Eşim göreve gitti doğuma kadar kaynanamda kalacam

Eşin evde tek kalmani istemiyor.
Ailene gidemiyorsun.
Mecbur kv kalacaksın bu durumda.
Gebelik durumu olmasa git otelde kal,orduevinde kal (asker esi isen veya yakını) öğretmenevinde,sosyal tesislerde vs vs.
Bu durumda yapacak birşey yok. En olmadı 1 ay yanında yatılı kalacak birini bul sana yardımcı olsun ,işlerini yapsın, ver aylık maasini

Ayol surekli cagiriyor istemiyorum gitmicem, esim bana sen kendi ailenle gorusuyorsun anneme geleceksin demesin diye ailemle gizli gorusuyorum diyen sen degil miydin?🤔
Ay ben sok iyice artik🤦🏼‍♀️
Vala 1bucuk aydır gitmiyoruz. Suan cagırmıyo.Bi de eşim iş degıstırdı. Geceye gıdıyor bır hafta. Gunduz uyuyor. Gunduzdeyken de erken kalkıyor. Bu arada kendı anneme de gıtmıyorum bayadır. Ama haftaya falan gıderız herhalde kv ye

Hahahah c ıle baslayan bır ısım. Yok akrabaları da öylr anlatmıyorum da. Amcam 2 halam beni silmiş. Hakkımda konuşuyorlarmıs. Baska amcam var. O normal karsıladı. O da dıgerlerı ıle konusmuyor.Baban annenı aldattı, kadına ev actı, ona kucak accaklarına onu sılselerdı dıyor o da
Sen konu açma yorum yap böyle çok daha güzelsin :KK70:

Vala 1bucuk aydır gitmiyoruz. Suan cagırmıyo.Bi de eşim iş degıstırdı. Geceye gıdıyor bır hafta. Gunduz uyuyor. Gunduzdeyken de erken kalkıyor. Bu arada kendı anneme de gıtmıyorum bayadır. Ama haftaya falan gıderız herhalde kv ye
Hadi bakalim hayirlisi olsun o zaman🤺

Kız haftaya gelir o zaman konu desene kv ye gidince 😁 dayanamadım gene

Karnım iyice büyüdü oturamıyorm kalkamıyorm rahat lavaboys gidemiyorm ayrıca mizaç farklılığı da var insan kendi evinde olduğu gibi rahat giyinebilir mi oturabilir mi
O kadar haklisiniz ki. Eltim de sizin gibi oldu ve hic memnun kalmadi gerci sizin kv eminim çok daha iyidir.

33haftalık hamileyim eşim göreve gitti ailesiyle kalmak zorundayım doğuma kadar napacam şimdiden sürekli ağlıyorm bebeğime üzülüyorm stresimden etkileniyor diye benimle aynı durumda olan var mı kendi ailene git diyecekler olabilir öyle bi şansım yok napacam ben insanlar her gün görmek istemezken ben karnım burnumda eşimden ayrı onlarla yaşayacam😞
Olsun bunda stres yapacak bir şey yok. Benimde kayinvalidemlerle aram çok iyi degil ama yeri geliyor kalmak zorunda kaliyorum eşin göreve gitmis akli burda kalmasin hem ne olacakki sayili gun çabuk geçer evet insanin kendj evi gibi olmaz ama mecbursan ne olacakki onlarda insan ve unutmaki yaşlılar onlarin bereketi cok başkadır. Herkes kalbinin ekmegini yer iyi düşün sen ne kadar iyi niyetli olursan rabbim karsina her seyin en guzelini çıkartıyor. seni sokaga atmiyorlar baska bisey yapmiyorlar cok sukur karninda bebeginiz var hem onlarinda torunu. Esin onlara güvenmiş üzülme büyüklerin bereketi çok çok başka iyi de olsalar kotude olsalar :)

Eşin neden izin vermiyor ya da sen neden izin alıyorsun ki? 37 haftalık hamileyken evde tek başıma kaldım ben. Erken doğum riski vardı hemde 35 haftalıkken hastanede yattım direk evime geldim. Biraz bu sizinle alakalı hayır istemiyorum demek lazım.

Bu kadar sorun ediyorsaniz sizin ailenizden biri gelsin, uzak nedir uçakla kaç saat ülkenin bir ucundan bir ucu , havaalanı yok deseniz yanında yöresinde vardır en fazla bir uçak bir otobüs olur. Sanki deve sırtında çölde aylarca yol gelecekler. Kayınaileniz bu kadar öcüyse siz çözüm üretin , belki onlar da sorumluluk almak istemez düzenlerini bozmak istemez ama ortada hiçbir sebep yokken yatıp kalkıp ağlamıyorlardır gelin bizde kalacak diye . Mecbursaniz idare edeceksiniz, aileniz gelmiyor, kocanız tek kalmanıza izin vermiyor ee başka yolu varsa siz bize söyleyin.

Niye ? Kendi eviniz yok mu? Kendi evinde kalamayan insanlar birde çocuk dünyaya getiriyorlar,enteresan..

Kendi ailem uzakta burada durumumdan dolayı sürekli doktora gitmek zorundayım evde tek kalmama da eşim izin vermiyor
Erken doğum olabilir. Sancın gelir suyun gelir. Yalnız kalmaman daha iyi. Eşinin ailesi nasıl insanlar bilemiyorum ama. Korkunç değillerdir heralde. Ayrıca az kalmış doğuma. Bebeğine odaklan.

Back
X