6 ay çok uzun bir zaman değil.6 ay da değişecek bişey yok.Millet gurbette çalışıyor yıllarca.Kendini olumsuz şeylerle doldurma.esim is icin 6 aylik egitime gidecek .aslinda uzun zamandir bekledgmz hatta istedigimiz bir sey bu
cunku hamile oldugum icin isten ayrildim.ve esim egitime basladigindan itibaren maddi olarak rahatlicaz.yinede bu bi ay icinde gidicegini ogrendigimde cok huzursuz oldum. nasil dayanirim bilmiyorum.esime cok bagliyim onsuz kendimi cok kotu hissedecegim.birde bebegimiz olacak.birbirimize guvenimizde sikinti yok ama sonucta ilkkez ayri kalacagiz mesafeler gozumu korkutuyor.hani burdada okuyoruz bir cok evlilik uzaklik ve isin icine hamilelikte girdimi husranla sonuclaniyor.ya kocam gittigi gibi donmezse.degismis olursa.belki yalniz uyumayada alisacak.cok uzuluyorum.bu durumu yasayan evli veya iliskisi olan arkadaslar nasil atlattiniz cok merak ediyorum.
gidemem cunku sirketin ayarladgi bi otelde kalacak.es gelmicekmis. zaten ayda bi iki gelirim diyor ama neye yeterki........sen neden gitmiyorsun eşinle
hayir il degistirecek 6 ay boyunca 15 gun bi yerde 20 gun bi yerdeyurtdışı mı?
diyorum benidegotur diye ama cekiniyor heralde bilmiyorum .keske goturse yada haftada. bi gelse bu kadar uzulmem. bide hamilelgm agir geciyor gitsem benle ugrasamaz diyede dusunuyorum.bilmiyorum yaniEşin gider
Atıyorum güzel uygun bir ilde olduğunda seni de götürür 15 gün
Otel masrafını siz verince şirkete ne
Sonra sen dönersin o iki şehir daha gezer sonra yakın bir şehir varsa sen yine gidersin
Biraz maliyetli olur belki ama tatil gibi olur zaten bebişle gezemezsin şimdi gezmiş olursun işte
giderse yonetici olacak.gitmezse eleman kalacak.nasil birakmyayimki.ne yapabilirmeşini bırakma derim.imkan varsa tabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?