- Konu Sahibi enDlesSLove38
-
23 yaşındayım hemsireyim çalışmak gitmek zor değil ama seviyorum ben bu adamı çok seviyorum ve hala bu evlilige olan inancımı kaybetmedim yani bir türlü Sona geldik diyemiyorumNiye yok gidecek yeriniz ?
Kaç yaşındasınız ? Çalışacak gücünüz de mi yok ? Gidin çalışın. Aileniz de atmaz sizi. Önce kızar , sonra kabul eder bunu biliyorsunuz.
Bosanacak cesaretiniz yok , bu yüzden gidecek yerim yok diye kılıf uyduruyorsunuz kendinize.
Sence de herkesin dediği gibi çözüm boşanmak mı yoksa cabalamak miBakış açısı farklılığı var, evli olduğunuz için de hassas kalan bir mesele. Konuşup orta yolu bulmaya çalışmakla başlamanız gerekir. Sonrasında görüşmenizin gidişatı ve kafanızda oluşan izlenime istinaden bir yol yordam çizersiniz zaten...
23 yaşındayım hemsireyim çalışmak gitmek zor değil ama seviyorum ben bu adamı çok seviyorum ve hala bu evlilige olan inancımı kaybetmedim yani bir türlü Sona geldik diyemiyorum
Çalışıyorum yani o ayrılık kararı alıp şehir değişikliği yapana kadar bir ay kimse izin vermez sonuçta yine başlıcam tabi ise ama nasıl giderim tekrar iki hafta olmuşBayılmak istiyorum . Mis gibi mesleginiz var . Çalışmıyor musunuz gerçekten ?
Offf .... ya aklımdan bu geciyor hemde sureklibır adam bu kadar gevşek yalan söylediğini itiraf ediyorsa yarın aldattım nolmuş tek gecelikti der.
Alkol almasından ziyade sıkıntı bu.
Gidip tekrar dönmeye karar verdiğim zman annem de babam da bunları yasayacagimi söylemişti ve ben eşime güvenip yapmaz diye geri döndüm onlara nasıl söylerim ve eşimin babası da yokAranzda bi problem olsa ailelere anlatilmasina karsiyim ama boyle bi durumu ya babaniza yada kocanizn babasina anlatin. O zmn gorsun bida iciyomu s..ciyomu.....
Yoksa bu bataklign icnde snde bogulursun..
Sende ki vicdanın onda biri bile eşinde yok... Adam rahatça yalan söyleyebiliyor sana, bence çabalayıp düzeltilebilecek bir durum yok maalesef...Gidip tekrar dönmeye karar verdiğim zman annem de babam da bunları yasayacagimi söylemişti ve ben eşime güvenip yapmaz diye geri döndüm onlara nasıl söylerim ve eşimin babası da yok
Eşim de vicdan yok bana karşı merhamet de yok. Öyle korkunç bir yerdeyim ki yarın hepsini tek tek konusacam onunla .Sende ki vicdanın onda biri bile eşinde yok... Adam rahatça yalan söyleyebiliyor sana, bence çabalayıp düzeltilebilecek bir durum yok maalesef...
Canım konuya yorumunu okudum. Ama söylemeden edemedim ne zararı varki demişsin.bu kız 2 gündür ben hassasım diyo sakın yanlış anlama ama dindarlığı hani günahı sevabı kendini ilgilendirir demişsin. Canım benim bu kız hassas bazıların hayatında haram oldugu için çok hassas bir noktadadır içki adı bile anılmayan evler var. Ve bu adam bu kıza yalan söylemiş. Baştan deseydi hayır ben içerim arkadaş kabul etseydi şuan bi laf etmeye hakkı yoktu. Ama kesinlikle kandırmış bu kız güvenerek evlenmiş. Bence çok zararı var. Kendini yicek hergün düşünerek.sevgilerBence de ya konu sahibi neden adamı darlıyosun ki bu kadar? Belki de evliliğinin kötü olmasının en büyük sebeplerinden biri budur.
Aldatmadigi sürece, kadinlarla içmediği sürece, sadece erkek erkege içtiği sürece, içip içip seni dövecek kadar kendini kaybetmedigi sürece, kısacası sana bi zarari olmadığı sürece icmesinde ne sakinca var?
Dini yönü hic karıştırma zaten ben dindar ailede büyüdüm falan diye, senin zorlamanla mi dindar olacak içmeyecek? Ki öyle seyler sadece allah ile kul arasindadir. Günahı sevabi seni ne ilgilendirir?
Adami bu kadar sıkmasan belki de iliskiniz daha iyi olur.
Haram oldugu için olmasın. Baştan konuşmuşlar içseydin zaten evlenmicekmişsiz ustune gittikçe adama içme dedikçe daha çok içecek uzaklascak sizden içki nasıl bu kadar kırmızı çizgi olur anlamıyorum size zararıda yokmus bu durum devam eder hiiç bekleme bırakcak diye
Hajaha ickiden aldatmaya nasi geldinSorun benim onun günahı değil ya saçma sapan yerlere giderse bunun sonu aklını kaybedip içtikten sonra beni aldatirsa
Ah be kardeşim sen ki içkiden nefret eden insan acaba evdemi içse kıvamına gelmişsin belliki boşanmayı düşünmüyorsun mesele içkiden de öte büyük bi yalan yuva kolay kurulmuyor kesin bosan diyemem ama evde alem nedir yahu adam aşmış kendini artık sende öğrendin rahatça keyif de yapar bi güzel sarhoşken küfür de eder calisiyimusun ekonomik açıdan iyi durumdaysan ve ailen arkandaysa uzun soluklu çekme bu adamı inş herşey iyi olurÖyle zorunma gidiyor ki nasıl canım acıdı hata yaptım demek şurda dursun üste çıkmak için soylenmeyecek herseyi söyledi bana. Snki ben hata yapmışım gibi. İçtin bi halt yaptın ee kabul et de telafi et. O da yok. Arada bir içerse ne olurmuş sanki. Acaba sacmalasin diye içeceği zaman evde mi icse belki yanlış bir şey yapmasını önlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?