- 4 Aralık 2014
- 2.782
- 1.406
- 158
- Konu Sahibi insanbirbulmaca
-
hadi ya kardeşin numunelik kalmış ozaman canım :) çünkü çevremde ne kadar erkek gördüysem hep hayatlarında unutamadıkları bi kız var :)Kesinlikle boyle birsey yok. Her erkek bir degil. Bak mesela erkek kardesim yeni ayrildi sevgilisinden. Birak hatirlamayi sanki hic hayatina girmemis gibi.uzun bir iliskiydi ustelik. Benimle herseyi paylasir unutamasaydi soylerdi. Hatta simdi bana kiz bul diyor o derece.
Nasil ya butun hersey bu kadar yalan olabilir mi . neden evlendii o zaman benimleEsiniz sizi hic sevmemis ki sizi
Kocaniz acmasa konuyu siz aciyorsunuz...
Allah yardimciniz olsun ..
Ilk defa ne dicemi sasirdim suan ...
Insallah sanada kardesim gibi biri denk gelir:)hadi ya kardeşin numunelik kalmış ozaman canım :) çünkü çevremde ne kadar erkek gördüysem hep hayatlarında unutamadıkları bi kız var :)
Iste internetten bisey siparis veriyordu onun bilgilerini yaziyordu . ama bu hep olan birseydi.Ne varmış kafasında açıklama yaptı mi?
Artik umursamiyorum kendime onsuz bi dunya cizdim umarim basarabilirim. Gecmeyecek te duzelmeyecekte bunu hep yasadim 2 yil boyunca . artik o dusunsun beni neden sevmiyor diye. Birazda o tasalansin . basini taslara vursun. Bitti artik. Benim icin normal bir insandan farki yok. Onume bakiyorum ve kendimi gelistirmye calisiyorum. Yoksa bu dusuncelerle hastalik sahibi olacagim.Insani iki sşey yavaş yavaş öldürür biri!kiskanclik digeri şüphe suan bu adam sana ikisinide yüklemiş bu saatten sonra sana bebek gibi bile davransa acaba dersin..düşün bakalim bu kemirici duygularla daha ne kadar baş edebilirsin..bence sadece bunu düşün degisirmiyi degil düzelir miyi degil cünkü duzelse bile sen bu duygulardan artik kurtulamazsin!
inşallah :)Insallah sanada kardesim gibi biri denk gelir:)
Yorumlari okumadim
Sevmiyor sizi kocaniz .....
Nasil yani? Nasil onun bilgilerini yaziyordu?Iste internetten bisey siparis veriyordu onun bilgilerini yaziyordu . ama bu hep olan birseydi.
Yani siparis icin adres bilgilerini yaziyordu. Kizla ilgili birsey degil:)Nasil yani? Nasil onun bilgilerini yaziyordu?
O sizinle neden evlendi bilmiyorum. Ama siz nasil bu adamla evelene bildiniz??Nasil ya butun hersey bu kadar yalan olabilir mi . neden evlendii o zaman benimle
Sizden neden ayrildiay ben çok duygulandım eski sevgilisini unutamamış keşke tam unutmadan sizinle evlenmeseymiş size haksızlık etmiş
Belki bana deliler gibi aşık o eski nişanlım ayrıldıktan 5 ay sonra evlenmeye kalktı önümüzdeki ay evlenecek. Salak belki o da böyle olacak. İnşallah olmaz yazık valla o evlendikleri insanlara.
Kizla iletisime gecersem sadecr kendimi kucuk dusurmus olurumzaman her şeyi unutturur evet ama eşinizin unutmasına eski sevgilisi pek olanak sağlamamış belli ki. anlattığınıza göre sosyal medyada eşinizin dikkatini çekecek şeyler yazıyormuş paylaşıyormuş. kızın niyeti belli pisliğin teki o kız sizi ayırmaya çalışıyor. sizin eşinize bağırıp durmanızdan ziyade kız ile bizzat iletişime geçmeniz lazım. evli olduğunuzu çocuğunuzun olduğunu ve eşi hakkında yazılar yazmaması gerektiğini söylemelisiniz. daha sonra eşinize anlatın. eğer böyle devam ederse konuyu ailenize anlatacağınızdan bahsedin çünkü bu ciddi bir durum. tatlı sözler söyleye söyleye sizi kandırmış eşiniz sert olacak ve eşinize sahip çıkacaksınız
kesinlikle kadınla iletişime geçmeyin zaten ama eşinizin bi hat dökümüne falan bakın görüşüyorlar mı diye benceKizla iletisime gecersem sadecr kendimi kucuk dusurmus olurum
ben ayrıldım saygısızlaştı hakaret etti erkek için çalışıyorsun iş yerinde falan dedi ondanSizden neden ayrildi
Baktim onlara surekli takip ettim ama gorusmiyorlar eminim.kesinlikle kadınla iletişime geçmeyin zaten ama eşinizin bi hat dökümüne falan bakın görüşüyorlar mı diye bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?