Eşim gerçekten çok değişmiş, pişman olmuş.

InşAllah çok mutlu olursun yalniz sana tek tavsiyem kendini birdaha asla ezdirme restini çek minigine iyi bak annesi.

sizin konu acmadiginiz tek gun yok sanirim.tamam burasi dertlesme fikir alma yeri amenna ama her atilan adim soylenen sozde direk buraya yaziyosunuz.burdaki uyelerin fikrini onemsemeniz guzel bi davransta burasi yokken napiyodunuz.hali hazirda son karari verecek olan sizsiniz bence biraz tek basiniza dusunup karar verin yada tek konu acin.siz havada kus uçsa soruyosunuz

En fazla bir ay sonra tekrar aynı olacak kocan.
erkek değişmez neyse odur sadece değişmiş gibi yapar kısa süre sonra fabrika ayarlarına döner.
dayak hoşuna gitmiş anlaşılan :)

bir kaç gün sonra açacağin siddet içerikli konunda görüşmek üzere

Offf çok fena ya inanamıyorum

Kimse değişmez bacım emin ol. Bi iki ay rol yapar sonrasında yine ayni. Sen gençliğini hayatini o adam için heba ettiğinle kalırsın. Kendine bu eziyeti yapma. Adam sana o... diyor sen bi buket gülle affediyosun. Dayak yiyosun kabulleniyosun. Kötüye tahammül edildikce kötü daha cok azar. Bundan sonra yiyeceğin dayaklar için şikayet etmeye hakkın yok kusura bakma. Ne yetimler kendi başına ayakta kaliyor hayatını kuruyor koskoca kadin mi kendine hayat kuramayacak?

sizi gectim cocugunuza siddet uygulayan bi erkek kisisi nasi iyi baba iyi es oluyor.allah askina bi kendinize gelin ya.bu kadar cesaretsiz olmayin bide el opmeye gidicez diyosunuz.hersey gulluk gulistanlik bundan sonra olacak herseyi hakediyosunuz yazik o cocuga.haaa cokta degil en fazla bi ay sonra baslar ayni huylarina oda en fazla

Ben artık KK perisi diye bişey olduğunu düşünüyorum. Ne zaman birinin kocasını kötülesek KK perisi gidip o kocayı sihirli değnekle düzeltiyor. Hem de birden bire...

Son düzenleme:
Bosansa ise girecek, cocuguna bakacak, her seyi tek basina halledecek. Oysa evinde dayagini hakaretini yiyor ama butun gun evde oturuyor. Bence kadinlarin cogunun bosanmama sebebi bu.
Kesinlikle bence de bu, bir de mazallah o tatlı, minnoş, bitanecik kocişler sonra başka karıya kıza yar olursa ne olurrr, Aman Allah göstermesin, dayak cennetten çıkmadır, hakarette cabasıdır, e çok şükür, daha ne olsun, çamaşır, bulaşık, kaynanaya el öpme. Yuvarlanıp gidilir öyle He bir de sonra bir bebe daha falan derkenn Hoppp rahat rahat bitti gitti işte hayat. Zaten bir kere evine çok çok iyi bakıyormuş, daha ne olaa, bizde kadıncağızın yuvasını bozmaya çalışıyoruz
Ay yoksa hepimizin kocasında gözü mü var

Aldatsa da affediyorlar, asıl kadın benim, kocam para versin de ne yaparsa yapsin diyorlar. Dün burda paylaşıldı ya, adam yeni evli karısını evde bırakıp tatile gitmiş, günlerce telefonu açmamış, nerde olduğu belli değil. 2 Sene sonra aldatıcı, bunun olduğuna inanamıyorum, herkesin imrendigi bir aşkımız vardı diye konu açıyor.
Bir babanın kendi çocuğuna şiddet uygulaması,karisini aldatmasından bin kat daha kötüdür.

Ooff bu kadarını bilmiyordum.
Çok ağır şeyler.

Pamuk prenses,eşinin sadece 2 günde değiştiğine inanman mantıksız.
Hele bir zaman geçsin bakalım.
Sana neden döndün,dönmeseydin demiyorum.
Daha yaşayacağın var demekki.
İnşallah biz yanılırız,bundan sonra mutlu olursun.
Ailenin de desteğini kaybetmezsin umarım.
Baban dağ gibi durmuştu,pek çok kadın bunun eksikliğini yaşıyorken...

Valla biz yemeğini suyunu verip de sevgi vermeyen, yeterli bakımını yapmayan hayvan sahiplerini bile istismarla suçluyoruz. Eve yemek getiriyor para getiriyor adam, bitti. Hani sevgi? Hani diğer ihtiyaçlar? Küfür şiddet her türlüsü var. Ama evine bakıyor, çok şükür de daha aldatmıyor. Ahh kardeşim, istismar ediliyorsun sen neden canına kıymet vermiyorsun????

yani ne desem bilemedim. sana en sinkaflı küfürleri ediyor, çocuğa da sana da defalarca şiddet uyguluyor, kapının önüne atıyor yetmiyor annene or...u babana g...t diyor buna rağmen affediyorsun. ben de sana diyorum ki adım gibi eminim bu adam dünya tersine dönse değişmez. şu an sadece kendini kandırıyorsun, bekle ve gör.

Bosanmayacagini biliyorduk zaten.

Döven söven evden kovan kocanin degistigine inaniyorsan hayirlisi olsun diyelim.

Insallah tekrar kotu bir konu acmazsin kocam eskiye dondu kv bize geldi vs diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…