Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz olsanız naparsınızKızlar eşimle onun ailesi hakkında kavga etmiştik. O da onların evinde ben içerde tekken o kardeşinin yanına gidip 2 saat boyunca beni çekiştirmişler. 5 yıl boyunca tüm kavgalarımızı anlattım dedi
Eşiniz çöp, görümceniz ne demiş? Yapıcı davranmışsa görüşün ama o da çekiştirdiyse görüşmeyin.Siz olsanız naparsınız
Çok da yorum yapmadı çoğunlukla dinledi dediEşiniz çöp, görümceniz ne demiş? Yapıcı davranmışsa görüşün ama o da çekiştirdiyse görüşmeyin.
Aynı evde yan odada 2 saat gelmedi anlattı eminimbelki de anlatmadı ?
Kendime kızardım.Siz olsanız naparsınız
Ailesine laf söylemek de benim hatam işte.Sizde anneme anlaticam her kavgamizi diyin bakalim ne tepki verecek. Belki gercekten anlatmamistir o da tepkinizi olcuyordur. Cok cocukca yani anlatinca nolmus oluyor. Esinizin ailesiyle ilgili de esinizle kavga etmeyin size hak vercekleri varsa bile vermiyorlar kendileri gorup anlamalari lazim.
Görümcemle şuan aynı evdeyiz bişey olmamış gibi davranıyor. Eşim de bidaha bu konuyu açma bana da sorma hiçbişey demişİçini dökebilir,görümce de dinlemiştir napsın? Şimdi biri bana gelip anşatsa ben de dinlerim. Elimden geldiğince akıl da veririm. Eşiniz çok bunalmış demek ki. Bakın sadece sizi değil kendi davranışlarını da anlatmış. Bunun adı çekiştirmek değil ki?
Görümceniz nasıl bir insan? Size karşı nasıl davranıyor o önemli.
Sorun şu ki keşke kardeşine anlatacağına bi arkadaşını arayıp ona anlatsaydın dedim. Sorun da zaten ona anlatmasındaİçini dökebilir,görümce de dinlemiştir napsın? Şimdi biri bana gelip anşatsa ben de dinlerim. Elimden geldiğince akıl da veririm. Eşiniz çok bunalmış demek ki. Bakın sadece sizi değil kendi davranışlarını da anlatmış. Bunun adı çekiştirmek değil ki?
Görümceniz nasıl bir insan? Size karşı nasıl davranıyor o önemli.
Buraya kadar bir sorun yok bence.Görümcemle şuan aynı evdeyiz bişey olmamış gibi davranıyor. Eşim de bidaha bu konuyu açma bana da sorma hiçbişey demiş
Bence çok da sorun değil. Yabancıya anlatmak istememiş olabilir,kardeşini yakın görmüş olabilir.Sorun şu ki keşke kardeşine anlatacağına bi arkadaşını arayıp ona anlatsaydın dedim. Sorun da zaten ona anlatmasında
Kardeşiyle dertleşmecekte kimle dertleşcekti ki yani kimse kusura bakmasın bir derdimiz olsa ilk annemize kardeşimize anlatır iç dökeriz. Arkadaş daha anormalSorun şu ki keşke kardeşine anlatacağına bi arkadaşını arayıp ona anlatsaydın dedim. Sorun da zaten ona anlatmasında