Eşim göreve gitti doğuma kadar kaynanamda kalacam

Bitter93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2020
43
16
3
32
33haftalık hamileyim eşim göreve gitti ailesiyle kalmak zorundayım doğuma kadar napacam şimdiden sürekli ağlıyorm bebeğime üzülüyorm stresimden etkileniyor diye benimle aynı durumda olan var mı kendi ailene git diyecekler olabilir öyle bi şansım yok napacam ben insanlar her gün görmek istemezken ben karnım burnumda eşimden ayrı onlarla yaşayacam

Onlarla kalmak zorunda mısın kendi evinde kalsaydın veya kendi ailenin yanına gitseydin. eşimin ailesinin yanında kalmak istemezdim ben mesela. Hem rahat edemezdim sonuçta onlar sizin kendi aileniz gibi olamz

Onlarla kalmak zorunda mısın kendi evinde kalsaydın veya kendi ailenin yanına gitseydin. eşimin ailesinin yanında kalmak istemezdim ben mesela. Hem rahat edemezdim sonuçta onlar sizin kendi aileniz gibi olamz
Ailesinden biri evine gelsin, gebe kadının ne işi var başka yerde ?

Çok zor gerçekten istemediğin sevmediğin Bi yerde kalmak hele ki en hassas olduğunuz anlarda. Eşiniz ne diyo bu duruma

Bunu bize değil sizi aileniz yerine kendi ailesinin yanına bırakan ve buna mecbur kılan eşinize söylemeniz lazım.

Söz hakkınız yoksa ki öyle anladım, durumu kabullenemekten başka birşey gelmez elinizden.

Ya anlamiyorum gercekten. Ocu mu bu insanlar?
Insanlar her gun gormeye dayanamazken ne demek? Sizin iliskiniz farklidir baskalarinin farkli.
Insanlarin iliskilerinden Bu kadar etkilenmenin ne alemi var anlamiyorum gercekten. Okudukca da sok oluyorum.
Gitmeyin o zaman ailenizden birileri gelain kalsin yaninizda. Niye bu kadar sikinti yapiyorsunuz kendinize?

Kendi ailem uzakta burada durumumdan dolayı sürekli doktora gitmek zorundayım evde tek kalmama da eşim izin vermiyor

Öcü değil kimse de insan en çok kendi evinde rahat ediyor bence
Ben artık hiç sevmiyorum mesela uzun süreli yatılı misafir olmayı
Gelen misafir başımın üstünde de kalmak istemiyorum kimsede

Konu sahibinin sorunu da yok elektrik alamamış diğer konusunda yazmış

Kendi ailem uzakta burada durumumdan dolayı sürekli doktora gitmek zorundayım evde tek kalmama da eşim izin vermiyor
E benim ailem de uzaktı, ben kaldım. Ailenizin yaşadığı yerde de doktor, hastane vardır herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…