Eşim gerçekten hasta mi acil yardım

Eşinizin ciddi tedavi görmesi lazım hiçbiri normal değil davranışlarının. Rest çekmek isterseniz de iftiralı şiddetli hararetli bir sürece maruz kalacaksınız. Umarım o gücü kendinizde bulursunuz. Umarım ileniz çocuğuna değer veren bir ailedir.

Asla asla terapiste gitmez. beni de göndermez. kendi çıkarıyor ama onuda burnumdan getiriyor ya yolda eşime hade çabuk yürü bakma etrafına ya ne bileyim hep soğuk laflar

Ailem konusunda inanin bişey diyemem çünkü bende tam bilmiyorum. bide yalnis anlaşılmasın ben kendim doğumluyum eşim değil asla insan ayrımı yapmıyorum .ama aileme bana bu kadar hakaret iftira attığını soyluyemiyorumm çünkü abilerim hemen dovelim falan sizce soylemelimiyim

Size bişey daha soracam bilginiz var mı acaba boşanır şak çocuklarımı benden alırlar mı işte en büyük korkum bu aslinda ya eşim sadece ben acı çekeyim diye de ister

Acaba neden dalga geçiyor sunuz biz çok mu istiyoruz böyle olmayı lütfen saygi
O saygiyi evlendiginiz gun siz kendinize gosterecektiniz. Bu adam sonradannolmamis kendiniz diyorsunuz evliligin basindan beri boyle diye. O zaman kendinize yapilam saygisizligi siz nasil tamam dryip kabul ettiyseniz simdi de ya devam edeceksiniz ya da boşanacaksınız.
Bunun 3. Bir secenegi yok. Tedavi falan imkansiz bence oyle bir adam bunu asla kabul etmez. Lafini dahi etseniz hir gur cikarir sen bana ne diyoraun diye.
Umarim sizofren degildir kafasinda kurup kurup gercek sanmiyordur. Umarim basiniza bir is getirmez. Kendinizi dusunmuyorsaniz da cocuklarinizi dusunun. Bu evlilikye siddet oldugunu da dusunuyorum ve bu cocuklar buyudukce bu siddet onlara da sicrayacak. Hem psikolojik hem de fiziksel siddet.

Valla birak dovsunler diyesim geldi ya

Burda bazı konularda haklısınız evet çok şükür şiddet yani dayak yok görmedim hiç biliyormuş bana nasıl aksiyse çocuklarına o kadar iyi düşünün annegiler gidiyorum bazen kızıp. Büyük kızım anne kalmiyalim.ben babamı özlüyorum.diyor büyüden çok kararsızım ben sizin sadece Allah daha çok versin. Demenize kizdim

Sana psikolojik şiddetin alasını yapıyor adam tabi ki söyle böyle sekiz yılı nasıl geçirdin ona da şaşırıyorum zaten

Allah daha cok versin falan demedim ben. Kimseye kotu temennide bulunmam.
Umarim sizin basiniza birsey getirmez dedim. Saglikli bir adam degil. Diger varsayimalrimin yanlis olmasina da cok sevindim.

Bugün bana yaptığı ayiriyetten canımı sıktı. Kızımın okulu başladı senin 2.sinif ama yanında olmak istedim sizin gelmemize gerek yok dedi bende olurmu öyle şey dedim tabiki gittim ama kızdı suratı on kat falan bizi bıraktı gitti o sonra dönüşte 6senelik arkadaşım la döndük eve eşim de tanır bilir arkadAsimi sim di eşim Oglen yemeğe eve gelir oyuzden aradım ben geldim eve arkadaşım da var diye iyi tamam gönder evine dedi TLF da sinir oldum ama takmadim ben başladım yemekleri ısıtmaya aradı gene ben gelmicem annem yemek hazırlamış burda dedi bende arkadaşım var diye bişey demedim. ama bey efendi orda yemeğini yemiş yakın bizim. Evler geldi bize laf sokmaya inanır mısınız arkadaşım Mayıs duyura duyura hakaret etti vay sen otur keyfine bak siz kadınlar zaten oturun sen zaten şeytanlık insanlarla otur falan çok sinir oldum sanmayinki sustum cevabını verdim süs sanane diye arkadaşım salondaydi kapısını çektim ama ya şuan ona cok kızgınım yanına bile yatmadım bu sefer konuşacam ya düzgün kocalık yapsın yada bosanalim gerçekten yoruldum. ama çok konuştuk hep tamam özür dilerim ama gene aynı

Artık kendimi çocuklar ima bile veremiyorum yani hep sınırlı mutsuz bir anneyim. Gerçek ten gündüz çocuklarım.icin çok güçlü gozukmeye çalışıyorum ama gece sinir sinir ve bu aralar uykusuzluk başladı uyuyamiyorum

bu kıskançlık değil, bu başka bir şey.eşiniz sizi afedersiniz ama elin adamlarını baştan çıkartmaya çalışan bir kadın gibi görüyor galiba.
8 yıllık evlilik, 3 çocuğa rağmen eşin "niye pazara gidiyosun göreceğin mi var?" lafı çok çok ağır bence. size yaptığı muamele, size baktığı göz... o laftan sonra nasıl evi terketmediniz?

Bende çok özür dilerim ama öyle her yakası başka oynayan bir kadın değilim basimi kaldırıp kimseye kötü niyetle bakmam kapalı kendi halim de bir insanim aslında ama eşimin davranışları o onu gösteriyor değil mi zaten o sözleri hakmediğim için zoruma gidiyor

Biliyorum eşimin ailesinde var sorun çünkü kayın peder de aynı düşünün ya kaynanamın 28yasindaki torunundan kıskanıyor bidaha geldiğin de op ne diyor

işte bunu aynen böyle eşinize söylemeniz lazım, valla büyük konuşmayayım ama o laf çok çok ağır. öyle adama kadınlık yapılmaz ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…