Esim gercekten beni seviyor mu sizce

Adama bela okumayın çünkü kimse kimseyi kandırmıyor, insan kendini kandırıyor.

Konu sahibesi adama kanmak istiyor, adam ne yaparsa yapsın bir bahane buluyor. Bir sonraki sayfada her şey benim hatam yazmış şoka girdim?!? Bunca insanın yorumundan sonra böyle bir cümle nasıl yazılmış cidden anlayamadım.

Adam toparlamaya çalışıyor.Napsın kadın evlenmiş bir kere.Çocuğu da var.Bundan sonra kulak ardı etsin.Tabi adam ayağını denk alacak.

Konu başlığını ilk gördüğüm günden beri içimden hep 'hayır' demek geldi.. Konuyu okuyunca eh biraz.. (soru tuhaf.. yorumlar kafa karıştırıyor, konu sahibi allak bullak olmuştur )

Son düzenleme:
Ortada bir evlilik var (yeni) cocuk var (o da yeni) bu eski sevgili neyin nesi ben bunu anladim aslinda ama esinin akli o kizda kalmis da seninle niye evlenmis bir de cocuk yapmis? O kizi unutabilmek icinmi? Unutamiyormus madem gidip onunla evlenseydi aptal kafa.
Taa burdan esinin kafasina odunu firlatasim geldi valla. Kil oluyorum bu tur erkeklere!

Aynen katiliyorum.
Daha olmadi gitsin bir de aralarini yapsin bari. Konu sahibi cok genis davranmis bu konuda.

Her zaman oldugu gibi ates dustugu yeri yakiyor maalesef. Dili olana konusmak kolay. Ama oyle zor ki bu yuvayi yikmak. Bir de bebegim ve ortada beni sevdigini soyleyen bir esim varken. Son bir kez sans verdim esime. Ilk defa bu kadar sert ve net oldum. Eger bir kez daha kucucuk bir ima dahi olursa o zaman biter bu evlilik benim icin. Artik akisina biraktim.

hakkınızda hayırlısı olsun kuzu. zaten evliliğin ilk yıllarında bu git geller olur 3-4 yılı bi geçirin hele unutur gider. o türkü nasıldı
unutmak kolay mı deme unutursun mihribanım
oğlun kızın olsun hele unutursun mihribanım

Esine karsi net ve kesin ol. O eskiyi anmasina dahi izin verme. Sen genis davrandikca o yaptigi seyin normal olduguna inanacak. Senden gozu biraz korkmali ki ona gore davranmali.
Seni anliyorum yuva yikmak kolay degil ama kendine haksizlik edildigini dusundugun seylerin ustune git sakin ama sakin hos goruyle karsilayip sineye cekme. Sana saygi duymasini sagla. Senden cekinsin seni kaybederim diye korksun.

Benim adi esimin de vardi platonik asik oldugu unutamadigi bir kiz. Hatta yeni evlendigimizde gitmis uzaktan elindeki alyansi isaret etmis. Bunu da bana gelip soyledi yuzsuz. Ben esime karsi sevgi hissetmiyordum o yuzden salladim ama asil o ilk hareketinde dizginlerini cekmem gerekiyormus cunku zamanla kadin konusunda cok rahat davranmaya basladi. Benden cekinmedi. 21 yillik evlilik surecinde aldatmaya kadar gitti.
Senin gozunu korkutmak istemem her erkek kalles degil ama yine de tedbiri elden birakma derim. Once sen onemlisin bunu unutma. Esin mazideki eskilerini bir sekilde unutmak zorunda sana saygi duymak zorunda. Cocugunda olsa esine karsi sevginde olsa kendine olan saygini koru.

Çoğu kez ayırt edemesek de takıntı ve aşk aynı şry değil.adam takılmış o kızda bişrylere bi zamanında hala da etkisi var demek ki ama aşık olsaydı farklı olurduvyahu evlenrmezdi kıyamazdı.
Ben sizi sevdiğini düşünüyorum açıkçası..

korkarım ki bütün erkeklerin unutamadığı bir eski sevgilisi var.. bu şartlar altında birine güvenip nasıl evlenicem bilemiyorum

Kesinlikle boyle birsey yok. Her erkek bir degil. Bak mesela erkek kardesim yeni ayrildi sevgilisinden. Birak hatirlamayi sanki hic hayatina girmemis gibi.uzun bir iliskiydi ustelik. Benimle herseyi paylasir unutamasaydi soylerdi. Hatta simdi bana kiz bul diyor o derece.

Aman öylesi de sinir.Eski sevgilisi olmak istemezdim öylesinin.Unutulmayacak ki değerin olsun birliktelik olsun.

Yuh artik. Nasıl müsaade ettiniz bunları yapmasına ?

sürekli eski sevgiliyi sormakta saçma geldi bana. neden kurcalayıp durdunuz ki? hadi kurcaladınız sizi sevmediğini anlayıp daha nişanlıyken ayrılmanız lazımdı. bence evlilikte eski sevgili konuşmak bana genişlik gibi geliyor.

O gun alinti yapmadim mesajinizi.. Bugun anladim ki Sen hakliymissin. Bugun ilk defa pismanlik duydum esimle evlendigime. Bana dert keder dolu bir hayat verdi. Boguluyorum artik bu evde. Mutsuzum. Cok mutsuzum hemde Sadece bunlari soylemek istedim. Keske senin gibi olabilseydim

en son güzel şeyler yazmıştınız. Noldu, yeni bişey mi var ?

en son güzel şeyler yazmıştınız. Noldu, yeni bişey mi var ?

O olaydan sonra cok iyiydi. Bir haftadir ben konusurken hic dinlemiyor. Ben birsey soruyorum o o sirada baska birsey dusunuyor bana alakasiz birsey soyluyor. Dun yine aynisi oldu bende darildim beni hic dinlemiyorsun diye. Kucucuk birseye dariliyor musum kafasinda baska birsey varmis anlayisli olmuyormusum. Bende simdi degil ki hep boylesin dedim. Ne gonlumu aldi ne birsey yapti. Ustelik ilk defa ufacik birsey icin benden ayri yatti. Sanki ben onun kalbini kirdim. Ben icimde neler yasiyorum ama birgun bile ayri yatmadim. O ise bahane ariyor sanki. Benim alinmamin sebebi o beni dinlemyince deger vermedigini beni sevmedigini dusunuyorum hep bana gecmiste yasattiklari yuzunden en ufak birseyde bu hisse kapiliyorum. O ise dun aksam gonlumu almayip ayri yatinca hepten beni sevmedigini dusundum. Oyle uzuldum ki mideme agrilar girdi. Neden evlendim dedim kac kere. Bugun de gonlumu almaya calisti ama icimden gelmiyor hic bir sey artik. En ufak birseyde en basa donuyorum. Bende actigi yaralar gecmiyor ne yazik ki. Ne olacak boyle bilmiyimorum.

sizde çok üstüne gidiyorsunuz bence.Kımse vazgeçilmez değildir.Unutmasa bıle elbet unutacaktır o kişiyi.
farklı bir taktik uygulasanız yanı sus,püs daha sıcak ve esprili olmak gibi.sureklı kusmek olmasa. bir de böyle yapın bakalım değişecek mi?

nişanlıyken dönseymişsiniz keşkr diyeceğim ama geriye bakmanın kımseye faydası ypk .
Bile bile lades demişsin sende be kardeşim..

Eşinin mükemmel biri olduğunu yazarak başlamışsın anlatmaya ama bence bu senin görmek istediğin

üzgünüm ama adamın aklı ulaşamadığında kalmış açıl açık.sende sürekli sorarak aklına getirerek onu kendi elinle eşinin gözünde daha da büyük yapmışsın.

Ne varmış kafasında açıklama yaptı mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…