- 30 Ekim 2015
- 1.605
- 2.368
- 133
- 29
- Konu Sahibi Defnelignler
Onlıne oyun belası  Maalesef benim de peşimi bırakmıyor birini silsem diğerini indiriyorum ve sonra eski sildiğimi özleyip takrar yüklüyorum ve yine pişmanlık . Kafam kaldırmıyor artık sırf oyuna girmemek için kk’da takılıyorum
 Maalesef benim de peşimi bırakmıyor birini silsem diğerini indiriyorum ve sonra eski sildiğimi özleyip takrar yüklüyorum ve yine pişmanlık . Kafam kaldırmıyor artık sırf oyuna girmemek için kk’da takılıyorum  (
(

Maalesef benim de peşimi bırakmıyor birini silsem diğerini indiriyorum ve sonra eski sildiğimi özleyip takrar yüklüyorum ve yine pişmanlık . Kafam kaldırmıyor artık sırf oyuna girmemek için kk’da takılıyorum
 Maalesef benim de peşimi bırakmıyor birini silsem diğerini indiriyorum ve sonra eski sildiğimi özleyip takrar yüklüyorum ve yine pişmanlık . Kafam kaldırmıyor artık sırf oyuna girmemek için kk’da takılıyorum  (
( 

o oynuyor ben örüyorum
 o oynuyor ben örüyorum  

eğer birbirinize karşı ilgi saygı aşk bittiyse yani buna yaşadıkların la beraber eminsen boşan tazminat alcocugunun ihtiyacınıza masrsfinada üstlensin  kabul etsin sonra ne hali varsa görsün bilgisayar i ile ona mutluluklar dile başbaşa birak
 eğer birbirinize karşı ilgi saygı aşk bittiyse yani buna yaşadıkların la beraber eminsen boşan tazminat alcocugunun ihtiyacınıza masrsfinada üstlensin  kabul etsin sonra ne hali varsa görsün bilgisayar i ile ona mutluluklar dile başbaşa birak