Eşim gerçekten çok değişmiş, pişman olmuş.

Zuhajahaa
Kaynanamin elini öpmeye değil kendi ailemin elini öpmeye gidecektik. Öyle yazdm ama bazı arkadaşlar kv sandı. Kesinlikle ayağına gitmem ben onun. Evime bile giremez artık.
Ahqhqhqhqq :)
Sana ne yedirip iciriyorlar be kuzum ?
Valla bak 34 yıldır ben böyle ucamadim la vay motherini

Eşinizin kari kiz kötü aliskanligi yok oylemi?Siz buna kötü aliskanlikmi diyorsunuz cidden?
"Ayyy esim harika biridir,kari kiz gibi kotu aliskanligi yok sadece siddet gösterme gibi bir kotu aliskanligi var":)
Fakat şunu bilmenizde fayda var siddet kötü bir aliskanlik degil bir insanin karakteridir.Birde üstüne dünyanın hakaretini duymuşsunuz..Neden kendinize hic değer vermiyorsunuz?Hatta şöyle söyleyeyim neden kendinizden nefret ediyorsunuz?
Kendini seven bir insan bunlara izin vermez çünkü..

Temennim çocuğun ve kendin için en iyi şeyi yapman.. Ama o çocuğun böyle bir ortamda büyümesi ona büyük bir haksızlık olur onu da söylemeden geçemeyeceğim.

Yorumlara da anlam veremedim hakkaten. Bir de benim yerime vursunlar, emeğine sağlıklar, müstehaklar.. Kadın zaten çıkış yolu arıyor (evet kolay ve apaçık bu yol ama içinde bulunduğu durumla bunun idrakını yapamıyor sanırım.) Yine de bu söylemleri hakedecek, şiddeti aklayacak bir durum söz konusu olmamalı bence.

30 yıldır adam değişmedi diyen teyzeler birşey bilmiyormuş demek.

Adam iki günde,iki dal çiçekle düzelmiş..Allah bozmasın ne diyelim.

Konularini baştan sona okudum.döneceksin sen belli diyenlere ASLAAAAA demissin ama 2 günde dönmüşsün ışte.neyse yediğin dayaklar açıkçası kimsenin umurunda olmaz dayağı yiyende sensin kocanın dizinin dibinde duranda.normalde siddete deliren bir insan olarak,senin gibi insanlarin dayak yemesine hic üzülmüyorum.burda kimseyi de ne kadan kötü kalplisinüüüüzzzzz diye yadirgayamazsin.resmen insanlarla alay ediyorsun.ömür boyunca dayak ye de aklın başına gelsin.senin gibiler hakediyo gercekten.cok çok 3 ay sonra tekrar siddete baslayacak o ponçik kocan bak gör

acaba erkekler de eşleri için oh karımın erkek ayakları yok ona buna iş atmaz gidip sevişmez diye şükrediyo mudur...

Özgüven eksikliğiniz olabilir mi?sırf o yüzden katlanıyor olabilir misiniz?çünkü kimse değişmez ve katlanarak affettiğin herşey sana geri gelir...bu yazdığımı unutma!!hayırlısı umarım yanılırız

Yuh be bu kocadan bir cacık olmaz.bazı kadınlar bir sözle boşanır bazıları küfür dayak herşey var boşanmaz

acaba erkekler de eşleri için oh karımın erkek ayakları yok ona buna iş atmaz gidip sevişmez diye şükrediyo mudur...
çok doğru bir tespit, bazı kadınlar kendilerine okadar az deger veriyor ki buna sevinir hale geliyorlar. olan ortadaki çocuğa olacak, konu sahibi için uzulemiyorum gerçekten

Insallah sende degisirsin de o çocuğa hayrin olur...

Bi daha ki sefere soyle kafana az vursunlar.

Iki cumle yazdim diye kadina siddete dur denen gunumuzde diye saydirmistin... Noldu?
Pardon beni konularindan kovmustun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…