- 30 Ocak 2016
- 665
- 765
- 53
Ne söylemem gerekiyor bi bilsemYorumları fazla okumadım siz ne yaparsanız b yapın ister boşanan ister barışın ama oglunuza icim sizladi onu avutacak gerçekçi bir şeyler söylemeye çalışın Allah yardımcınız olsun
Yazıklar olsun ona verdigim yıllarıma Rabbim evladıma dayanma gücü versin güç kuvvet versin o baba denilen adamı unuttursunEmin ol çooook pişman olur... Ama yine de ortada çocuk var, iş inada binmiş. Keşke aklı başında bir aile büyüğü duruma el atsa da çocuğunuzla ve eşinizle mutlu olsanız. Eşiniz çocukça davranıyor belli ki, şu an herkese iyiyim mesajı vermeye çalışıyor. Zamanla görünür onun iyiliği!.
Çok üzüldüm ya her insan anne-baba olmayı bırakın insan olmayı haketmiyor. Üzülmeyin hiç şu mübarek günlerde Rabbim çıkarır acısını ondan.Ortak arkadaşımız sen kendini boşuna üzüyon o adam ciğer yerine et parçası taşıyor deyip instagramda facade paylaştıklarını gönderdi
Saçı sakalı kesmiş biz burda parasız ken avmlere gitmiş alisveriş yapmış
Ne söylemem gerekiyor bi bilsem
Neden bir hafta daha beklemeyi düşünüyorsunEşime avukattan çıktıktan sonra dosya vs masraflarını sen karşıla yada direkt avukat tutup sen aç davayı yazdım
Aldığım cevap ne haliniz varsa görün benden size tek kuruş işlemez oldu
Hemen faceden her yerden engelledim hatda borçtan ötürü kapanacaktı onu da kırdım attım
Hicbir şekilde kendimi yıpratmayı düşünmüyorum adamın derdi boşanmak değil beni ezmek psikolojimi bozmak süründurmek
Tüm hesaplarimi kapattım face vs
Anneme mesaj attım en son messenger dan ara diye tek annem kardeşlerim kaldı messenger da da herkesi kaldırdım arkadaşlıktan
1 hafta daha evimde bekleyelim konyaya annemin evine gidecem
Eşya vs gözümde değil artik
Bilmiyorum tam olarakNeden bir hafta daha beklemeyi düşünüyorsun
Son yorumlarımı okudun mu canım sence beklemeliyimBence bir süre oturup bekleyin . Belli ki eşiniz annesinin gazına gelmiş . Ailen yardım etsin sende bir iş bulup çalış ayalarının üzerinde dur .
Boşanma konusunu da düşünürsün hem bu beklemede
Oğlum kavgaya şahit oldu 5 yaşında şuanGidecekseniz ne kadar erken gitseniz o ka dar iyi sizin için de oglunuz için de ( oglunuz tüm yaşananları gördü mu ve kaç yaşında) sizde alabileceğiniz biri varsa borç para alsaniz oglunuzun Dr masrafı ve alışveriş ihtiyacınızı giderseniz biraz gezip tozup vakit gecirseniz ona ulaşacağı bir yer yok mu veya ille karafliysaniz avukat masrafini karsilasaniz. Bu boşluk ve sakinlik sizi cok yıpratmış olmalı bekle demek bize kolay ama empati kurunca canınız yaniyordur Allah yüreğine ferahlık versin yardimcin olsun. .
Çok üzüldüm.. o pislik çocuğu da dimi düşünmüyor ya diyecek laf bulamıyorumOğlum kavgaya şahit oldu 5 yaşında şuan
Son yazdıklarımı okursanız daha iyi anlarsınız
Borç alabileceğim kimse yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?