eşim gidiyor:(

consent

eşime aşığım
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
355
0
26
Niğde
eşim ve ailesi yarın gidiyorlar ve ben de 40 gün boyunca annemlerde kalıcam orada da hiç rahat edemem ama mecbur ışte onu geçtim ben aşkım dan ayrı ne yaparim ya ise gittiğin de akşamı iple çeken ben.... Inşallah kolay geçer benim için ama eşime umarım benim özleminden kıymetimi anlarsın diyorum normalde kendisinin özleme duygusu yoktur da yani hiç ayrı kalmadık daha 1.5 yıllık evliyim of of çok üzgünüm

Neden ve nereye gidiyor ki eşiniz?
Biraz ayrılık bazen herkese iyi gelir. İnsan özleyince karşısındakinin değerini anlar
:126:

evet 1 kızım var 8 aylık eşim gil umreye gidiyorlar onlar her sene ramazanı orda geçiriyorlar gecen sene bende gittim fakat şimdi kızım var zor olur diye ben gitmek istemedim ama şimdi de eşimden ayrı kalacam diye üzülüyorum bu arada arkadaşım benim eşim de askerliğini yapmamış bir de o var

O gidiyor ardından öbür yarım gidiyor
O gidiyor bir tanem benim canım gidiyor
Sabahlara çıkamam o sevgimi bilmiyor
Gidiyor yar gidiyor aşkım gidiyor

ben de kışın 1 aylığına gittim memlekete, eşim hergün arayıp şu kadar kaldı bu kadar kaldı diye ağlanıyordu. ya ben de özledim çok ama insanın bu denli özlenmek hoşuna gidiyor

Allah kavuştursun....

Ya birde bizim gibileri düşün...

Evlendim ...Düğünüme daha 2 ay var ama olsun :):)

Ayda bir kere görebiliyorum eşimi çok özlüyorum pazar günü gitti ayrılmak bile istemedim

Çok özlüyorum yine gelicek birde bu yönden düşün ve hiç gitmeyecek...

Allah sagsalim,huzurla,mutlulukla kavustursun,sayili gun cabuk gecer derler..5 gun oldu ayri kalali,benimde esime kavusmama iki hafta kaldi,simdiden cok ozledim..hayirlisi..

Malesef yurt dışı olduğu için rahat rahat konuşamıcaz normalde günde 10 kere ararim her birinde 10 dk konusuruz çok seviyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…