Onlarla kalmak zorunda mısın kendi evinde kalsaydın veya kendi ailenin yanına gitseydin. eşimin ailesinin yanında kalmak istemezdim ben mesela. Hem rahat edemezdim sonuçta onlar sizin kendi aileniz gibi olamz33haftalık hamileyim eşim göreve gitti ailesiyle kalmak zorundayım doğuma kadar napacam şimdiden sürekli ağlıyorm bebeğime üzülüyorm stresimden etkileniyor diye benimle aynı durumda olan var mı kendi ailene git diyecekler olabilir öyle bi şansım yok napacam ben insanlar her gün görmek istemezken ben karnım burnumda eşimden ayrı onlarla yaşayacam
Ailesinden biri evine gelsin, gebe kadının ne işi var başka yerde ?Onlarla kalmak zorunda mısın kendi evinde kalsaydın veya kendi ailenin yanına gitseydin. eşimin ailesinin yanında kalmak istemezdim ben mesela. Hem rahat edemezdim sonuçta onlar sizin kendi aileniz gibi olamz
Çok zor gerçekten istemediğin sevmediğin Bi yerde kalmak hele ki en hassas olduğunuz anlarda. Eşiniz ne diyo bu duruma33haftalık hamileyim eşim göreve gitti ailesiyle kalmak zorundayım doğuma kadar napacam şimdiden sürekli ağlıyorm bebeğime üzülüyorm stresimden etkileniyor diye benimle aynı durumda olan var mı kendi ailene git diyecekler olabilir öyle bi şansım yok napacam ben insanlar her gün görmek istemezken ben karnım burnumda eşimden ayrı onlarla yaşayacam
Kendi ailem uzakta burada durumumdan dolayı sürekli doktora gitmek zorundayım evde tek kalmama da eşim izin vermiyorOnlarla kalmak zorunda mısın kendi evinde kalsaydın veya kendi ailenin yanına gitseydin. eşimin ailesinin yanında kalmak istemezdim ben mesela. Hem rahat edemezdim sonuçta onlar sizin kendi aileniz gibi olamz
Gelmiyorlar mi yanına senin evine????Kendi ailem uzakta burada durumumdan dolayı sürekli doktora gitmek zorundayım evde tek kalmama da eşim izin vermiyor
Öcü değil kimse de insan en çok kendi evinde rahat ediyor benceYa anlamiyorum gercekten. Ocu mu bu insanlar?
Insanlar bir gun gormeye dayanamazken ne demek? Sizin iliskiniz farklidir baskalarinin farkli.
Insanlarin iliskilerinden Bu kadar etkilenmenin ne alemi var anlamiyorum gercekten. Okudukca da sok oluyorum.
Konu sahibinin sorunu da yok elektrik alamamış diğer konusunda yazmışYa anlamiyorum gercekten. Ocu mu bu insanlar?
Insanlar bir gun gormeye dayanamazken ne demek? Sizin iliskiniz farklidir baskalarinin farkli.
Insanlarin iliskilerinden Bu kadar etkilenmenin ne alemi var anlamiyorum gercekten. Okudukca da sok oluyorum.
Kesinlikle büyük konuşmamak lazım hepten onlarla tek kaldmDiğer konunuzda refakatçi olarak istemezken sizinki iyi cesaret.. yada büyük konuşmamak lazım ..
E benim ailem de uzaktı, ben kaldım. Ailenizin yaşadığı yerde de doktor, hastane vardır herhalde.Kendi ailem uzakta burada durumumdan dolayı sürekli doktora gitmek zorundayım evde tek kalmama da eşim izin vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?