eşim gizli gizli alkol aliyormus

Diyorum kusmek yerine insanca korkularimi gözlerine bakarak konuşuyum

Çözüm olabilir evet. Ne kadar baskı yapar kuser ve tavır alırsan o kadar ters teper.

Eşinle kavga etmeden kirildigin uzuldugun noktayı anlat. Suclamadan suclarsan savunmaya geçer bu da çözüm değil.

Sakin ol seni anlayacaktir.

Yok henüz olmuyo daha dogrusu neden sordunuz ki

Sorunlu bir evlilik , kopuk bağlar, iletişim problemi ayukta , size saygısı yok , evlendikten önce ve sonra yalan söylemiş, sizi kandırmış ve hala siz cabaliyorsunuz ?

Bu bağımlılık neden ? Neden kurtulup yeni bir hayat kurmuyorsunuz ?

Bu salak ben bundan 2 hafta önce bir boyunca baba evinde kaldım tam boşanma davası açacak kivamdayken bian pişman olup gelip beni alması için dil döktüm buna.geldi aldı söz de verdi yine ama sonuç yine hüsran . İki hafta olmuş geleli nereye gidecem. Sanki hala düzeltebilirim gibi hissediuorum.

Tamam teşekkür ederim yine ben alttan almış olacam ama Yuvam için yapmak zorundayım sanirim

E yani arkani dönüp çekip kapıyı cikmayacaksiniz bu bariz belli o yüzden rahatsız oldugunuz bir mevzuyu da kavgayla değil tatlı dille cozebilirsiniz

Siz mi ona yalvardiniz ?

Zikkim icsin...

E yani arkani dönüp çekip kapıyı cikmayacaksiniz bu bariz belli o yüzden rahatsız oldugunuz bir mevzuyu da kavgayla değil tatlı dille cozebilirsiniz
Kapıyı çarpıp çıktım bir ay hiç üstüme düşmedi ben yalvardim gel al diye şimdi 2 hafta oldu geleli gidecek durumda da değilim yerim de yok

Tabi düzelmez. Giden siz , geri dönmek için çabalayan siz . Adam isteseydi o sizi gelip alırdı .

Ya ne için uğraşıyorsunuz anlayamıyorum. ? Niye düzelmesini bekliyorsunuz ?

Mucevheriniz çamura batmış , suyla yıkayınca geçecek kıvamda olduğunu sanıyorsunuz .
Elinizdeki zaten bir kömürmüş. Işlenmişi varken , neden cabalayacaginiz bir hayatı seçiyorsunuz, neden?
Üstelik sonu bile belli değil.

Hep böyle isteklerinizden ödün mü vereceksiniz ?

Yok mu sizin canınıza , kendinize saygınız ?

Ha bir de bebek için uğraşmayın bari yahu !

Yok onun için uğraşmiyorum en azından . Ne olacak şimdi . Ya ben nasıl bir cikmazdayim bole

Kapıyı çarpıp çıktım bir ay hiç üstüme düşmedi ben yalvardim gel al diye şimdi 2 hafta oldu geleli gidecek durumda da değilim yerim de yok

Hmm orda hata yapmışsın. O zaman hiç sesinizi cikarmayada hakkınız yok kusura bakmayın. Madem gidecek yer yok boşanmicaksiniz o zaman hir gür çıkarmayın.

Yok onun için uğraşmiyorum en azından . Ne olacak şimdi . Ya ben nasıl bir cikmazdayim bole

Niye yok gidecek yeriniz ?
Kaç yaşındasınız ? Çalışacak gücünüz de mi yok ? Gidin çalışın. Aileniz de atmaz sizi. Önce kızar , sonra kabul eder bunu biliyorsunuz.

Bosanacak cesaretiniz yok , bu yüzden gidecek yerim yok diye kılıf uyduruyorsunuz kendinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…