Eşim gerçekten hasta mi acil yardım

Gizlicicek0958

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2017
52
14
3
Merhaba arkadaşlar buraya yeni üye oldum dedim ki akıl akıldan üstündür size sorunu mu anlatayım benim 8senelik bir evliliğim var eşim aşırı kıskanç evet bu baştan beri böylesi düzelir zaman la dedim ama daha kotu oldu bir birsene sonra büyük kızım oldu evet aşırı dedim gerçekten aşırı yani bir bakkala pazara alileme komsuma hiç bir yere göndermek istemiyor evlilikler beş yıl da oturuyor derlerler onu bekledim hep bir umut dedim sonra o süre içinde iki tane daha kızim oldu ne olur niye yaptın çocuk demeyin aklın yokmusunuz demeyin bazen pişmanlık duyduğum tek şey ama yapacak mideye yok eşim zaman içinde daha da ağır laflar etmeye başladı pazara gitmek istesem ne var orda gorecegin mı var parka götüreyim çocukları diyorum gene aynı gerçekten bıktım.bu laflar dan hep söylerim sen bana güvenmiyor musun diye sana güveniyorum ama insanlar ortam kötü diyor sizce ne yapmalıyım düzelir mi eşim sürekli.iftira atıyor çok yoruldum nasıl ya,dim bilmiyorum kusura bakmayın toparlayan adım

Merhaba konunuzu okumaya calistim ama hic noktalama isareti ya da paragraf yok. Cok anlasilmiyor. Duzenlemenizi tavsiye ederim.

Evliliğinize sekiz yıl olmuş , biraz da olsa yol katetmiş olsa umut ışığı var diyecektim kendi adıma ama , o kadar zaman sonra saman boyu yol alamamak insan da ya böyle devam edip kaderine razı olacaksın ya da artık yeter deyip rest çekeceksin diye düşündürür...
İzin almadan çıkar çocukları parka , ailene gitmene bile karışan adam gerçi bu durumda nasıl tepki verir bilemiyorum.
Böyle gelmiş böyle gitmez diyorsanız , artık biryerlerden başlamanız gerekir. Konuşmayın , surat yapın gerekirse ama artık tepki gösterin.
Evet , ortam kötü olabilir ama dışarıya çıkınca kadınları kimse kapış kapış yapmıyor yani. Kişi kendinden bilirmiş işi , nasıl çalışıyorsa artık mantığı.
Bu kıskançlığın altında kesinlikle , özgüven eksikliği ve bilinçaltındaki problemleri var eşinizin.

O güvensizlikle ilgili değil , eşin kafasına " benim eşim dışarı çıkarsa herkes ona bakacak " düşüncesini yerleştirmiş .
Çok yakın bi tanıdığım var kıskançlıktan çıktı olay ,adam resmen hasta bırak pazarı marketi evde perde dahi açtırmıyor , 8 yıllık evlisin 18 yıl da geçse değişmeyecek emin ol , İnşAllah değişir diyorum ,Allah sabır versin .

Ya herşeyi geçtim de, çocukları parka bile yollamamak,çıkaramamak nedir nasıl bir ruh sağlığıdır ya.Ortam evet düzgün değil ama dışardaki kadınları da şakır şakır kimse kapmıyor yani.Kendi özgüvensizliğini size çektiriyor,yada kendide dışardakilere bakıyor diyelim ozaman.Acil bir psikolojik tedavi almalı zira size bol bol sabır diliyorum 8 sene bu baskıya iyi dayanmışsınız

Hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için ne olur kusura bakmayın hepinizin düşüncesine tek tek cevap vermek isterdim bunu ne yazikki beceremedim buralarda yeniyim

Evet gerçekten çok zor günlerin geçti. 8sene ama evet gerçekten artık yeter demek istiyorum ve yeter de buraya yazamadım okadar şey var ki aslında korkum kızlarım gelecekleri sürekli hakaret duymakmaktan sıkıldım. Bide eşimin babası da aynı zihniyet te yani ailece düşünceleri değişik hade sen gitme diyor onlarda gelmesin diyor

Benim bir arkadaşım vardı sizin anlattıklarınızin neredeyse aynı ni yaşıyordu.
En son kocası banyoda ki menfez penceresini bantla kapattıktan sonra ipler koptu. Dusunun apartman boşluğuna bakan yer asla kimsenin oradan görme ihtimali yok. Eşini boşadı. sonradan kayınvalide si söylemiş oğlunun şizofren hastası olduğunu oğlumu bırakma daha kötü olmasın diye

Size sadece son başımdan geçeni anlatayım annem ameliyat oldu eşim in haberi vardı biraz durumu cittiydi ben gerçekten çok üzgünüm esim akşam üstü geltu hade beni hastaneye gotur dedim gerek yok dedi çok üzüldüm ağlamaktan sonra ben babamı aradım gittim tabi annemi görmeye tabi ben küstüm tavır yaptım böyle yapınca daha çok kızdı eşim eve kustugu zaman evine bişey almak istemez sanki çok mu sözü mü dinliyorsunuz olduğu kadar yeyin diyor bizim mahalle bakkalimiz var oradan süttür yumurta dur alıyoruz paran yok bakkalimiz.nasil iduyeceksin falan dedi. Çok zoruma gidiyor zaten konuşmiyorum evde

İnanamıyorum yaa şuanda yanımda
Yazamıyorum kusuruma bakmayın sizin cevap lari okudukça inan biraz olsun güçleniyor sanki umarım gece yazarım başımdan geçen son olaydan bende ipler koptu ama genede çok mutsuzum inşallah gece anlatacagim

Size sadece son başımdan geçeni anlatayım annem ameliyat oldu eşim in haberi vardı biraz durumu cittiydi ben gerçekten çok üzgünüm esim akşam üstü geltu hade beni hastaneye gotur dedim gerek yok dedi çok üzüldüm ağlamaktan sonra ben babamı aradım gittim tabi annemi görmeye tabi ben küstüm tavır yaptım böyle yapınca daha çok kızdı eşim eve kustugu zaman evine bişey almak istemez sanki çok mu sözü mü dinliyorsunuz olduğu kadar yeyin diyor bizim mahalle bakkalimiz var oradan süttür yumurta dur alıyoruz paran yok bakalm.nasil oduyeceksin falan dedi. Çok zoruma gidiyor zaten konuşmiyorum evde

Size sadece son başımdan geçeni anlatayım annem ameliyat oldu eşim in haberi vardı biraz durumu cittiydi ben gerçekten çok üzgünüm esim akşam üstü geltu hade beni hastaneye gotur dedim gerek yok dedi çok üzüldüm ağlamaktan sonra ben babamı aradım gittim tabi annemi görmeye tabi ben küstüm tavır yaptım böyle yapınca daha çok kızdı eşim eve kustugu zaman evine bişey almak istemez sanki çok mu sözü mü dinliyorsunuz olduğu kadar yeyin diyor bizim mahalle bakkalimiz var oradan süttür yumurta dur alıyoruz paran yok bakkalimiz.nasil oduyeceksin falan dedi. Çok zoruma gidiyor zaten konuşmiyorum evde
Basın tekmeyi gitsin o hasta adama...
üç tane çocuğum kızım var boşanmayı çok düşündüm ama korkuyorum hayattan

benımkıde cok kıskanctı bende aynısını ona yaptım darladım darladım snra br serbest bıraktım adam nefes aldı arkadaslarıyla halısahaya bıle gndermıurdum snra dedım bak nasılmıs dıue snra yoluna grdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…