Eşim günlüğümü okumuş

aksamgunesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
133
0
26
Ordu
Arkadaşlar ne yapacağımı bilemez bir haldeyim..... Eşim bugün yatak odasında bir şey ararken günlüğümü bulmuş ve meraktan okumuş bana okuduğunu söylemedi ama günlükten anlaşılıyor karıştırıldığı....ben ne yapacağım şimdi eşimin tepkisi ne olur acaba söyler mi okuduğunu söylerse ben ne demeliyim?????

bilmece gibi yazmi$in arkada$im
gunlukde ne yazioyordu
e$in hakkinda olumsuz bi$ey mi yazdin yada kizaacagi bi$ey mi yaziyordu ?

endişelendiğine göre eşinle ilgili olumsuz şeyleri yazdın galıba
arkadaşım, düşünceleriniz sizde kalır ve kimse kimsenin içini göremez ve okuyamaz
beynınızın içindeki günlüğe yazın böyle şeyleri.
ortada somut kanıtlar bırakmayın :34:

Son düzenleme:
geçmişle ilgili bilmediği bişey yada gelecekle ilgili değişik planların falanmı vardı neden korkuyorsun :)
ben bi defasında günlk tutmuştum ergenlikte heveslenip annem bulmş okumuş hem dalga geçti hem hayatımla ilgili bi sürü azar yedim bi dahada tövbe ettim içime patlasın ama başkasının içimde yaşadıklarıma müdahele etmesine müsade etmem dedim. diyiş o deyiş :)

Pardon.......eşim hakkında aslında hep güzel şeyler yazıyor ama ben kv ile oturuyorum kv ile ne sorun yaşadıysam hepsini yazmıştım eşimin bilmediği çoğu sorun onda yazıyordu okumuş hepsini

günlük işi çok rısklıyaa keşke daha dıkkatlı olsaydınız benım genç kızlığımdan kalma gunluklerım var 6 defter falan ne bulmuşumda ne yamzışımm bılmem atmya kıyamıyorum ama hep aklımın bı köşesındedır ya bırı okursa dıye

Pardon.......eşim hakkında aslında hep güzel şeyler yazıyor ama ben kv ile oturuyorum kv ile ne sorun yaşadıysam hepsini yazmıştım eşimin bilmediği çoğu sorun onda yazıyordu okumuş hepsini

himm
belki iyi olur boylesi
e$in diycek , aksamgunesim benim neler ya$iyormu$ da benim haberim yokmu$, kiyamam ben ...diye
der mi der , erkeklerinde vijdani kalbi var :)

Son düzenleme:
Aslında hiç bakmadığı bir yerdeydi ama bulmuş biliyordu günlük tuttuğumu ama merak edipte okuyacağı hiç aklıma gelmemişti

Kv ile yaşadıklarını yazmışsan iyi bile olabilir.
Aman benim tatlı karım neler yaşamış da benim haberim bile yok der
Kıyamam der..
Eşinle ilgili kötü bir şey yazmadıysan sorun yok:34:

Aslında hiç bakmadığı bir yerdeydi ama bulmuş biliyordu günlük tuttuğumu ama merak edipte okuyacağı hiç aklıma gelmemişti

madem çok meraklı bir eşin var, ne yap bılıyor musun?
onu ne kadar çok sevdiğini, ama kayınvalide ile yaşamanın zorluğunu, senın onları çok sevdığını ve onların sana kötü davrandıgını
falan yaz. hatta abart bıraz, eşininde senı anlamadıgını da yazmayı unutma
belkı bu sebepten dolayı her şey daha farklı olur.
ama okuduğunu bılmıyormus gıbı davran:23:
devam et yazmaya, kendini ele verecek şeyler yazma yeter.

kv ile yaşadıklarını yazmışsan iyi bile olabilir.
Aman benim tatlı karım neler yaşamış da benim haberim bile yok der
kıyamam der..
Eşinle ilgili kötü bir şey yazmadıysan sorun yok:34:
inşallah öyle der ama ya tersini söylerse diyede düşünmeden edemiyorum sen benim annem hakkında neler yazmışsın derse birde
eşimle biz görücü usulu evlendik ama çok seviyorum onu kötü bişey yok yani onunla ilgili

ohh ohhh Allah çıkarmış işte karşısına ne güzel ne fedakar karım varmışta bana hiç yansıtmamış der bu herşeyi hak ediyo der sana bakarken daha güzel bakar artık :)

Ben günlük tutsam ve eşim bilse çoktan okurdu..kim olsa okur!sizin eşiniz günlük tutsa sizde okursunuz..eş bu merak eder insan..korkucak bişey yok bence ne olursa olsun üste çıkın derdimi kimseyle paylâşmadım yazdım rahatladım diyin..iyi olmuş bence eşiniz de bilsin ne sıkıntı çektiğinizi..

İyi olmuş işte:)
tabi cadı karı, deli karı falan yazmadıysanız:)

haksızlıkları olduğu gibi yazmışsanız veya ne kadar zorlandığınızı , ozaman eşinizde oturur bir düşünür,

eyer üstünüze gelirse, günlüğün kişisel bir şey olduğunu, okumaya hiç hakı yok diye üste çıkarsınız :27:

Son düzenleyen: Moderatör:
Okumuş bundan eminsiniz, tamam.
Eğer tepki verecek olsaydı okuduğu anda verirdi.
Günlüğü getirir size, bu yazdıklarını açıkla derdi.
Erkekler düzdür, direkttir, entrika bilmezler öyle biz kadınlar gibi.
Yazdıklarınıza karşı o an okuyup tepki vermemesi, hala günlüğü takip edeceği anlamına geliyor ki bu sizin lehinize.
Artık söyleyemediğiniz herşeyi onun okuyacağını bile bile daha rahat yazın.
Siz yazın o okusun, belki anlar sizi.

Bence iyi olmuş, üzülecek bir şey yok en azından neler yaşadığını anlar. Ben eşimle sevgiliyken günlüğümü tesadüf eline geçmiş okumuş içinde eski sevgilimle ilgili herşey yazıyordu, sinirden defteri yırtıp atmış o kadar gurur yapmıştı ki çok zor toparlamıştım.

Okumuş bundan eminsiniz, tamam.
Yazdıklarınıza karşı o an okuyup tepki vermemesi, hala günlüğü takip edeceği anlamına geliyor ki bu sizin lehinize.

Aslında çok iyi bir taktik bunu ben de deneyebilirim :))

iyi olmuş işte:)
tabi cadı karı, deli karı falan yazmadıysanız:)

haksiliklarin olduğu gibi yazmışsanız veya ne kadar zorlandığınızı , ozaman eşinizde oturur bir düşünür,

eyer üstünuzee gelirse, günlüğün kişisel bir şey olduğunu, okumaya hiç yok diye üste çıkarsınız :27:
asla o tür kelimeleri düşmanımda olsa kullanma....

okumuş bundan eminsiniz, tamam.
evet okuduğundan eminin sayfalar kırışıktı ki ben asla öyle bırakmam ve bıraktığım yerde değil başka yerdeydi aa günlüğüm yok bulamıyorum dediğimde şuradaya niye görmedin dedi... Benim eşim biraz gururludur ne düşünüyor şuan günlük hakkında bilemem ama kesin niye ben bunların farkına varamadım diye kendini suçlar eşim evden işe işten eve gelen biridir işi biraz yorucu olduğu için evde huzurlu olsun dinlensin diye ben pek bişey anlatmazdım ona kv anlatırdı kendince sadece ben susardım

Back
X