- 14 Mart 2013
- 8.010
- 4.022
- 448
- Konu Sahibi Gizlicicek0958
-
Merhaba arkadaşlar buraya yeni üye oldum dedim ki akıl akıldan üstündür size sorunu mu anlatayım benim 8senelik bir evliliğim var eşim aşırı kıskanç evet bu baştan beri böylesi düzelir zaman la dedim ama daha kotu oldu bir birsene sonra büyük kızım oldu evet aşırı dedim gerçekten aşırı yani bir bakkala pazara alileme komsuma hiç bir yere göndermek istemiyor evlilikler beş yıl da oturuyor derlerler onu bekledim hep bir umut dedim sonra o süre içinde iki tane daha kızim oldu ne olur niye yaptın çocuk demeyin aklın yokmusunuz demeyin bazen pişmanlık duyduğum tek şey ama yapacak mideye yok eşim zaman içinde daha da ağır laflar etmeye başladı pazara gitmek istesem ne var orda gorecegin mı var parka götüreyim çocukları diyorum gene aynı gerçekten bıktım.bu laflar dan hep söylerim sen bana güvenmiyor musun diye sana güveniyorum ama insanlar ortam kötü diyor sizce ne yapmalıyım düzelir mi eşim sürekli.iftira atıyor çok yoruldum nasıl ya,dim bilmiyorum kusura bakmayın toparlayan adım
Asla asla terapiste gitmez. beni de göndermez. kendi çıkarıyor ama onuda burnumdan getiriyor ya yolda eşime hade çabuk yürü bakma etrafına ya ne bileyim hep soğuk laflarNe yazık ki düzelmez! Sizi kendisi çıkarıyor mu bari. Sadece yalnız gitmek istemeniz mi sorun? Eğer evli kalmaya devam edecekseniz, buna bir çözüm bulmalısınız. Bir de kızlarınız var. Onlarda bu baskıyı fazlasıyla yaşayacaklar ve bu psikolokilerini olumsuz etkileyecek. Bence bir evlilik terapistine gidin. Gerekirse eşinizin tarafından sözü geçen büyüklerden destek isteyin. Evlilik terapisti için ikna etsinler.
Ailem konusunda inanin bişey diyemem çünkü bende tam bilmiyorum. bide yalnis anlaşılmasın ben kendim doğumluyum eşim değil asla insan ayrımı yapmıyorum .ama aileme bana bu kadar hakaret iftira attığını soyluyemiyorumm çünkü abilerim hemen dovelim falan sizce soylemelimiyimEşinizin ciddi tedavi görmesi lazım hiçbiri normal değil davranışlarının. Rest çekmek isterseniz de iftiralı şiddetli hararetli bir sürece maruz kalacaksınız. Umarım o gücü kendinizde bulursunuz. Umarım ileniz çocuğuna değer veren bir ailedir.
O saygiyi evlendiginiz gun siz kendinize gosterecektiniz. Bu adam sonradannolmamis kendiniz diyorsunuz evliligin basindan beri boyle diye. O zaman kendinize yapilam saygisizligi siz nasil tamam dryip kabul ettiyseniz simdi de ya devam edeceksiniz ya da boşanacaksınız.Acaba neden dalga geçiyor sunuz biz çok mu istiyoruz böyle olmayı lütfen saygi
Valla birak dovsunler diyesim geldi yaAilem konusunda inanin bişey diyemem çünkü bende tam bilmiyorum. bide yalnis anlaşılmasın ben kendim doğumluyum eşim değil asla insan ayrımı yapmıyorum .ama aileme bana bu kadar hakaret iftira attığını soyluyemiyorumm çünkü abilerim hemen dovelim falan sizce soylemelimiyim
Cocuklariniz kac yasindaSize bişey daha soracam bilginiz var mı acaba boşanır şak çocuklarımı benden alırlar mı işte en büyük korkum bu aslinda ya eşim sadece ben acı çekeyim diye de ister
Burda bazı konularda haklısınız evet çok şükür şiddet yani dayak yok görmedim hiç biliyormuş bana nasıl aksiyse çocuklarına o kadar iyi düşünün annegiler gidiyorum bazen kızıp. Büyük kızım anne kalmiyalim.ben babamı özlüyorum.diyor büyüden çok kararsızım ben sizin sadece Allah daha çok versin. Demenize kizdimO saygiyi evlendiginiz gun siz kendinize gosterecektiniz. Bu adam sonradannolmamis kendiniz diyorsunuz evliligin basindan beri boyle diye. O zaman kendinize yapilam saygisizligi siz nasil tamam dryip kabul ettiyseniz simdi de ya devam edeceksiniz ya da boşanacaksınız.
Bunun 3. Bir secenegi yok. Tedavi falan imkansiz bence oyle bir adam bunu asla kabul etmez. Lafini dahi etseniz hir gur cikarir sen bana ne diyoraun diye.
Umarim sizofren degildir kafasinda kurup kurup gercek sanmiyordur. Umarim basiniza bir is getirmez. Kendinizi dusunmuyorsaniz da cocuklarinizi dusunun. Bu evlilikye siddet oldugunu da dusunuyorum ve bu cocuklar buyudukce bu siddet onlara da sicrayacak. Hem psikolojik hem de fiziksel siddet.
Sana psikolojik şiddetin alasını yapıyor adam tabi ki söyle böyle sekiz yılı nasıl geçirdin ona da şaşırıyorum zatenAilem konusunda inanin bişey diyemem çünkü bende tam bilmiyorum. bide yalnis anlaşılmasın ben kendim doğumluyum eşim değil asla insan ayrımı yapmıyorum .ama aileme bana bu kadar hakaret iftira attığını soyluyemiyorumm çünkü abilerim hemen dovelim falan sizce soylemelimiyim
Buyuk kizim7 ortanci kizim5 kucuk kizim3yaslariCocuklariniz kac yasinda
Allah daha cok versin falan demedim ben. Kimseye kotu temennide bulunmam.Burda bazı konularda haklısınız evet çok şükür şiddet yani dayak yok görmedim hiç biliyormuş bana nasıl aksiyse çocuklarına o kadar iyi düşünün annegiler gidiyorum bazen kızıp. Büyük kızım anne kalmiyalim.ben babamı özlüyorum.diyor büyüden çok kararsızım ben sizin sadece Allah daha çok versin. Demenize kizdim
Cocukalr kucuk velayet kesinlikle sizde kalir.Buyuk kizim7 ortanci kizim5 kucuk kizim3yaslari
Rabbim hayırlı kapi açsın sizede banadabenim eşimde böyle 8 yıldır evliyim evimin yanındaki bakkalı görmemişim anneme tek gitmişliğim yoktur daha bir sürü sey sizi anlıyorum
Bende çok özür dilerim ama öyle her yakası başka oynayan bir kadın değilim basimi kaldırıp kimseye kötü niyetle bakmam kapalı kendi halim de bir insanim aslında ama eşimin davranışları o onu gösteriyor değil mi zaten o sözleri hakmediğim için zoruma gidiyorbu kıskançlık değil, bu başka bir şey.eşiniz sizi afedersiniz ama elin adamlarını baştan çıkartmaya çalışan bir kadın gibi görüyor galiba.
8 yıllık evlilik, 3 çocuğa rağmen eşin "niye pazara gidiyosun göreceğin mi var?" lafı çok çok ağır bence. size yaptığı muamele, size baktığı göz... o laftan sonra nasıl evi terketmediniz?
Biliyorum eşimin ailesinde var sorun çünkü kayın peder de aynı düşünün ya kaynanamın 28yasindaki torunundan kıskanıyor bidaha geldiğin de op ne diyorbu kıskançlık değil, bu başka bir şey.eşiniz sizi afedersiniz ama elin adamlarını baştan çıkartmaya çalışan bir kadın gibi görüyor galiba.
8 yıllık evlilik, 3 çocuğa rağmen eşin "niye pazara gidiyosun göreceğin mi var?" lafı çok çok ağır bence. size yaptığı muamele, size baktığı göz... o laftan sonra nasıl evi terketmediniz?
Bende çok özür dilerim ama öyle her yakası başka oynayan bir kadın değilim basimi kaldırıp kimseye kötü niyetle bakmam kapalı kendi halim de bir insanim aslında ama eşimin davranışları o onu gösteriyor değil mi zaten o sözleri hakmediğim için zoruma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?