Eşim gerçekten hasta mi acil yardım

Degişmez.
Uzgunum ya sabredeceksiniz ya da kizlarinizi alip gideceksiniz.
Umarim aileniz kizlarina sahip cikacak tiptedir.

Malesef düzelmez. Ama anlattıklarınızdan biraz korktum. Genelde ilk yıl evlilikler oturur ve eşlerin kıskanclıkları birbirine karışmaları falan azalması gerek. Üstelik çocuk da var ve sekiz yıl olmuş.

Eşinizin durumu gerçekten vahim. Allah size sabır versin ama artık düzelmez.

Bu adamlari kim şımartıyor boyle arkadas?
Bana esim engel olamaz, sormam ki, alir cocugu parka da giderim alisverise de. Bazen haberlesmeyi unuturum ,malum cocuk, aradiginda yada eve geldiginde beni goremezse ogrenir dışarıda oldugumu. Beni aileme göndermiyor ne demek, izin mi alacagim , aklim almıyor vallahi.

Eşiniz ileri derece de hasta, eşiniz kendine güvenmiyor, özgüveni olmadığı ve özür dilerim ama kadınlar hakkında kendi düşünceleri kötü olduğu için dışarıya çıkarsanız sizin hakkınızda da kötü şeyler düşünülür diye dışarı çıkmanızı istemiyor, hele iftira atması asla tolere edilecek birşey değil, eşinizi ya ikna edin tedavi olsun veya başka çözüm yolu bulun yoksa ömür boyu böyle devam edecektir, düzelmez.

Eşiniz kıskanç değil hasta. Hepimiz eşleri tarafından kıskanılıyoruz ama belirli bir seviyeye kadar. İkna edin tedavi olsun.

benim eşimde böyle 8 yıldır evliyim evimin yanındaki bakkalı görmemişim anneme tek gitmişliğim yoktur daha bir sürü sey sizi anlıyorum

Şimdi çıkar daha kötüleri de var idare et diyecekler.

Daha bu sabah bir haber okudum. Psikopat herif karısını aldatıyor diye bıçaklıyor. Hep yakıştırmalar yapıyormuş böyle. Kafasında cinayeti nasıl kuruyorsa arabasının aküsünden kimyevi madde çekiyor şırıngayla. Onu enjekte edemiyor ama bıçaklıyor işte. O adamla senin eşin arasında fark yok bence.
Senin ve çocuklarının başını yakmadan doktora gitmeye ikna et. Böyle konuşan erkekler dışarıda başka kadınlara sarkıntılık ediyor..

Kıskançlık=iftira değildir. Evet eşin hasta.

Ne yazık ki düzelmez! Sizi kendisi çıkarıyor mu bari. Sadece yalnız gitmek istemeniz mi sorun? Eğer evli kalmaya devam edecekseniz, buna bir çözüm bulmalısınız. Bir de kızlarınız var. Onlarda bu baskıyı fazlasıyla yaşayacaklar ve bu psikolokilerini olumsuz etkileyecek. Bence bir evlilik terapistine gidin. Gerekirse eşinizin tarafından sözü geçen büyüklerden destek isteyin. Evlilik terapisti için ikna etsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…