- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
Sana ne ? İyi yorumun varsa yap, yoksa sus.Neden bu konuyu açma gereği duydunuz ki? Üstelik BDV'ye? Bi derdiniz yokken?
Iste bunlar hep kafaya darbe almaktan.
Babana annene edilen küfürler, cocuguna edilen beddualar, seni kapiya atmasi yedigin dayaklar...
Sen iflah olmazsin.
Yani..valla madem döndün adamı sinirlendirme dayak atmasın
öfke kontrolu asla gecmez aslaaa tedavi olsa bile belki derdim öyle kapı cam kıran küfür eden adam allah tarafından düzelmez yazık o babana cok üzüldüm keske benim babam böyle konussada anında bosansam calısmayı bekliyorum bosanmak icin iş bulamıyorumYeni bir konu acma gereği hissettim nedense. Burda hep konu actim banlandim bile :) ama şimdilik durumu yazmak istiyorum. 2 gündür burdayım. Eşim gerçekten pişman olmuş. Ve kaç tane gül almış akşam işten gelirken. Şunu da belirtmek istiyorum esimin asla karı kiz kötü alışkanlıkları yoktur. Sadece sigarası var. Onu da sık sık içmiyor zaten. Evine gerçekten iyi bakan bir adam. Sadece ofke kontrolü yoktu. Kizima da bana da çok ilgili artık. Değiştiğine yürekten inanıyorum. Bazı atkadaslar biraz kırıcı konuştular ama olsun. Allah herkesden razı olsun. Beni bilip bana yorum yapan insanlardan allah razı olsun tekrar tekrar teşekkür ederim. Sadece yazmak istedim. Ömür boyu böyle gider inşallah. Haftaya da el öpmeye gideceğiz. Kv me gelecek olursak artık eltimgil de kalacak. Eşim öyle istedi. Bazen de kızlarına gidecek. Buraya gelmeyecek artık. Net bir dille söyledim. Eşim de kabul etti. Hepiniz allaha emanet olun inşallah hakkınızı helal edin ❤
Buraya dert yazip cevaplari dikkate almiyorsaniz neden hala yaziyorsunuz? Yazar engelleme var mi?
neeee bide dayaktamı varmısss oooooooooo bide ickisi kumarı karı kızı yok diyo y-dayak ne demek acba bunu ceözememis heralde ayyyy allah kimseye böyle kocayı koruyup konu acıcak kıvama getirmesinYani..
Artil sen de alttan al ki kafaya fazla darbe alma bundan sonra en azindan
Arkadasin ilk konusu degil.neeee bide dayaktamı varmısss oooooooooo bide ickisi kumarı karı kızı yok diyo y-dayak ne demek acba bunu ceözememis heralde ayyyy allah kimseye böyle kocayı koruyup konu acıcak kıvama getirmesin
Aman ya bırak be aok istediği kadar alay etsin.Sen insanlarla alay mı ediyosun
Valla bundan sonra konus sahibi tekrar ..soyle oldu boyle oldu kocam eskiye dondu..vs diye konu acarsa bizden cekecegi var.Aman ya bırak be aok istediği kadar alay etsin.
Ben kocasının ağzına diline ellerine sağlık diyenlerdenim.
Ola ki bir daha dayak atarsa bir de benim için vursun :)
Kaynanamin elini öpmeye değil kendi ailemin elini öpmeye gidecektik. Öyle yazdm ama bazı arkadaşlar kv sandı. Kesinlikle ayağına gitmem ben onun. Evime bile giremez artık.ey kk sen nelere kadirsin yine bi yuva kurtardın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?