- 5 Ekim 2020
- 14.560
- 39.683
- 548
- 36
Diğer konunuzda iyi insanlar elektirik alamadım yazmışsınız biraz dayanın artık tek kalmaktan iyidir ..Kesinlikle büyük konuşmamak lazım hepten onlarla tek kaldm
Karnım iyice büyüdü oturamıyorm kalkamıyorm rahat lavaboys gidemiyorm ayrıca mizaç farklılığı da var insan kendi evinde olduğu gibi rahat giyinebilir mi oturabilir miValla ya carmaga mi geriyorlar napiyolar? Esinizin ailesi ne kadar kotu olabilir? Esinizin ailesi sonucta. Niye oyle korkunc biseymis gibi bahsediyorsunuz aciklama yapmadiginiz icin bu tepkim.
Orasi oyle kendi evinde kalma olasiligi varsa tabi ki oncelik o ama kayinvalide deyince hemen bir savunma mekanizmasi cikiyor ya ona istinaden yazdimÖcü değil kimse de insan en çok kendi evinde rahat ediyor bence
Ben artık hiç sevmiyorum mesela uzun süreli yatılı misafir olmayı
Gelen misafir başımın üstünde de kalmak istemiyorum kimsede
Ne yapalım o zman?? Allah başka dert vermesin. Kp var mı? Keşke sizin eve kv gelseKarnım iyice büyüdü oturamıyorm kalkamıyorm rahat lavaboys gidemiyorm ayrıca mizaç farklılığı da var insan kendi evinde olduğu gibi rahat giyinebilir mi oturabilir mi
Iste bu cok kotu. Adi kayinvalide...Konu sahibinin sorunu da yok elektrik alamamış diğer konusunda yazmış
Son ve riskli zamanlarımdayım bişey olmasın dan korkuyor aldatma ne alaka aklınız nelere çalışıyorYa nerde öküz var gidio evleniyorsunuz ha bide çocuk veriyorsunuz ne oldu tek kalsan aldatır mısın onu ondan mı korktuda bunu yaptı
Kendi adıma konuşayım severim eşimin ailesini bi kötülüklerini görmedim henüzOrasi oyle kendi evinde kalma olasiligi varsa tabi ki oncelik o ama kayinvalide deyince hemen bir savunma mekanizmasi cikiyor ya ona istinaden yazdim
Insanlar gormeye dayanamazken ben kalacagim demis. Bu insanlarin kayinvalide kayinpeder iliskilerinden dusuncelerinden etkilenmesi sacma geliyor bana
Iliski dinamikleri herkesin farklidir.
Bence hamile ev degistirmemeli olabildigince rahat ettigi yerde kalmali orada haklisiniz
Kocaniza lafiniz geçmiyor, niye anne babası gözüne batıyor sebepsiz? Onlar da bayılmiyorlardir belki sizi ağırlamaya.Karnım iyice büyüdü oturamıyorm kalkamıyorm rahat lavaboys gidemiyorm ayrıca mizaç farklılığı da var insan kendi evinde olduğu gibi rahat giyinebilir mi oturabilir mi
Ailene gitcen bu kadar net33haftalık hamileyim eşim göreve gitti ailesiyle kalmak zorundayım doğuma kadar napacam şimdiden sürekli ağlıyorm bebeğime üzülüyorm stresimden etkileniyor diye benimle aynı durumda olan var mı kendi ailene git diyecekler olabilir öyle bi şansım yok napacam ben insanlar her gün görmek istemezken ben karnım burnumda eşimden ayrı onlarla yaşayacam
Öyle malesef.. benim KV dünya tatlıdır üzülüyorum böyle okuyuncaIste bu cok kotu. Adi kayinvalide...
Onyargi...
Belki dunya iyisi...
Bızımki de fena degıl ama aynı evde kalmak ıstemezdımÖyle malesef.. benim KV dünya tatlıdır üzülüyorum böyle okuyunca
Birincisi burada kimsem yok ikincisi eşimde riskli bi durumda olduğum için istemiyorKocaniza lafiniz geçmiyor, niye anne babası gözüne batıyor sebepsiz? Onlar da bayılmiyorlardir belki sizi ağırlamaya.
Şu durumda en mantıklı olan, hazır koca da evde yok, kardeş kuzen boş biri size yatıya kalmaya gelmesiydi.
Iyi insanlarmiş sonucta. Kendi aileniz gibi gormeye bakin ve sizi yalniz birakmayip evlerinde agirladiklari icin minnet duyun. Hic umursamayadabilirlerdi. Ne aileler var.. benim fikrim aileniz gibi görüp rahat olmaya bakın samimiyetinizi gosterdikce aradaki soguk elektrik biter eminim.Karnım iyice büyüdü oturamıyorm kalkamıyorm rahat lavaboys gidemiyorm ayrıca mizaç farklılığı da var insan kendi evinde olduğu gibi rahat giyinebilir mi oturabilir mi
Sen kalma cnm zaten üçüncü dünya savaşı çıkar ayda görmeye dayanamıyordumBızımki de fena degıl ama aynı evde kalmak ıstemezdım
Ailenizden kuzeniniz kardeş anne baba teyze hala biri gelemez mi yanınıza?Birincisi burada kimsem yok ikincisi eşimde riskli bi durumda olduğum için istemiyor
Bebeğin için sabretmelisin.33haftalık hamileyim eşim göreve gitti ailesiyle kalmak zorundayım doğuma kadar napacam şimdiden sürekli ağlıyorm bebeğime üzülüyorm stresimden etkileniyor diye benimle aynı durumda olan var mı kendi ailene git diyecekler olabilir öyle bi şansım yok napacam ben insanlar her gün görmek istemezken ben karnım burnumda eşimden ayrı onlarla yaşayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?