bence mantıklı olan doyduğunuz yere gitmeniz
eğer anneniz sizinle kalacaksa Manisa da ya da izmir ile arasında ki fark nedir ben onu anlmadım
Anneniz gitmenizi istemiyor ama nasil gecineceginiz hakkinda bi fikri var mi?Bende olsam oyle bi durumda is imkani olan buyuk bi sehire gitmeyi tercih ederim.Kaldi ki evliliginiz vs de tehlikeye girmis.Sebep sadece bunlarsa bence evliliginize yazik edersiniz.Sonucta evlenince zaten aileden ayrilma ihtimalini goze alarak atiyoruz o adimi...Konu başlığından da anlaşıldığı gibi aslında bahsedeceğim şeyler. Eşim İzmir'li. o yüzden İzmir'den neresi olursa olsun gitmek istiyor. Şuan Manisa'da evimiz var. Orda yaşıyoruz. Annem ve kardeşim bir arada yaşıyor. Babam sizlere ömür. 3 yıl önce kaybettik. Eşim şuan işsiz, çalışmıyor, istediği daima çalışacağı bir iş bulmakta zorluk çekiyor. Çünkü 1 senedir işlerimiz hiç yolunda gitmiyor. Bi onu çıkarıyolar, bi beni. Allah'ıma şükürler olsun şuan işim var. Kredimizde var ev kredisi.Para sıkıntımız haddinden fazla.. Neyse Foça'da kendine iş bulmuş, benimde kuzenim kendi mali müşavirlik bürosunda iş teklifinde bulundu. Şimde o bir yandan sıkıştırıyor gidelim diye. E annem kardeşim evlenince yalnız kalmak istemiyor. Gerçi sizinle de kalmam diyo ama kızından ve damadında ayrılmak istemiyor heralde. Nolur benim fikirlerinize ihtiyacım var. Siz olsanız ne yapardınız sadece bunu bilmek istiyorum..
(Bu sorunla yaklaşık 3 senedir uğraşıyorum, eşim bir türlü vazgeçmiyor İzmir sevdasından ve Manisayı da hiç mi hiç sevmiyor, çokta inatçı kişiliğe sahip. Bu da benden not..)
Konu başlığından da anlaşıldığı gibi aslında bahsedeceğim şeyler. Eşim İzmir'li. o yüzden İzmir'den neresi olursa olsun gitmek istiyor. Şuan Manisa'da evimiz var. Orda yaşıyoruz. Annem ve kardeşim bir arada yaşıyor. Babam sizlere ömür. 3 yıl önce kaybettik. Eşim şuan işsiz, çalışmıyor, istediği daima çalışacağı bir iş bulmakta zorluk çekiyor. Çünkü 1 senedir işlerimiz hiç yolunda gitmiyor. Bi onu çıkarıyolar, bi beni. Allah'ıma şükürler olsun şuan işim var. Kredimizde var ev kredisi.Para sıkıntımız haddinden fazla.. Neyse Foça'da kendine iş bulmuş, benimde kuzenim kendi mali müşavirlik bürosunda iş teklifinde bulundu. Şimde o bir yandan sıkıştırıyor gidelim diye. E annem kardeşim evlenince yalnız kalmak istemiyor. Gerçi sizinle de kalmam diyo ama kızından ve damadında ayrılmak istemiyor heralde. Nolur benim fikirlerinize ihtiyacım var. Siz olsanız ne yapardınız sadece bunu bilmek istiyorum..
(Bu sorunla yaklaşık 3 senedir uğraşıyorum, eşim bir türlü vazgeçmiyor İzmir sevdasından ve Manisayı da hiç mi hiç sevmiyor, çokta inatçı kişiliğe sahip. Bu da benden not..)
Konu başlığından da anlaşıldığı gibi aslında bahsedeceğim şeyler. Eşim İzmir'li. o yüzden İzmir'den neresi olursa olsun gitmek istiyor. Şuan Manisa'da evimiz var. Orda yaşıyoruz. Annem ve kardeşim bir arada yaşıyor. Babam sizlere ömür. 3 yıl önce kaybettik. Eşim şuan işsiz, çalışmıyor, istediği daima çalışacağı bir iş bulmakta zorluk çekiyor. Çünkü 1 senedir işlerimiz hiç yolunda gitmiyor. Bi onu çıkarıyolar, bi beni. Allah'ıma şükürler olsun şuan işim var. Kredimizde var ev kredisi.Para sıkıntımız haddinden fazla.. Neyse Foça'da kendine iş bulmuş, benimde kuzenim kendi mali müşavirlik bürosunda iş teklifinde bulundu. Şimde o bir yandan sıkıştırıyor gidelim diye. E annem kardeşim evlenince yalnız kalmak istemiyor. Gerçi sizinle de kalmam diyo ama kızından ve damadında ayrılmak istemiyor heralde. Nolur benim fikirlerinize ihtiyacım var. Siz olsanız ne yapardınız sadece bunu bilmek istiyorum..
Esiniz sizinle evlenerek mi geldi manisaya?
Onceden izmirde mi yasiyordu?
Simdi esinizin dogru duzgun isi yok ve izmir manisaya nazaran kat kat is imkani fazla olan bir yer. Maddi sikintilarinizda var.
Izmire gidip annenizide yakininiza alsaniz?
Erkek kardesiniz ne dusunuyor. Evlenince nerede yasayacak?
Siz izmire giderseniz erkek kardesinizle donusumlu ilgilenme imkaniniz var mi?
Zor bir durum ama manisada is bulamiyorsa esiniz gitmek istemekte hakli. Sizde annenizi birakmak istememekte haklisiniz.
Orta yolu varmi bilmiyorum ama varsa bulursunuz insallah.
Esiniz sizinle evlenerek mi geldi manisaya?
Onceden izmirde mi yasiyordu?
Simdi esinizin dogru duzgun isi yok ve izmir manisaya nazaran kat kat is imkani fazla olan bir yer. Maddi sikintilarinizda var.
Izmire gidip annenizide yakininiza alsaniz?
Erkek kardesiniz ne dusunuyor. Evlenince nerede yasayacak?
Siz izmire giderseniz erkek kardesinizle donusumlu ilgilenme imkaniniz var mi?
Zor bir durum ama manisada is bulamiyorsa esiniz gitmek istemekte hakli. Sizde annenizi birakmak istememekte haklisiniz.
Orta yolu varmi bilmiyorum ama varsa bulursunuz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?