ben burda görümceni suçlarım eğer kabul ederse
ben 24 yaşındayım babam vefat ettii ve annemede Allah yazdıysa bozsun bişey olursa onlar bana yalvarsalar dahi kendim kalmak istemem... benm rahatsızlık problemim yok ama bu rahatsızlıkta ve yanlız yaşayan komşularımz var çevremizde kimseyi rahatsız etmek istemiyorlar..
ev ev üstüne olmaz kaldiki annem yaşında bir insan..
bu yaştaki kadın eğer bunu düşünemezse zaten dünden razı evinizi bozmaya diye düşünüyorum
benm burda özellikle rahatsız olduğum eşinizin verdiği cvp ona tercih yap diyen mi varda böle sizi ablasından dahada soğutuyor bence bunu konuşmalısın..
alkisalkisalkis alkisalkisalkis canim kesinlikle haklisiin... bu kadar basit
Eee ne yaptınız gorumceniz aileiylemi hala?mrb arkdaşlar bugün eşim kararlı bi şekilde bana dedi ki annem babam malum hastalar ve yaşlılar artık,benim de bir görmücem var sara hastalığı geçirmş ve hiç evlenmemiş evin en büyüğü eşimden yaklaşık 10 yaş büyük ,eğer dedi onlara birşey olursa ablam bizimle yaşıyacak ...tabi dünyanın hali kimin önce gideceği belli olmaz bu dünyadan ama...ben de şakayla karışık senin bi erkek kardeşin daha var dedim,hayır ben istiyorum böyle bişeyi itirazı olan varsada gider bu evden dedi.....yani beni üzen taraf bu oldu...yani benim düşüncemin hiç önemi olmayışı ... açıkcası ben huzur isitiyorum ve hayatıma müdahale istemiyorum..ki ablası da öyle her şeye karışan biri...sizce bi daha böyle bir konuşma geçtğinde ki geçicek ne demeliyim...bu konuda deneyimi olan arkdaşalr lütfen fikir versin....
Sara hastalığı evlilige engel mi ? Kuzenimin 2cocugu var da. Ne seviyede ? Eşin hoduk tartışmaya bile kapalı.mrb arkdaşlar bugün eşim kararlı bi şekilde bana dedi ki annem babam malum hastalar ve yaşlılar artık,benim de bir görmücem var sara hastalığı geçirmş ve hiç evlenmemiş evin en büyüğü eşimden yaklaşık 10 yaş büyük ,eğer dedi onlara birşey olursa ablam bizimle yaşıyacak ...tabi dünyanın hali kimin önce gideceği belli olmaz bu dünyadan ama...ben de şakayla karışık senin bi erkek kardeşin daha var dedim,hayır ben istiyorum böyle bişeyi itirazı olan varsada gider bu evden dedi.....yani beni üzen taraf bu oldu...yani benim düşüncemin hiç önemi olmayışı ... açıkcası ben huzur isitiyorum ve hayatıma müdahale istemiyorum..ki ablası da öyle her şeye karışan biri...sizce bi daha böyle bir konuşma geçtğinde ki geçicek ne demeliyim...bu konuda deneyimi olan arkdaşalr lütfen fikir versin....
Konunun açılma tarihine bakSara hastalığı evlilige engel mi ? Kuzenimin 2cocugu var da. Ne seviyede ? Eşin hoduk tartışmaya bile kapalı.
Görümceye iyi bir kısmet bulun ailesi hayattaykenmrb arkdaşlar bugün eşim kararlı bi şekilde bana dedi ki annem babam malum hastalar ve yaşlılar artık,benim de bir görmücem var sara hastalığı geçirmş ve hiç evlenmemiş evin en büyüğü eşimden yaklaşık 10 yaş büyük ,eğer dedi onlara birşey olursa ablam bizimle yaşıyacak ...tabi dünyanın hali kimin önce gideceği belli olmaz bu dünyadan ama...ben de şakayla karışık senin bi erkek kardeşin daha var dedim,hayır ben istiyorum böyle bişeyi itirazı olan varsada gider bu evden dedi.....yani beni üzen taraf bu oldu...yani benim düşüncemin hiç önemi olmayışı ... açıkcası ben huzur isitiyorum ve hayatıma müdahale istemiyorum..ki ablası da öyle her şeye karışan biri...sizce bi daha böyle bir konuşma geçtğinde ki geçicek ne demeliyim...bu konuda deneyimi olan arkdaşalr lütfen fikir versin....
Thread 'Eşi Ana Kuzusu Olanlar'konu sahibi ne yapti acaba? 14 sene gecmis uzerinden. koskoca 14 sene. ah universitedeydim o zamanlar,
neyse ki kurtulmus,Thread 'Eşi Ana Kuzusu Olanlar'
Eşi Ana Kuzusu Olanlar
En son 2014te bu olmuş. Görümce ve eşi demiş sanırım görümce evlenmiş
neyse ki kurtulmus,ama kocasi yine kok aileci sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?