eşim gittiginde :(

rma_rma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
639
234
53
esim is icin 6 aylik egitime gidecek .aslinda uzun zamandir bekledgmz hatta istedigimiz bir sey bu
cunku hamile oldugum icin isten ayrildim.ve esim egitime basladigindan itibaren maddi olarak rahatlicaz.yinede bu bi ay icinde gidicegini ogrendigimde cok huzursuz oldum. nasil dayanirim bilmiyorum.esime cok bagliyim onsuz kendimi cok kotu hissedecegim.birde bebegimiz olacak.birbirimize guvenimizde sikinti yok ama sonucta ilkkez ayri kalacagiz mesafeler gozumu korkutuyor.hani burdada okuyoruz bir cok evlilik uzaklik ve isin icine hamilelikte girdimi husranla sonuclaniyor.ya kocam gittigi gibi donmezse.degismis olursa.belki yalniz uyumayada alisacak.benim gitme sansimda yok.cunku bir cok ile gidicek 6 ay boyunca.cok uzuluyorum.bu durumu yasayan evli veya iliskisi olan arkadaslar nasil atlattiniz cok merak ediyorum.

Son düzenleme:
6 aylık gidiyorsa doğumda ya da doğar doğmaz gelecek.
Bişey olmaz.Sen sakin olursan o da güzelce hatta bebişin heyecanıyla seni daha çok özlemiş olarak gelir.
Benim eşim de 6 aylık olmasa da uzun zamanlar başka şehirde kalıyor.Alıştım.Gelişleri daha güzel oluyor her defasında.

hamilelik hormonlarınızın sizi elegeçirmesine izin vermeyin
eşiniz değişecek gibi olsa mutlaka yanınızdaykende sinyal verirdi
içinizi karartmayın

bir avazda doğum diliyorum

Merak etmeyin her cinste olduğu gibi erkeklerinde iyisi kötüsü var.
Esiniz iyi biridir. Sizin ve bebeğiniz için gidiyor
Eger imkanınız varsa bir haftasonu siz gidersiniz yada belki o gelir.
Zaten gittiğinde belli olur nasıl süreç geçireceğiniz.. belirsizlikte bir canınızı sıkıyordur, hersey yoluna girer :)

Ben böyle bi durum yaşamadım ama bir arkadaşım atanmıştı eş durumu yapana kadar ayrılardı. Her hafta sonu değil ama ayda 1-2 eşi gidiyordu yanına. Zorluk çektiler ama biraz tabi. Eşinşz de arada gelir gider belki. Siz yalnız mısınız bulunduğunuz yerde? Aile akraba faln birileri var mı? Buarada Allah kavuştursun

6 ay çok uzun bir zaman değil.6 ay da değişecek bişey yok.Millet gurbette çalışıyor yıllarca.Kendini olumsuz şeylerle doldurma.

Niye gidip dönmesin canım neden yalnız uyumaya alışsın olur mu hiç öyle şey. 6 ay için gittiği bir yer için seni çocuğunu m feda edecek zaten size değer vermese rahatını bozup gitmez öyle düşün. Rızkınız için gidiyor. Ben yalnız uyumaya alıştım dönmem mi diyecek. Hem gelir fırsat oldukça, siz gidersiniz ne olacak hemen geçer.

Sizde gidin,çalışmıyormuşsunuz zaten. Benim eşimde iş gereği çok sık yurtdışı seyehat yapıyor. Bizde özlem oluyor sadece..

Ben de aynı durumu yasayanlardanım. 8 aylık hamileyim, eşim yaklaşık 2 aydır yurtdışında, bir süre daha kalması gerekiyor. Her gün özlemek dışında, geri kalan hiç bir konu ile ilgili teredduttum olmadı. Aksine bebeğime babasının bize daha iyi bir gelecek sağlamak için gittiğini anlattım hep. Hem hayatınıza yeni katılacak minik için hazırlık yapıyor olacaksınız :) Biz kısa sürede uyum sağladık hem sizin tarih de belli, kendinizi uzmenize hiç gerek yok bence.

6 Ay sandigindan daha Cabuk gecer. Ayni durumu bende yasiyorum suan hatte biz evlendik tam birbucuk ay sonra gitti esim. Biz Almanyada yasiyoruz, esim staj icin Istabula gitti. 5 Ay gecti bile. Kismetse Ocak sonu döncek.
Bende baslarda cok sIkinti yaptim nasil atlatcaz nasil gececek diye. Ama gecti ve bize cok sey katti, birbirimizin degerini cok daha fazla anladik. Cok daha anlayisliyiz birbirimize karsi. Ve en güzelide bu sürec ikimizide daha olgunlasdirdi.

Sende sIKma canini sandigindan daha Cabuk gecek ve özledikce daha cok baglanacaksiniz birbirinize.

Eşin gider

Atıyorum güzel uygun bir ilde olduğunda seni de götürür 15 gün

Otel masrafını siz verince şirkete ne

Sonra sen dönersin o iki şehir daha gezer sonra yakın bir şehir varsa sen yine gidersin

Biraz maliyetli olur belki ama tatil gibi olur zaten bebişle gezemezsin şimdi gezmiş olursun işte

diyorum benidegotur diye ama cekiniyor heralde bilmiyorum .keske goturse yada haftada. bi gelse bu kadar uzulmem. bide hamilelgm agir geciyor gitsem benle ugrasamaz diyede dusunuyorum.bilmiyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…