- 27 Şubat 2012
- 17.123
- 29.058
- 798
- Konu Sahibi enDlesSLove38
-
Diyorum kusmek yerine insanca korkularimi gözlerine bakarak konuşuyum
Öperek uyandırıp deniycem sonuçları yazarim yineÇözüm olabilir evet. Ne kadar baskı yapar kuser ve tavır alırsan o kadar ters teper.
Eşinle kavga etmeden kirildigin uzuldugun noktayı anlat. Suclamadan suclarsan savunmaya geçer bu da çözüm değil.
Sakin ol seni anlayacaktir.
Öperek uyandırıp deniycem sonuçları yazarim yine
Öperek uyandırıp deniycem sonuçları yazarim yine
doğru ah bu aceleci halim ya .Uykudan uyandirilip konusulur mu ? Yarını bekleyin
Yok henüz olmuyo daha dogrusu neden sordunuz kiÇocuk var mi ?
doğru ah bu aceleci halim ya .
Yok henüz olmuyo daha dogrusu neden sordunuz ki
Tamam teşekkür ederim yine ben alttan almış olacam ama Yuvam için yapmak zorundayım sanirimYarın daha sakin olursunuz. Önce esinizi gevsetin sizin trip atmadiginiza normal olduğunuza emin olsun. Daha sonra konuya girersiniz. Ama lütfen suclamadan.
Kolay gelsin :)
Bu salak ben bundan 2 hafta önce bir boyunca baba evinde kaldım tam boşanma davası açacak kivamdayken bian pişman olup gelip beni alması için dil döktüm buna.geldi aldı söz de verdi yine ama sonuç yine hüsran . İki hafta olmuş geleli nereye gidecem. Sanki hala düzeltebilirim gibi hissediuorum.Sorunlu bir evlilik , kopuk bağlar, iletişim problemi ayukta , size saygısı yok , evlendikten önce ve sonra yalan söylemiş, sizi kandırmış ve hala siz cabaliyorsunuz ?
Bu bağımlılık neden ? Neden kurtulup yeni bir hayat kurmuyorsunuz ?
Tamam teşekkür ederim yine ben alttan almış olacam ama Yuvam için yapmak zorundayım sanirim
Bu salak ben bundan 2 hafta önce bir boyunca baba evinde kaldım tam boşanma davası açacak kivamdayken bian pişman olup gelip beni alması için dil döktüm buna.geldi aldı söz de verdi yine ama sonuç yine hüsran . İki hafta olmuş geleli nereye gidecem. Sanki hala düzeltebilirim gibi hissediuorum.
Zikkim icsin...Ben alkole çok uzak bir ortamda büyüdüm . Babam ve annem çok dindar insanlar . Eşimle daha ilk tanistigimizda sorduğum ilk sorulardan biri buydu eve zamanında yaptım ama şimdi asla söz demişti . Ben annemlere gittiğim zaman başka şehir de yaşıyoruz meğer arkadaşlarını toplar bizde içki içermiş. Benim sosyal hesabimda yok tesadüf onukine bakarken dün mger bizim evde ben olmayınca alem varmış bunu gördüm. Dün de okey oynamaya gitti gece 12 geldi ve belli yine içmiş beni uyudu saniyo resimleri gösterdim söz vermiştim dedim . Canım istedi yaptım sana göre doğru bana göre yanlış sanane dedi. Ben saatlerce ağladım bana nasıl yalan söyler diye ağlama bile demedi sızdı kaldı. Şimdide ben hataliymisim gibi ne arıyor ne soruyor. Ben ne yapacağım. En çok korktuğum şey başıma geldi.
Kapıyı çarpıp çıktım bir ay hiç üstüme düşmedi ben yalvardim gel al diye şimdi 2 hafta oldu geleli gidecek durumda da değilim yerim de yokE yani arkani dönüp çekip kapıyı cikmayacaksiniz bu bariz belli o yüzden rahatsız oldugunuz bir mevzuyu da kavgayla değil tatlı dille cozebilirsiniz
Bu salak ben bundan 2 hafta önce bir boyunca baba evinde kaldım tam boşanma davası açacak kivamdayken bian pişman olup gelip beni alması için dil döktüm buna.geldi aldı söz de verdi yine ama sonuç yine hüsran . İki hafta olmuş geleli nereye gidecem. Sanki hala düzeltebilirim gibi hissediuorum.
Malesef ki bole kötü bir durumdayimZikkim icsin...
Yok onun için uğraşmiyorum en azından . Ne olacak şimdi . Ya ben nasıl bir cikmazdayim boleTabi düzelmez. Giden siz , geri dönmek için çabalayan siz . Adam isteseydi o sizi gelip alırdı .
Ya ne için uğraşıyorsunuz anlayamıyorum. ? Niye düzelmesini bekliyorsunuz ?
Mucevheriniz çamura batmış , suyla yıkayınca geçecek kıvamda olduğunu sanıyorsunuz .
Elinizdeki zaten bir kömürmüş. Işlenmesi varken , neden cabalayacaginiz bir hayatı seçiyorsunuz, neden?
Üstelik sonu bile belli değil.
Hep böyle isteklerinizden ödün mü vereceksiniz ?
Yok mu sizin canınıza , kendinize saygınız ?
Ha bir de bebek için uğraşmayın bari yahu ?
Kapıyı çarpıp çıktım bir ay hiç üstüme düşmedi ben yalvardim gel al diye şimdi 2 hafta oldu geleli gidecek durumda da değilim yerim de yok
Offf ya neden kıymet bilmek yerine üstüme üstüme geliyor halaHmm orda hata yapmışsın. O zaman hiç sesinizi cikarmayada hakkınız yok kusura bakmayın. Madem gidecek yer yok boşanmicaksiniz o zaman hir gür çıkarmayın.
Yok onun için uğraşmiyorum en azından . Ne olacak şimdi . Ya ben nasıl bir cikmazdayim bole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?