu sözü anca nişanlandığımı duyunca peşimi bırakmayacak diye korktuğumdan söylemişimdir. inan sadece bu dedi.ben seninle evlenirken hiçir zaman içimde acaba yaşamadım. o kadar şükrettim ki Allah seni karşııma çıkardı diye..eğer yalan söylüyorsam Allah bu gece beni sabaha çıkarmasın. şu yavrumun büyüdüğünü bana göstermesin diye yemin etti.yalvardı yakardı. herşeye en başından başlayalım dedi.doğumda seni çok yalnız bıraktım. bu kadar hassas bir dönemde olduğunu bilemedim. sana herzamankinden daha çok ilgi göstermem gerekiyordu hepsi benim hatam dedi. ya görüntülü konuşurken kii ağlamaklı halin nedendi dedim. kolay bir şey değil ben çok buhranlar yaşadım bunu inkar edeemem dedi. ama seni tanıdıktan sonra içimde eskiye dair hiçbir şey kalmadı. ve şu anda da yok. sen hep merak edip sordun. bende cevapladım. hep sen irdeledin. şimdi sorsan yine anlatırım. aama bu içimde bir şey olduğundan mı ?hayır. dedi.benim gözümde hiç bir değeri olmayan o kızı sen neden bu kadar değerli hale getiriyorsun dedi.whaatsaapına bakmamda sadece merak dedi. onu sevseydim şu an onunla olurdum dedi.ama ben seni seviyorum inan artık bana. şu kalbimi söküpte gösterebilsem bi bilsen ne kadar sevdiğimi.. inan ne olur artık dedi.ufak tefek hatalarım olsada ben iyi bir kocayım dıye kendini övmeyi de ihmal etmedi.:} herşey tatlıya bağlandı çok şükür..

düşündümde herşey benim hatam. eşimdede az çok hatalar var ama ben başta ona tepkili olsaydım bu hata bu kadar büyümezdi. kendime çok kızıyorum bu yüzden.lohusalık psikolojısı ve o dönem annemde eşimden ayrı olmam ve onun bu ilgsiizliği beni hangi noktaya getirdi inanamıyorum. burda açtığım konuyla daha da büyüdü. her yorumda eşimden soğuyordum resmen evliliğmden vazgeçmiştim...zihnimin bana oynadığı oyuna inanamıyorum... eşim beni gerçekten seviyor hemde çok seviyor bundan eminim artık...

Ben esine inanamadim. Bence yine seni ikna ediyor(yani kandiriyor)
Eski konulari sen acmamissin o soyledikleriyle,tavirlariyla zaten gitmis maziyee..
Hala unutamamis bence..Whatsappa falan bakmalar bana masum gelmedi.
Kiz hala nasil evli adam hakkinda yazar anlamiyorum. Millet sapitmiss ya
Hayirlisi ne diyelim.

Off off! Keske esinizden adam olsa ama nerdee. Kardesim bu adam yine seni kandiriyor. Bak sen bile nasil kandirmissin kendini. Yapma etme. Duzelmez bu adam. Meraktan da olsa, whatsapptan, facebooktan takip falan edemez. Sen nasil izin veriyorsun buna? Konunu hatirliyorum. Aklimda yer etmis bir konu. Cok sinirimi bozuyor senin kocan gibi erkekler. Allah belalarini verir umarim. Bir kadina boyle bir aciyi yasatmaya haklari yok. Geberir insaallah diycem de, cocugunuz varmis. Yasattiklarini yasamadan ölmesinler insaallah.

Merhaba nasıl gidiyor durumlar nasıl su an ?

En son güncelleme den sonra ben yine iyi olamadım. Telefonumda o kızın numarasını gördüm. Artik pes etmiş ve nereye gidebılirim diye düşünüyordum. Eşim geldi neyin var diye sordu. Seni görmek istemiyorum dedim. Git bu evden dedim . ya sen git ya ben gidecegim dedim. Ne oldugunu söyle dedi. Telefonumda ki numarayı gösterdim. Şaskinlikla telefonu aldi kurcaladi ayarlarını . ben kaydetmedım salak miyim ben bunca olayin üzerine üstelik senin telinden niye bakıyım dedi. Ayarlarda rehber tüm kisiler olarak ayarlanmıs. Sim kart da yok. Telefon hafızasinda da yok. Üstelik esimin bazi arkadaslari da var. Bi ara benim telimi kullanmisti ordan kalmis. Ama o kizin numarasi nasil kalmis anlamadim. Bi kere ben bakmistim ama silmistim. Silinen numaralar kalmiyor diye biliyorum. Neyse bu yüzden esime inandim. kendim hic bakmasaydim emin olur esim kaydetmis derdim.konu kapandi. Sabah oldu. Icime birden kustu doldu nasil numara kaliyor silindgi halde diye. Iyice kurcaladim. Yeni bi numara kaydettim. Sildim. Silince her yerden siliniyordu. Esimin yalan soyledigine itimat ettim. Eve geldi. Halimi anladi. Dedim nasil oluyor benim aklim almiyor. Tabi ki yapmadim diyeceksin. Artik sana inancim kalmadi dedim. Artik hicbir seye inancim kalmadi. Yemin etti. Senin yerinde bende olsam bende boyle dusunurdum ama inan ben bkmadim ddi. Bense artik kendini yormamasini o numaranin oraya kendi kendine gelemicegni söyledim. O konusuyordu bense dinlemiyordum bile. Benim bosvermisligimi gorunce sustu seni bu hale ben getirdim. Ne yapsamda inanmayacaksin haklisin da dedi. Tam cikiyordu odadan ben yapmadim bu sefer diye bagirip kapinin camina yumruk atti. Sonra bi kez daha vurdu inan artik bana diyerek.bense yapma diye bagiriyordum. Ama olan oldu. Cam tuz buz oldu esimin elinin üstü parmagi parcalandi. Agladim. Agladik. Ned

Neden yaptin dedim. Eline baktim icindeki kemik görünüyordu. Cok kötü oldum.elim degij kolum da kopsun yerinden ama inan artik bana dedi. Inaniyorum dedim. Bu yüzden inanma dedi sen inanasın diye yapmadim sen simdi bunu da bilerek yaptigmi dusunursun dedi. Artik mutlu olmak istiyorum dedi. Hastaneye gitti acil ameliyata almislar lifler todem falan kopmus. bir ayda ancak iyilesir demis doktor. Sonrasinda fizik tedavi gorecek. su an herseyini ben yapiyorum yemegini banyosunu giyinmesini. Yani gunluk hayatta akliniza ne gelirse. Elini kullanamiyor. Boyle kotu bi olay atlattik. O aksam herseyi mazide birakip yeni bi sayda actik. Esimi burda anlattiklarimla taniyamazsiniz boyle yorumlar gelmesi normal. Her ne kadar hatalari olsada esim dünyada esine az rastlanir insanlardan. Kac kadin esi icin bu cumleyi kurabilir. O bana bu cumleyi kurduruyorsa benim de bu yuva icin gecmisi kapatmam lazim. O da bunca olaydan sonra bi daha acmaz diye düşünüyorum. Ben hic bu kadar kat i olmamistim çünkü.'benim'sessiz pasif olusum onunda cok konuskan olmasindan kaynaklanan bosbogazligndan oldu bunlar. Tabi bazi seyleri de tamamen gozardi etmesemde bugunume tasinamin cok zarari oldu yuvama. Burdaki yorumlardan sonra cok sogumustum esimden. Ama simdi ilk evlendigmizde oldugumuz gibiyiz. Demek ki hala bitmemis sevgimiz. bunca yipranmisliga ragmen. Cok ama cok ilgili. bir gün ayri kaldik o kadar özledik ki birbiriimizi. Rabbim beni hicsensiz birakmasin bir gün ne kadar uzun geldi bana dedi.böyle iste. Umarım hep böyle oluruz.

Umarim daha guzel bir hayatiniz olur esinizin hayatina hicbir sekilde mudahale etmesine izin vermeyin telefonundan silin sosyal medya dan da ayni sekilde onu gorecegi herseyden engelleyin silin. Yoksa mutsuz olacaksiniz basta dinlemekle hata yapmissiniz bende buna benzer olaylar yasadim sevgiliyken ama sonra kesti herseyi. Umarm mutlu olursunuz..

Bu adamin sizde aradigi ve buldugu tek sey huzur. Baska da birsey degil. Ask sevgi falan yok. Zaten hic olmamis. Kac yillik evlisiniz, zaten bu saatten donra sana asik olacagi yok. Birak kendi elleriyle batirdigi hayatinda, kendi yasasin. O kadini unutmadan sizin hayatiniza girmemeliydi, evlenmemeliydi sizinle. Icinde bu kadar olay yasanmis bir evlilikte, hicbir zaman mutluluk olmaz. Bu yasadiginiz sadece gecici birsey. Yine yine yine tartismalariniz olacak. Yasayip goreceksin.
Neden onun hatalarinin ceremesini sen cekiyorsun? Neden onun cektigi sacmasapan ask acisinin cezasini sen cekiyorsun? Buna izin vermemelisin. Bir daha gelmeyeceksin dunyaya. Neden hayatini boyle gecirmek istiyorsun? Adamin yaptigi onca seye ragmen sogumadiniz mi bu adamdan, hisleriniz bitmedi mi artik? Iste neden oluyor bu biliyor musunuz? Her defasinda bu adamlari affettigimiz icin oluyor.

Offf neler olmus yaa.yorum yapmiycam o zaman.hayirlisi olsun inşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz.

Size birsey soracagim. Ben bu evlilik icin mucadele ediyor mutlu olmanin yollarini ararken ve bulmusken siz neden iyi temennilerde bulunmak yerine felaket tellalligi yapiyorsunuz. Nerden biliyorsunuz yine ayni seyleri yasayacagimi. Muneccim falan misiniz? Kaderde ne varsa o yasanir. Yasanmadan bilinmez. Bakarsin cok mutlu oluruz. Benim temennim o yonde. Ve fircanin renkleri birazda benim elimde. Istersem en guzel tabloyu cizebilirim.

Ben gercekciyim, sen hayalperest. O yuzden polyannacilik oynuyorsun sen. Felaket tellalligi yapmak degil amacim. Seni uyarmak istedim sadece. Nitekim sende yasayip goreceksin ayni seylerin tekerrur ettigini. Sen onca seye ragmen, kocanin yaptigi her seyi unutup bagrina basabilecek birisin. Her defasinda yeniden uzulursun.
O kizin ismini esiniz aratmis. Ne curetle eski sevgilisinevbakiyor sizinle evliyken? Siz tavizler kralicesisiniz. Bu kadar taviz verirseniz olacagi bu. Ve daha xok sey yapar bu adam. Bence, benim icin caba harciyor deyip de, tavizlerine taviz ekleme artik. Uzulen sen olacaksin ben degil. Bizden uyarmasi. Sen bilirsin. Her zamanki gibi, yine kocasindan sikayet ederek acilan bir konu, ve sonunda kocisime laf soylemeyin, o beni seviyor bla bla bla. Hadi selametle bacim. Alintilamayin sizde artik mesajimi. Bu boyle uzayip gitmesin. Zira sinir bozucu olmaya basladi.

Konu sahibi yasadiginiz olayin yaninda cok kucuk kalacak belki ama ben de bundan 4 5 yil once aynisini yasamis biri olarak konusuyorum; sucun buyugu sizde. Gecmisi didiklemek amiyane tabirle "esegin aklina karpuzz kabugu dusurmek"ten baska bir ise yaramiyor. Esin yaninda, bebegin var ne guzel. Bunlara saril gecmisi sil kafandan. Zira sende takinti boyutuna ulasmis bu kiz. Terkeden de esin olmasina ragmen. Bayrak sende. Kimse sizi zorla evlendirmemis esin seni secmis devam etmis. Yazik etme tekrar araniz da duzelmis. Mutlulugunuz daim olsunn

Evet dedigim gibi hatanin cogu bende. Keske kendi yaptiklarimi da anlatsaydim daha dogru yorumlar alirdim. Esim yanindayken o kizi faceden fildir fildir aramisligim var hangisi goster diye. O kizdi ama ben cok israr ettim. Benim yuzumden bu konu yuvamda cok rahat dile getirilir oldu. Simdi daha iyi anliyorum hatami. Kucuk yasta evlendim tecrubesizdim. Esim de cok kostu pesimden. Oyle gorucu usulu evlenmis olmak icin yapilan bir evlilik degildi. Guclu bi cekim vardi aramizda. Ikimizde hatalarimizdan ders aldik. Umarin mutluluk benden yana olur...

Bence eşin seni seviyorda, senin tavırların biraz uzaklaştırmış sanki.Bazen bizim evde şöyle bir sey oluyor, birimiz durgunkken öteki gülemiyor.Siz bi gülseniz, sevginizi hissettirseniz sanki eşiniz de sevgisini gösterecek.

Yeni guncellemeler yaptim. Buyuk olaylar atlattik ama simdi cok iyiyiz cok sukur. Evet dedigin gibi ben hep surat asarim esim gulsun ilgilensin isteerim. Ama o benden daha cok surat yapar. Biraz da sevmez oyle olmami hep guleyim ister

Yeni guncellemeler yaptim. Buyuk olaylar atlattik ama simdi cok iyiyiz cok sukur. Evet dedigin gibi ben hep surat asarim esim gulsun ilgilensin isteerim. Ama o benden daha cok surat yapar. Biraz da sevmez oyle olmami hep guleyim ister

Çok sevindim iyi olmanıza.Eski mevzularada silinsin gitsin, anca gerginlik getiriyor eve.Umarım bebeğinizle beraber çok mutlu olursunuz.

Yorumları okumadim
Esinizin belli bir kuyruk acısı var ve silememis aldatilmismi?bunu biliyormusunuz yani?
Erkekler genelde unutan taraf olur.
Sizi mutsuz eden değersiz ikinci planda kalmak aslında...
Onunda unutamama sebebi içinde kalan ona soyleyemedigi vs birseyler olmalı...
Karşınıza alın sakince sorun bence sizi nasıl uzdugunu anlatın bu durumun ve o kadına sotleyemediklerini size soylemesini sağlayın
Yani içinde kalan duygularla yuzleseblrse acisının geçip unutacagini dusunuyorum

korkarım ki bütün erkeklerin unutamadığı bir eski sevgilisi var.. bu şartlar altında birine güvenip nasıl evlenicem bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…