- 13 Kasım 2016
- 232
- 108
- 103
- Konu Sahibi enDlesSLove38
-
Saka sanirim degil mi? Dayakla ceza verme kismi :)Babanız ve ailedeki diğer erkekler toparlanıp dövsünler eşinizi bi güzel,ardından da boşanın derim
Sonuçta evlenmeden önce konuşmuşsunuz size içmeyeceğim demiş,yalan konuşmuş bir bedeli olmalı.
Sorun benim onun günahı değil ya saçma sapan yerlere giderse bunun sonu aklını kaybedip içtikten sonra beni aldatirsaDurduk yere yalan soylememis ki sen izin vermedigin icin senden gizli yapmis. Ben de alkol kullanmiyorum cunku benim inancima gore haram ve sakiniyorum. Ama baskalarinin icmesi beni rahatsiz etmez. Kocam icerse icer onun hayati onun secimi gunahi benim tepeme mi binecek bana ne
Evet zoruma gitti bu nasıl birsey . Sormadın sorsan söylerdim diyo bana ya ben bunu kontrol edecem sürekli içtinn mi aldattin mi bole bi cevap olur misana yalan söylemesi hoş değil, sen yokken ev de alem olması daha da korkunç, bence arada sırada içiyorsa çok problem etme dicem de, sorun burada arada sırada içmesinden ziyade büyük bir yalan olması
Bir şeye zarar verecek kadar icmedi bugüne kadar ama korkum başka bi ortamda içip yanlış birsey yapması daha kötü sonuçlar ortaya çıkarması korkum bu. Ben hep annemlere gidince evde alem mi yapıyo yine ne yapıyo diye mi dusunecemİcipte sana bir zarar verdi mi? Evine arabasina malina bir kotuluk yapti mi? Yasaklar bazi seyleri cazip hale getirmis demek. İcme icme dedikce aklina daha cok sokarsiniz. İcmek isterse kendi kendine icsin eger zarari sadece kendineyse..
Öyle zorunma gidiyor ki nasıl canım acıdı hata yaptım demek şurda dursun üste çıkmak için soylenmeyecek herseyi söyledi bana. Snki ben hata yapmışım gibi. İçtin bi halt yaptın ee kabul et de telafi et. O da yok. Arada bir içerse ne olurmuş sanki. Acaba sacmalasin diye içeceği zaman evde mi icse belki yanlış bir şey yapmasını önlerimSende kendimi gördüm şöyle ki benim de en hassas olduğum konu içki dindarlık fln onu geçtim ben insani açıdan nefret ediyorum çünkü içki içen insanın her türlü yanlışa sapma olasılığını yüksek buluyorum kafa yerinde olmadığı için aldatır gider saçma işler yapar sonra hatırlamıyorum der bende evlenmeden eşime ilk olarak bunu sordum önce hayır icmedim içmiyorum dedi ki içmiyodu da geçmişini kurcalamadim nisanlandik fln düğüne bi hafta kala sana bişey itiraf etcem ben yıllar önce içki icmistim çok zor günler geçirdiğim zmnlar uyuyabilmek için yaptım çok pişmanım yıllar oldu asla koymuyorum ağzıma dedi teli kapadım ayrılmayı düşündüm ama baktım ki gerçekten pişman olmasa niye evlenmeden itiraf etsin belliki vicdan yaptı dedim onu sevdiğimden inandım eğer böyle bişey yaparsan istersen beş çocuğum olsun yine de boşarim dedim tmm dedi iki yıldır evliyiz bende aynı şekil ailemin yanına gider gelirim asla içtiğini görmedim yeltenmedi ztn aklına bile gelmiyo konunu görünce gidip sordum bak birinin eşi böyle yapiyomus diye adamın yaptığı düpedüz kandırma büyük yalan evlenmeden söyleseydin keşke kadın bosasa hakediyo dedi...bi erkek dedi bunu düşün sen bilirsin tabi ama ben kaldiramazdim sanırım hem içip hem de sarhoşken bana saygısızca konuşmasına... Çok üzgünüm
Öyle zorunma gidiyor ki nasıl canım acıdı hata yaptım demek şurda dursun üste çıkmak için soylenmeyecek herseyi söyledi bana. Snki ben hata yapmışım gibi. İçtin bi halt yaptın ee kabul et de telafi et. O da yok. Arada bir içerse ne olurmuş sanki. Acaba sacmalasin diye içeceği zaman evde mi icse belki yanlış bir şey yapmasını önlerimSende kendimi gördüm şöyle ki benim de en hassas olduğum konu içki dindarlık fln onu geçtim ben insani açıdan nefret ediyorum çünkü içki içen insanın her türlü yanlışa sapma olasılığını yüksek buluyorum kafa yerinde olmadığı için aldatır gider saçma işler yapar sonra hatırlamıyorum der bende evlenmeden eşime ilk olarak bunu sordum önce hayır icmedim içmiyorum dedi ki içmiyodu da geçmişini kurcalamadim nisanlandik fln düğüne bi hafta kala sana bişey itiraf etcem ben yıllar önce içki icmistim çok zor günler geçirdiğim zmnlar uyuyabilmek için yaptım çok pişmanım yıllar oldu asla koymuyorum ağzıma dedi teli kapadım ayrılmayı düşündüm ama baktım ki gerçekten pişman olmasa niye evlenmeden itiraf etsin belliki vicdan yaptı dedim onu sevdiğimden inandım eğer böyle bişey yaparsan istersen beş çocuğum olsun yine de boşarim dedim tmm dedi iki yıldır evliyiz bende aynı şekil ailemin yanına gider gelirim asla içtiğini görmedim yeltenmedi ztn aklına bile gelmiyo konunu görünce gidip sordum bak birinin eşi böyle yapiyomus diye adamın yaptığı düpedüz kandırma büyük yalan evlenmeden söyleseydin keşke kadın bosasa hakediyo dedi...bi erkek dedi bunu düşün sen bilirsin tabi ama ben kaldiramazdim sanırım hem içip hem de sarhoşken bana saygısızca konuşmasına... Çok üzgünüm
Malesef ki çok ters ve zıt insanlarız ama ben onun sevmediği herseye razi geldim sustum yapmadım benim ondan istediğim bir tek bu vardı ve söz vermişti . Tamam İçtin nasıl benim nefret ettiğimi bile bile bizim evimizde ben yokken İçtin yaKöprüyü geçene kadar idare etmiş, şimdi istediğini yapıyor işte. Çok kaldıramayacağınız bir durumsa ciddi adımlar atacaksınız malesef. Herkesin hassasiyeti farklı. Benim için alkol falan hiç önemli değil ama yalan kısmına delirirdim. Bir de baştan sormuşsunuz yani. Yaşam tarzı olarak taban tabana zıt biri olarak ben sizi çok haklı buldum. E enDlesSLove38
Yapacaksa bu dediğinizi içki içmeden de yapar. Her alkol tüketen alem yapıp karısını aldatmıyor.Bir şeye zarar verecek kadar icmedi bugüne kadar ama korkum başka bi ortamda içip yanlış birsey yapması daha kötü sonuçlar ortaya çıkarması korkum bu. Ben hep annemlere gidince evde alem mi yapıyo yine ne yapıyo diye mi dusunecem
Malesef ki çok ters ve zıt insanlarız ama ben onun sevmediği herseye razi geldim sustum yapmadım benim ondan istediğim bir tek bu vardı ve söz vermişti . Tamam İçtin nasıl benim nefret ettiğimi bile bile bizim evimizde ben yokken İçtin ya
Offfff.... öyle bir ortamda büyüdüm ki bu konu da öyle netim ki bunu nasıl basaririm. Ben nasıl buna göz yumarim(
Ya suan öyle değişik ki bütün gün hiç aramadı. Eve geldi yemek hazırdı yedi kahve yaptım içti ve uyuyor . Ne gönül almak ne de bi çaba hiç bişe yokSiz yokken, haberiniz bile yokken insanları eve toplaması ayrı bir rezalet ayrıca. Alkol almasına karşı olmanızın ilk nedeni aldatması falansa bence biraz daha geniş bakın olaya. Aldatmak isteyen limonata içip de aldatır. Bence eşiniz kendi kendine "ben erkeğim istediğimi yaparım" moduna girmiş. Bununla siz tek başınıza mücadele edemeyebilirsiniz. Sözünü dinlediği, saygı duyduğu birinden konuşmasını rica etseniz olmaz mı acaba? Şikayet etmiş gibi değil de aile büyüğü gibi
Diyorum kusmek yerine insanca korkularimi gözlerine bakarak konuşuyumIcip içip kıçı başı dagitmiyor bence. Bunca zaman anlamamissiniz mesela içtiğini.
Çok baskı yaparsan eğer daha çok yitersin yanlışa bunu da söyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?