Eşim gerçekten çok değişmiş, pişman olmuş.

öfke kontrolu asla gecmez aslaaa tedavi olsa bile belki derdim öyle kapı cam kıran küfür eden adam allah tarafından düzelmez yazık o babana cok üzüldüm keske benim babam böyle konussada anında bosansam calısmayı bekliyorum bosanmak icin iş bulamıyorum

keske barısmasaydın bak bunları bi kenara yaz unutuyosun esin hic iyi biri degil

Yani..
Artil sen de alttan al ki kafaya fazla darbe alma bundan sonra en azindan
neeee bide dayaktamı varmısss oooooooooo bide ickisi kumarı karı kızı yok diyo y-dayak ne demek acba bunu ceözememis heralde ayyyy allah kimseye böyle kocayı koruyup konu acıcak kıvama getirmesin

neeee bide dayaktamı varmısss oooooooooo bide ickisi kumarı karı kızı yok diyo y-dayak ne demek acba bunu ceözememis heralde ayyyy allah kimseye böyle kocayı koruyup konu acıcak kıvama getirmesin
Arkadasin ilk konusu degil.
Defalarca konu acti dayak hakaret evden kovma o..pu laflari daha neler neler..

Baba evine dondu.
Sakin barisma dedik

Ama es kisisi almis gonlunu baksana

O yuzden baristim.deyince ister istemez biraz tepki alacak bizlerden.

Ne diyelik hayirlisi olsun

Eski konunuzda size sarfettiği kelimeleri yazmissiniz ya hani, o kelimeleri sevdiği kadina söyleyebilen bi adamin, sizin tabirinizle 'karıya kiza"gitmemesi hicbir sey değiştirmez. Kariya kiza gitme konusu size söylediği seylerin, uyguladigi şiddetin yaninda daha masum görünüyor. Insallah bir daha uzmez sizi.

Herkes biliyordu döneceğini zaten. Insallah pisman olmazsin ne diyelim. 3 günde insan değişmez ama emin ol. Kaynana konusuna gelince de. Zamanla git gelle en en en fazla 1 seneye baslayacaklar sira sizde size gelecek sizde de kalacak demeye.

Sen insanlarla alay mı ediyosun
Aman ya bırak be aok istediği kadar alay etsin.
Ben kocasının ağzına, diline, ellerine, vururken sarfettigi emeklerine sağlık diyenlerdenim.
Ola ki bir daha dayak atarsa bir de benim için vursun :)

Aman ya bırak be aok istediği kadar alay etsin.
Ben kocasının ağzına diline ellerine sağlık diyenlerdenim.
Ola ki bir daha dayak atarsa bir de benim için vursun :)
Valla bundan sonra konus sahibi tekrar ..soyle oldu boyle oldu kocam eskiye dondu..vs diye konu acarsa bizden cekecegi var.
Iste o zaman herkes ..oh iyi olmus sana..der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…