eşim gizli gizli alkol aliyormus

Bugün yıllar evvelki erkek arkadaşımı anma günüm sanırım Alkolden nefret ederim. Kendiside bildiğin alkolikmiş (!) Bırakıcam söz falan ayaklarına yattı ama meğersem beni kandırmış içiyormuş arkadaşının hesabına yüklediği fotoğraflardan yakalanmıştı. Sonuç: Posta!

yani doğrusu ben insanın kendi kararı olduğunu düşünüyorum böyle şeylerin
içmek istiyorsa içer bunun için söz verdirmek bana çok gaddarca geliyor (çünkü nasıl ki evlenince kapanacaksın sözü verdiriliyorsa bir insana içmeyeceksin sözü de aynı minvalde bende-herkesin kendi kararı ya öyle evleneceksin ya da baştan evlenmeyeceksin-ki ağzına asla içki sürmeyen birisi olarak söylüyorum)
ama sorun şu ki içmiyorum artık demiş hani senin için içmem dese beklersin de
zaten artık içmiyorum içmeyeceğim de tarzı konuşan birisinden beklenmez hele de söz verip tutmaması ve yalan söylemesi affedilemez
boşanıp boşanmamak size kalmış...

Babanız ve ailedeki diğer erkekler toparlanıp dövsünler eşinizi bi güzel,ardından da boşanın derim

Sonuçta evlenmeden önce konuşmuşsunuz size içmeyeceğim demiş,yalan konuşmuş bir bedeli olmalı.

sana yalan söylemesi hoş değil, sen yokken ev de alem olması daha da korkunç, bence arada sırada içiyorsa çok problem etme dicem de, sorun burada arada sırada içmesinden ziyade büyük bir yalan olması

Sarhoş olmadığı bi zaman tekrar oturup konuşun. O zaman da böyle kabul etmek zorundasın tarzı konuşursa siz de kabul edip edemeyeceğinizi düşünürsünüz.

Belki alkollüyken o şekilde konuştu. Ne kadar rahatsız olduğunuzu anlayınca, pişman olabilir belki.

Sorun benim onun günahı değil ya saçma sapan yerlere giderse bunun sonu aklını kaybedip içtikten sonra beni aldatirsa

sana yalan söylemesi hoş değil, sen yokken ev de alem olması daha da korkunç, bence arada sırada içiyorsa çok problem etme dicem de, sorun burada arada sırada içmesinden ziyade büyük bir yalan olması
Evet zoruma gitti bu nasıl birsey . Sormadın sorsan söylerdim diyo bana ya ben bunu kontrol edecem sürekli içtinn mi aldattin mi bole bi cevap olur mi

İcipte sana bir zarar verdi mi? Evine arabasina malina bir kotuluk yapti mi? Yasaklar bazi seyleri cazip hale getirmis demek. İcme icme dedikce aklina daha cok sokarsiniz. İcmek isterse kendi kendine icsin eger zarari sadece kendineyse..
Bir şeye zarar verecek kadar icmedi bugüne kadar ama korkum başka bi ortamda içip yanlış birsey yapması daha kötü sonuçlar ortaya çıkarması korkum bu. Ben hep annemlere gidince evde alem mi yapıyo yine ne yapıyo diye mi dusunecem

Öyle zorunma gidiyor ki nasıl canım acıdı hata yaptım demek şurda dursun üste çıkmak için soylenmeyecek herseyi söyledi bana. Snki ben hata yapmışım gibi. İçtin bi halt yaptın ee kabul et de telafi et. O da yok. Arada bir içerse ne olurmuş sanki. Acaba sacmalasin diye içeceği zaman evde mi icse belki yanlış bir şey yapmasını önlerim

Öyle zorunma gidiyor ki nasıl canım acıdı hata yaptım demek şurda dursun üste çıkmak için soylenmeyecek herseyi söyledi bana. Snki ben hata yapmışım gibi. İçtin bi halt yaptın ee kabul et de telafi et. O da yok. Arada bir içerse ne olurmuş sanki. Acaba sacmalasin diye içeceği zaman evde mi icse belki yanlış bir şey yapmasını önlerim

Köprüyü geçene kadar idare etmiş, şimdi istediğini yapıyor işte. Çok kaldıramayacağınız bir durumsa ciddi adımlar atacaksınız malesef. Herkesin hassasiyeti farklı. Benim için alkol falan hiç önemli değil ama yalan kısmına delirirdim. Bir de baştan sormuşsunuz yani. Yaşam tarzı olarak taban tabana zıt biri olarak ben sizi çok haklı buldum. E enDlesSLove38

Malesef ki çok ters ve zıt insanlarız ama ben onun sevmediği herseye razi geldim sustum yapmadım benim ondan istediğim bir tek bu vardı ve söz vermişti . Tamam İçtin nasıl benim nefret ettiğimi bile bile bizim evimizde ben yokken İçtin ya

Yapacaksa bu dediğinizi içki içmeden de yapar. Her alkol tüketen alem yapıp karısını aldatmıyor.
Adamın içinde varsa alkole ihtiyacı yok yapmak için.

Siz yokken, haberiniz bile yokken insanları eve toplaması ayrı bir rezalet ayrıca. Alkol almasına karşı olmanızın ilk nedeni aldatması falansa bence biraz daha geniş bakın olaya. Aldatmak isteyen limonata içip de aldatır. Bence eşiniz kendi kendine "ben erkeğim istediğimi yaparım" moduna girmiş. Bununla siz tek başınıza mücadele edemeyebilirsiniz. Sözünü dinlediği, saygı duyduğu birinden konuşmasını rica etseniz olmaz mı acaba? Şikayet etmiş gibi değil de aile büyüğü gibi

Günahkarlar , günahkarları farklı günah işledikleri için yargılıyorlar .

Eşinize içmemsi gerektiğini bunun kendinizce doğru olan sebeplerini vs anlatırsınız .Sizin evinizde içilmesinden rahatsız olduğunuzu söylersiniz . Yapmanız gereken bu kadar .

Kendinizi paralamanıza gerek yok . Alkole karşı olup taş oynamaya karşı olmamanız da ayrı manidar zaten .

Velhasıl kelam uyarın kaş yapayım derken göz çıkarmayın . Bunlar ince konular ve zorlama olmaz . Saygıyı esas alarak davranın .

Offfff.... öyle bir ortamda büyüdüm ki bu konu da öyle netim ki bunu nasıl basaririm. Ben nasıl buna göz yumarim(

Ya suan öyle değişik ki bütün gün hiç aramadı. Eve geldi yemek hazırdı yedi kahve yaptım içti ve uyuyor . Ne gönül almak ne de bi çaba hiç bişe yok

Icip içip kıçı başı dagitmiyor bence. Bunca zaman anlamamissiniz mesela içtiğini.

Çok baskı yaparsan eğer daha çok yitersin yanlışa bunu da söyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…