Eşim göreve gitti doğuma kadar kaynanamda kalacam

Valla benim eşim de sık sık göreve gidiyor. Pandemi malum eşim yokken evde kalıyorum ama döndüğünde karantina yapmak için annemin evinde kalıyorum. 1 hafta zor dayanıyorum.
Allah sabır versin.

Valla ya carmaga mi geriyorlar napiyolar? Esinizin ailesi ne kadar kotu olabilir? Esinizin ailesi sonucta. Niye oyle korkunc biseymis gibi bahsediyorsunuz aciklama yapmadiginiz icin bu tepkim.
Karnım iyice büyüdü oturamıyorm kalkamıyorm rahat lavaboys gidemiyorm ayrıca mizaç farklılığı da var insan kendi evinde olduğu gibi rahat giyinebilir mi oturabilir mi

Öcü değil kimse de insan en çok kendi evinde rahat ediyor bence
Ben artık hiç sevmiyorum mesela uzun süreli yatılı misafir olmayı
Gelen misafir başımın üstünde de kalmak istemiyorum kimsede
Orasi oyle kendi evinde kalma olasiligi varsa tabi ki oncelik o ama kayinvalide deyince hemen bir savunma mekanizmasi cikiyor ya ona istinaden yazdim
Insanlar gormeye dayanamazken ben kalacagim demis. Bu insanlarin kayinvalide kayinpeder iliskilerinden dusuncelerinden etkilenmesi sacma geliyor bana
Iliski dinamikleri herkesin farklidir.
Bence hamile ev degistirmemeli olabildigince rahat ettigi yerde kalmali orada haklisiniz

Karnım iyice büyüdü oturamıyorm kalkamıyorm rahat lavaboys gidemiyorm ayrıca mizaç farklılığı da var insan kendi evinde olduğu gibi rahat giyinebilir mi oturabilir mi
Ne yapalım o zman?? Allah başka dert vermesin. Kp var mı? Keşke sizin eve kv gelse

Kendi adıma konuşayım severim eşimin ailesini bi kötülüklerini görmedim henüz
Ama 1 ayı geçtim 1 hafta tek kalacaksın dese eşim gözüme uyku girmez geceleri
Ha gelsinler bende kalalım o apayrı bi konu

Konu sahibinin yerinde olsam kendi ailemden birini bize kalmaya çağırırdım
Öyle çözerdim bu işi

Kocaniza lafiniz geçmiyor, niye anne babası gözüne batıyor sebepsiz? Onlar da bayılmiyorlardir belki sizi ağırlamaya.

Şu durumda en mantıklı olan, hazır koca da evde yok, kardeş kuzen boş biri size yatıya kalmaya gelmesiydi.

Ailene gitcen bu kadar net

Ya uzakta olsa ailenin yanına gıt. Insan rahat edemez ki baskasının evınde

Birincisi burada kimsem yok ikincisi eşimde riskli bi durumda olduğum için istemiyor

Iyi insanlarmiş sonucta. Kendi aileniz gibi gormeye bakin ve sizi yalniz birakmayip evlerinde agirladiklari icin minnet duyun. Hic umursamayadabilirlerdi. Ne aileler var.. benim fikrim aileniz gibi görüp rahat olmaya bakın samimiyetinizi gosterdikce aradaki soguk elektrik biter eminim.

Yani oyle kotu aileler var ki iyi ailelerin gelinden/damattan yana buruk olmaları buyuk haksizlik..Siz de bir gun kayinvalide olacaksiniz iyi niyet herseyi halleder.Saglikla kavusun bebeginize :)

Bebeğin için sabretmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…