eşim gizli gizli alkol aliyormus

Bakış açısı farklılığı var, evli olduğunuz için de hassas kalan bir mesele. Konuşup orta yolu bulmaya çalışmakla başlamanız gerekir. Sonrasında görüşmenizin gidişatı ve kafanızda oluşan izlenime istinaden bir yol yordam çizersiniz zaten...

23 yaşındayım hemsireyim çalışmak gitmek zor değil ama seviyorum ben bu adamı çok seviyorum ve hala bu evlilige olan inancımı kaybetmedim yani bir türlü Sona geldik diyemiyorum

Sence de herkesin dediği gibi çözüm boşanmak mı yoksa cabalamak mi

Reactions: Yeu
Şimdi okudum ; öperek uyandırıp konuşunca ne geçecek elinize ?
Gerçekten kurbağa prens mi olacak sanıyorsunuz ?
Bakın, sizi yaralamak istemiyorum ama madem bosanmiyorsunuz ( ki yazık geçen yillariniza ) bari bu süre zarfında , kendinize yeni bir hayat kurun. Iş bulun, para biriktirin , kursa gidin .
Onu çemberin dışına atın.

Bayılmak istiyorum . Mis gibi mesleginiz var . Çalışmıyor musunuz gerçekten ?
Çalışıyorum yani o ayrılık kararı alıp şehir değişikliği yapana kadar bir ay kimse izin vermez sonuçta yine başlıcam tabi ise ama nasıl giderim tekrar iki hafta olmuş

bır adam bu kadar gevşek yalan söylediğini itiraf ediyorsa yarın aldattım nolmuş tek gecelikti der.
Alkol almasından ziyade sıkıntı bu.

Aranzda bi problem olsa ailelere anlatilmasina karsiyim ama boyle bi durumu ya babaniza yada kocanizn babasina anlatin. O zmn gorsun bida iciyomu s..ciyomu.....
Yoksa bu bataklign icnde snde bogulursun..

Aranzda bi problem olsa ailelere anlatilmasina karsiyim ama boyle bi durumu ya babaniza yada kocanizn babasina anlatin. O zmn gorsun bida iciyomu s..ciyomu.....
Yoksa bu bataklign icnde snde bogulursun..
Gidip tekrar dönmeye karar verdiğim zman annem de babam da bunları yasayacagimi söylemişti ve ben eşime güvenip yapmaz diye geri döndüm onlara nasıl söylerim ve eşimin babası da yok

Gidip tekrar dönmeye karar verdiğim zman annem de babam da bunları yasayacagimi söylemişti ve ben eşime güvenip yapmaz diye geri döndüm onlara nasıl söylerim ve eşimin babası da yok
Sende ki vicdanın onda biri bile eşinde yok... Adam rahatça yalan söyleyebiliyor sana, bence çabalayıp düzeltilebilecek bir durum yok maalesef...

Canım konuya yorumunu okudum. Ama söylemeden edemedim ne zararı varki demişsin.bu kız 2 gündür ben hassasım diyo sakın yanlış anlama ama dindarlığı hani günahı sevabı kendini ilgilendirir demişsin. Canım benim bu kız hassas bazıların hayatında haram oldugu için çok hassas bir noktadadır içki adı bile anılmayan evler var. Ve bu adam bu kıza yalan söylemiş. Baştan deseydi hayır ben içerim arkadaş kabul etseydi şuan bi laf etmeye hakkı yoktu. Ama kesinlikle kandırmış bu kız güvenerek evlenmiş. Bence çok zararı var. Kendini yicek hergün düşünerek.sevgiler

siz ustune gittikçe adama içme dedikçe daha çok içecek uzaklascak sizden içki nasıl bu kadar kırmızı çizgi olur anlamıyorum size zararıda yokmus bu durum devam eder hiiç bekleme bırakcak diye

siz ustune gittikçe adama içme dedikçe daha çok içecek uzaklascak sizden içki nasıl bu kadar kırmızı çizgi olur anlamıyorum size zararıda yokmus bu durum devam eder hiiç bekleme bırakcak diye
Haram oldugu için olmasın. Baştan konuşmuşlar içseydin zaten evlenmicekmiş

eşi de biliyodur haram oldugunu ama içiyo
buraya konu açmanın sebebi boşan denmesi destek almakmı yoksa vazgeçirmeye çalısmakmı ki vazgeçmeyecek

Burda herkesin hayati kendine, mazur gorun karismayin diyenleri de anlamiyorum. Adam bir soz vermis, ki o soz verilmese muhtemelen konu sahibi adamla evlenmezdi bile. Herkesin hassas oldugu noktalar vardir. Size gore sorun olmayan seyler baskasina buyuk sorun olabilir. Hayatta cok farkli seyleri onemseyebiliriz. Kimisinin ickiye toleransi vardir kimisinin hic yoktur. Evlendigim adam içmiyorum diyerek beni kandirmissa bu benim icin de bosanma sebebi olur.

Yani konu sahibi onceki konularini bilmiyorum ama yazilanlara gore adam zaten adam degilmis. Senin ickiden cok baska sorunlarinda var belli ki. Ailenin yanına tekrar gitmene engel gururun galiba. Çalışmıyor musun, yani bosansan da kendi kendine yeterdin.

Ah be kardeşim sen ki içkiden nefret eden insan acaba evdemi içse kıvamına gelmişsin belliki boşanmayı düşünmüyorsun mesele içkiden de öte büyük bi yalan yuva kolay kurulmuyor kesin bosan diyemem ama evde alem nedir yahu adam aşmış kendini artık sende öğrendin rahatça keyif de yapar bi güzel sarhoşken küfür de eder calisiyimusun ekonomik açıdan iyi durumdaysan ve ailen arkandaysa uzun soluklu çekme bu adamı inş herşey iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…