Eşim haber gönderdi

Yorumları fazla okumadım siz ne yaparsanız b yapın ister boşanan ister barışın ama oglunuza icim sizladi onu avutacak gerçekçi bir şeyler söylemeye çalışın Allah yardımcınız olsun

Ortak arkadaşımız sen kendini boşuna üzüyon o adam ciğer yerine et parçası taşıyor deyip instagramda facade paylaştıklarını gönderdi
Saçı sakalı kesmiş biz burda parasız ken avmlere gitmiş alisveriş yapmış
Yorumları fazla okumadım siz ne yaparsanız b yapın ister boşanan ister barışın ama oglunuza icim sizladi onu avutacak gerçekçi bir şeyler söylemeye çalışın Allah yardımcınız olsun
Ne söylemem gerekiyor bi bilsem

Emin ol çooook pişman olur... Ama yine de ortada çocuk var, iş inada binmiş. Keşke aklı başında bir aile büyüğü duruma el atsa da çocuğunuzla ve eşinizle mutlu olsanız. Eşiniz çocukça davranıyor belli ki, şu an herkese iyiyim mesajı vermeye çalışıyor. Zamanla görünür onun iyiliği!.

Yazıklar olsun ona verdigim yıllarıma Rabbim evladıma dayanma gücü versin güç kuvvet versin o baba denilen adamı unuttursun

dava açılırken bi masraf var, onu karşılasın açayım davayı diyin, böyle gezen süslenen adamın daha ne yüzlerini göreceksiniz, küçük hesaplar çok normal o yüzden.

bi de nikahı vermem diye bişi yok, kardeşinizin saçma önerisine kulak asmayın.

Basindan bu tür seyler geçmis biri olarak söyluyorum..davani aç ve yolunu çiz. Beklemek sadece seni üzmeye yarar. Sen davani acinca eşin olacak herif zaten paçasi tutuşacaksa tutuşur ve geri gelir anlasir. Sürüncemede birakmak senin ayarlarini bozar.Yol cizememek yipratir.
Ben bu türk toplumundaki kayinvalide faktöründen kaynakli yuva yikilmalarindan nefret ediyorum. Fakat bunun sebebi yine biz kadinlariz. Oglumuz olunca sanki padisah dogurmus gibi onu bir havalara sokarak ve adeta hizmetciligini yaparak buyuttugumuz icin buyuyup evlendiklerinde kadini hala hizmetci ve 2. sinif görüp annesinin de güdumunden cikmiyorlar. birey olamiyorlar. Birey olamayan koskoca herifler baba oluveriyor eş oluveriyor. Sonra da olan pembe hayaller kuran prenseslere oluyor.Yani bizlere.Yetişme tarzimizdaki tezatliklar bitmedikce erkeklere gerekli sorumluluklar anlatilmadikca ve o olgunluk kazandirilmadikca daha cok yuvalar yikilacak. Olan yine kadina olacak.

Bi süre ofkeniz diyene kadar ve o sizin varliginiza ihtiyacı olana kadar sessiz kalmalisinz tek care boşanmak değil onun burnu biraz sürtünce duzelen evlilikler var mübarek Gün Allah sorar sizi böyle çaresiz bırakmanın acısı er geç çıkar ailenizin yanında mısınız

Eşime avukattan çıktıktan sonra dosya vs masraflarını sen karşıla yada direkt avukat tutup sen aç davayı yazdım

Aldığım cevap ne haliniz varsa görün benden size tek kuruş işlemez oldu
Hemen faceden her yerden engelledim hatda borçtan ötürü kapanacaktı onu da kırdım attım

Hicbir şekilde kendimi yıpratmayı düşünmüyorum adamın derdi boşanmak değil beni ezmek psikolojimi bozmak süründurmek

Tüm hesaplarimi kapattım face vs
Anneme mesaj attım en son messenger dan ara diye tek annem kardeşlerim kaldı messenger da da herkesi kaldırdım arkadaşlıktan
1 hafta daha evimde bekleyelim konyaya annemin evine gidecem
Eşya vs gözümde değil artik

Çok üzüldüm ya her insan anne-baba olmayı bırakın insan olmayı haketmiyor. Üzülmeyin hiç şu mübarek günlerde Rabbim çıkarır acısını ondan.

Neden bir hafta daha beklemeyi düşünüyorsun

Bence bir süre oturup bekleyin . Belli ki eşiniz annesinin gazına gelmiş . Ailen yardım etsin sende bir iş bulup çalış ayalarının üzerinde dur .
Boşanma konusunu da düşünürsün hem bu beklemede

Gidecekseniz ne kadar erken gitseniz o ka dar iyi sizin için de oglunuz için de ( oglunuz tüm yaşananları gördü mu ve kaç yaşında) sizde alabileceğiniz biri varsa borç para alsaniz oglunuzun Dr masrafı ve alışveriş ihtiyacınızı giderseniz biraz gezip tozup vakit gecirseniz ona ulaşacağı bir yer yok mu veya ille karafliysaniz avukat masrafini karsilasaniz. Bu boşluk ve sakinlik sizi cok yıpratmış olmalı bekle demek bize kolay ama empati kurunca canınız yaniyordur Allah yüreğine ferahlık versin yardimcin olsun. .

Bence bir süre oturup bekleyin . Belli ki eşiniz annesinin gazına gelmiş . Ailen yardım etsin sende bir iş bulup çalış ayalarının üzerinde dur .
Boşanma konusunu da düşünürsün hem bu beklemede
Son yorumlarımı okudun mu canım sence beklemeliyim

Oğlum kavgaya şahit oldu 5 yaşında şuan
Son yazdıklarımı okursanız daha iyi anlarsınız
Borç alabileceğim kimse yok malesef

Önceki konunuzu da okudum.
Sakın ama sakın davayı açan siz olmayın.
Çok istiyorsa o açsın, bence süründürün.
Evden de gitmeyin.
Hakkınızı kimseye bırakmayın.
Ortada çocuk var, belki aranız düzelir.
Düzelirse de bambaşka biri olun derim.
Ve güçlü olun çocuğunuz için.

Öyle kolay vermeyin elinizdekiler.
Maddi olarak söylemiyorum bunu, manevi olarak.

Oğlum kavgaya şahit oldu 5 yaşında şuan
Son yazdıklarımı okursanız daha iyi anlarsınız
Borç alabileceğim kimse yok malesef
Çok üzüldüm.. o pislik çocuğu da dimi düşünmüyor ya diyecek laf bulamıyorum

Evde satabileceginiz değerli bir şeyler olsa keşke sizi birsüre idare edebilecek bi paraya ihtiyacınız var

Eşinizin ailesinin size karsi tavirlari cok nedensiz ve gereksiz bu zamana kadar iyi sabratmisiniz karsinizda 2secenek var ya davayi siz acip bu kisilerden hemn kurtulup önune bakicaksiz ki bence en mantikli bu bir iş bulursaniz gerisi kendilignden gelir zaten yada davayi o acsin nikahi vermiycem vs. Diye direniceksinuz ki buda sizi daha fazla yuzgöz yapicak ve daha cok yipranicaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…