Esim gercekten beni seviyor mu sizce

eşiniz bence eski sevgilisinden mecburen ayrılmış siz nasıl olurda hıçkara hıçkara ağlayan bir adamın sözlerine ikna oldunuz hata yapmışsınız daha eşiniz eski sevgilisini gönlünden atmadan evlenmişsiniz ve hala arada sosyal medyadan ona bakması nasıl olabilir olarak görüyorsunuz çok yumuşak davranmışsınız.bir arakadaşımdan örnek vereyim size erkek bu arkadaşım sevgilisi terk etti bunu daha bu sevgilisini unutmadan başka kız soktu hayatına o kızda biliyor bunun eski kız arkadaşını sevdiğini bile bile kabulleniyor ve erkek arkadaşım hala eski sevgilisinin yerini kimsenin alamıcağını kendisinde çok büyük saygısı olduğunu acaba döner mi ümidiyle beklemesine rağmen şimdiki kız arkadaşı bunu bilerek onunla beraber he erkek arkadaşım da diyor şimdiki sevgilimi seviyorum falan diye ama bence tamamen kız arkadaşının ilgisi aşkı onu mutlu ediyo yoksa niye eski sevgilisi için o lafları etsinki sizin hikayeniz onları hatırlattı bana..büyük konuşmayım ama asla kabullenemem.siz en başta hata yapmışsınız başkasını sevdikten sonra bana ve aileme hürmet etse ne etmese ne.

I insanbirbulmaca
Eski defterleri karıştırıp durmak kimseye fayda sağlamaz...
Neden ikide bir eskisiyle ilgili soru soruyorsunız ki? Afedersiniz eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmektir bu...

İnsan evliliğinde bazen ilgiyi kaybedince sevilmediğini zannedebiliyor ama asla öyle birşey olduğunu sanmıyorum.

Siz deştikçe kıymete binecek bu eski sevgili diyeyim size. Çünkü bu değeri eskisine eşinizden çok siz vermişsiniz.

Kesin bir dille artık eskiyle ilgili hiçbir şey duymak istemediğinizi bu konuyu sonsuza kadar kapattığınızı ifade edin ve bir daha karıştırmayın geçmişi.

Bence esiniz sizi seviyor ama ulaşamadığı kıymetli olmuş.. Sizde nişanlılık döneminde verdiğiniz tepkiler hep eksik ve yanlış hafif kalmış aklının onda oldugu o zamanlar barizmiş.. Hatırlatmayın sizde hatırlamayın unutun demesi kolay durumunuz zor çok yıpratıcı insanın beynini kemirecek bir durum ama yeterince sorgulamakta geç kalmışsınız

Eşiniz terketmiş kız peşinden koşmuş tabi ki onu istememiş ama bu kadar mevzuyu diri tutmak niye sürekli bunu konuşmak niye?
kocama hep sorarım bir kere yanıt alamadım asla anlatmadığı gibi benden önce kimse olmadığını söyler konuyu kapatır hep ben de ona pek inanmıyorum gerçi ama birşey de bulamadım birinin varlığına dair.
Neyse demem o ki neden ikinizi de mutsuz ediyorsunuz anlayamıyorum kapatın eski defterleri artık. ..

AMa ayrilan benim esim. Bu konuda hikayeler ayrilmiyor mu sizce

Evet esimin rahatligi da benim yuzumden kendime cok kiziyorum bu yuzden . Belki de beni bu kadar pasif gordugu icin aklina her geleni soyleme cesaretinde bulundu. Esim normaldde aklina her geldigini soyleyen biridir.bilmiyorum yaa emin degilim hicbirseyden..belki de kendimi kandiriyorum.

Evet halklisin. Mesela esim pek kendini begenmiyor. Sen cok guzelsin bbeni nasil seviyorsun diye dusunuyorum bazen dedi. Bende guzellikle sevneyi mi bir mi tutuyorsun dedim. Boyle bi takintisida var. Bazen beni kiskandirmak icin sacma cabalari olmustu.ben cok kiskaanmistim insanin karisinin kiskanmasi cok guzel falan demisti Acaba bunlarida beni kiskandirmak icin yapmis olabilir mi. Surekli eskiyi sormam takintili olmam hosuna gidiyordu belkide. Bu da bi nevi kiskanclik cunku

Sizi suclayarak bi yere varamayiz. Esin o kızı bu kadar severken kendisinin ayrildigina inanmıyorum ben. Madem ailesini daha once karşısına almis sorun neymis o zaman bence kız terk etmis. İcindeki kiskancligi esine yansıtma belki hosuna gidiyordur senin kiskanman o yuzden abartarak anlatiyordur. Sanada iki yol var ya kaldiramiyorsan ayrilacaksin ya da artik eskiyi deseleyip durmayacaksin. Kızın kirpiklerini mi anlatıyor uydur bi hikaye eski sevgilimin gozleri cok guzeldi mavi mavi deniz gibi bakip dalardim de. Madem esin empati kuramiyor sen kurmasini sagla

Ya yazmissiniz esin bu kadar severken o ayrilmamistur diye ayrilmistir efendim,benim esimde sevdigi halde ayrilmis kiz yalanciymis ben inanmadim tabi sevgi affeder dedim 6 ay sonra eski sevgilisi bana ulasti o zaman sevgiliydik biz o adam beni terk etti günahima girdi kendine dikkat et sevemez o kimseyi falan dedi buda onu dogrulamis oldu yani sevdigi halde ayrilmisti kizdan..

Aynen katılıyorum.

bence bir ömür böyle geçmez.yani eşinizin üslübunda da bir sorun var Allah yardımcınız olsun.Hayırlısı ama keşke ilk başta boşverseydiniz ama olan olmuş ne denir bilemedim

Nisanliyken bunlari duysam bole bi adamla evlenmezdim.
O ne yaaaa agliyor baska bir kiz icin hemde senin yaninda.
cok gec kalmissin bunlari dusunmek icin gecmis olsun.

16 EKİM GÜNCELLEME...

neredeyse bir ay olmuş bu konuyu açalı...ağlayarak yazıyorum bu satırları... bebeğim ayaagımda uyuyor. eşimse coktan uyudu.bu şehre geldiğimizden beri bir yabancı gibiyiz. bakışlarını kaçırıyor. gözümün içine bakardı eskiden.şimdi doğru düzgün konuşmuyor bile.. düzelecek diyorum. yeni şehir yeni düzen belki ondan diyorum ama iki ay sürer mi bu soğukluk. ben her gün bu düşüncelerle boğuşuyorum. boğuluyorum artık bu evde. ne dogru ne gerçek bilmiyorum. gitmek istiyorum bu evden... bu şehirden.... yoruldum artık...çok yoruldum... korkuyorum hayatımın sonuna kadar bu düşüncelerle yaşamaktan. hep acaba mı olacak beynimim bir köşesinde. geçtiğimiz günlerde farkettim ki eşim o kızı sosyal medyadan takip ediyor. eşimi unutamadığını yazıyor hala kız. eşime de sen unutabildin mi gibilerinden laf gönderiyor. eşimin hesabı yok bu arada. rüyasında görüyormus çok özlüyormus vs. bir sürü paylaşım var eşimle ilgili. ve esim bunları okuyor. bana soğuk davrandığı zamanlar belki bu yazıları okudugu zamanlardı bilmiyorum. bir şey söyleyin bana bir teselli bir akıl.. ne yapacağımı bilmez halde bir girdabın içindeyim sanki...

Bu tarz durumlarda ne yazık ki yorum yapmak korkutur beni.. Ama şu anda düşündüğüm kişi sensin, bir de bebeğin.. Bizlerin vereceği cevaptan çok senin cevabın önemli; ne yapmak istiyorsun? Bu şekilde devam etmek mi seni Mutlu edecek yoksa gitmek mi gerçekten? Herşeyden önce eşin seni sevmiyor cümlelerini bir kenara bırakmak istiyorum ayrıca.. Neden bütün bu olanlara rağmen evlendin de demeyeceğim.. Çünkü ya söylediklerine inandın ya da zamanla geçer dedin değil mi? Lütfen kendini düşün, sen önemli ve de değerlisin.. Bu şekilde devam eden bir evlilikte mutluluğunu da kaybedersin sağlığını da.. Konuşmayı hiç denediniz mi eşinizle bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…