Eşim haber gönderdi

Eninde sonunda jetonu düşer o adamın. Herkes evinde yuvasında mutluyken o sığıntı gibi olur. O zaman anlar ben ne yaptım diye. Ben zamana bırakmanızı öneririm ztn sizi rahatsız etmiyor sizden uzak duruyor şuan.neden açmadım derse çocuğumun sağlığıyla ilgileniyorum yuva bu kadar kolay yıkılmaz ikimizde düşünelim diye bekledim dersiniz.
Yıkmak çok kolay. Ama sırf kaynana vs yüzünden yuvanızı neden yıkacaksınız. Herkes kapısını örter evinde kalır. Ortada çocuk var ya. Diğer konularınızı okumadım ama eğer adam sizi dövmüyorsa aldatmıyorsa ufak tefek kavgalar için yıvanızı yıkmayın. Her evlilik ikinci şansı hak eder. Boşanmak iki taraf içinde çok zor çok ağır. Şuan kafası karışık olabilir birilerinin gazına gelmiş olabilir. O yüzden bırakın kafasını toplasın. Elti mesajıyla dava mı açılır.

Ağzınıza sağlık

Nerede kaldığını biliyorsanız eğer bir süre bekledikten sonra gidin yanına. Lütfen dışarı gelir misin konuşalım deyin alın çıkın bir açık havaya sakince konuşun . Sizin inatlarınız bir yavrunun bütün hayatına mal olacak. Yazık değil mi. Öfkeyle inatla karar verilmez. Hiç mi iyi birşey yok iyi şeyler düşünün. Zamana bırakın. Her zaman erkek alttan almaz bazen kadın da alır. Gurur yapılacak konu değil evlilik . Ortada şiddet namus meselesi yoksa şayet sabretmeye değer.

Dişli bir avukat bulun davayı açın ve yüksek miktarda nafaka alın

Oğlunun başına birşey gelse haberi olmayacak her yerden engellemiş beyefendi ne koca olur ne baba ne adam olamamış zaten
Mahkemede bu durum göz onunde bulundurulsun bu çırpıda silip attı oğlunun varlığını bile unuttu insan evladı için iletişimde olur ne biçim baba
Allahindan bulsun inşallah

Bence birakin o acsin davayi mafdi manevi yipratici surecler.

Aynı konuyu mu okudunuz acaba
Sizi eşiniz anasıyla birlikte yok yere evden kovsa kapıyı kilitlese o çocuğu senden alicaz dese siz devam edebilirmisiniz
Devamında ne özür var ne birşey tamamen engellemiş özür dileyerek yerde karısı yok sildi oğlunda mi sildi oğlunu düşünen irtibatı kesmez evladıns ulaşabilmek için bu kocalık değil babalık hiç değil
Bu kolay yuva yıkmakta değil
Siz olsanız gerçekten hepsini yutup sineye cekebilirmisiniz

Kardeşin o zeka fışkıran aklını kendi hayatında kullansa ne güzel olur
'nikahini verme'ymis. Vermesin nikâhını, adam gününü gün eder, sana resmi nafaka yerine birkaç ayda yüz lira gönderir, sen yeni bir ilişkiye yelken acamaz, yeniden evlenemezsin. Bir ömür yük gibi eski evliliğini sırtında taşırsin
Harika bir hayat!

*Bu arada olay çok saçma değil mi? Aile oturmasına gidiyorsunuz, herkes kahkaha ile birbirine laf sokuyor-tam akraba ortami. Siz esinize aliniyorsunuz, o cilveleşip şaka yaptığını söylüyor, gönlünüzü almaya çalışıyor .
Eee,iyi hoş
Olaylar nasıl bu raddeye vardi?
Bence basi şeyler çok hızlı gelişmiş. Dün bir, bugün iki.
Zaten önümüz adlı tatil. Siz şu yaz döneminde bir ara verin. Kendi hayatınızı kurmaya çalışın . Konuşmak isterlerse en azından dinleyin... Adli tatil bitince az çok hayatınızı rayına oturtmuş olursunuz. Baktınız işler tikirinda, gönül rahatlığıyla açın davayı.
Öfkeyle kalkan zararla oturur.
Allah yardımcın olsun

Barodan çok zor oluyo görümcemin ilk evliliğinden boşanmasında beraber uğraştık üzerine bişey olmıcak bi gelirin olmıcak birsürü yere gityik belge topladık başvurduk aylar sonra avukat belli oldu dosya parasını yinede veriliyomuş verdik avukat iyi çıktı şansımıza da ama uzun oluyo işlemler

Diğer konuna baktım hepsini pkumadım ama inan kavga sebebini anlamadım yani bi anda kovması falan herneyse kimse alamaz çocuğunu senden hakim bile sadece şiddet uygularsan yüz kızartıcı suçun varsa aldatma gibi öyle babaya veriyo diğer türlü vermez sende diret tazminatını nafakanı al acıma hiç
çok sinir oldum eşine ya

Ah be güzelim,mübarek günlerde sana bu zulmü yapanlara ne diyelim?Allah vicdan versin ,sana yaşattıklarını kat be kat yaşasınlar. Msj at bari çocuğuyla konuşsun.

Ailenin yanına konyaya gitmekle hata yapmışın.. o evden gitmeyecektin bence

Bence gitmekle iyi yapmışsın. Ama boşanmak için bi hareket yapma bence. Çok istiyorsa eşin açsın dava. Anlaşmalı boşanacaksanız zaten protokol yazıp iki tarafında imzalaması gerekiyor. Ne verecekmiş yazsın protokole işinize geliyosa imzalarsınız. Diğer türlü niye avukat tutup masrafları karşılıyasınki.
Ama herşey biyana ben fevri olmamandan yanayım. Daha çok yeni tartışmışsınız. Üzerine yatın bikaç gün geçsin sular durulsun sakinleşilsin. Belki eşin arar. Ararsa bu durumu fırsata çevir ve kv ve ailesiyle görüşmeme şartıyla kurtar evliliğini. Acele etme hayırlısı olsun hakkında.

Bekleyin biraz hemen dava avukat işlerine girmeyin
Boşanmak için yaşanan sorunu büyüttünüzde büyüttünüz
Ayrıca eltinize ne davayı kimin açıp açmayacağı ara bulmak için yatıştırmak için konuşacaksa anlarımda ona mı kalmış davayı kimin açıp açmayacağı
Eltiniz böylr bir mesajla veya başka aile ferdi bu mevzuları konuşmak için ararsa siz karışmayın diye ağzının payını verin
Evinizde çocuğunuzla vakit geçirmeye çalışın eşiniz de öfkesinden kurtulunca eminim dönecektir
Ortada bir çocuk varken başkalarının attığı mesajla evlilik bitmez o da anlayacaktır merak etmeyin

Bosanmis biri olarak sunu soyleyim. Davayi kim acarsa dosyada iztediklerini talep eder ve gerekcesini sunar. Siz acarsaniz kendi isteklerinizi sunarsiniz, nafaka takilar tazminat mal paylasimi velayet gibi. O acarsa o isteklerini sunar. Bu yuzden eger gercekten bosanmak istiyorsaniz haklarinizi talep etmek icin davayi sizin acmaniz gerekir. Siz dava actiginizda karsi taraf da sartlarinizi kabul etmezse karsi dava acar ve dosyalar birlestirilir ona gore karar verilir.
Bir avukatla gorusmenizi oneririm eger bosanmak istiyorsaniz. Eger hazir degilseniz nir sure bekleyin. Bu sure zarfinda o dava acarsa her halukarda siz onun degil kendi istekleriniz icin karsi dava acarsiniz.

Ben önceki konuya çok şaşırdım.
Saçm sapan olaylar gelişti bir anda ve siz boşanmay kalktınız.
Yok yere yuva yıkılacak,çok yazık.
Eşiniz büyük ayıp etti,siz kapıya koymak filan bı affedilir değil elbette,orda haklısınız.
Ama bana kalırsa sinirler yatışınca eşinizle başbaşa bir konuşun.
Sonuç olumsuz bile olsa bir konuşun.
Ortada çocuk da var,yazıktır.

Elti kişisine de,sen değil muhttabım gelsin deseydiniz keşke

İşten gelince Sensiz yapamam diyip sarilan adam miydi gerçek olan
Yoksa beni heryerden engelleyen evladını dahi aramayan adam mı gerçek?
Oğlumun ağlamalarına ciğerim dayanmıyor
Daha cumartesi günü oğlumuzun doğum günü kutlamış geleceğe dair hayaller kurmuş sarılarak uyumuştuk
Ne oldu bize ?
Bu kin niye ?
Ben boşanırım belki yeniden severim mutlu olurum
Ama ya oğlunu insan aramaz mi bir sesini duyayım demez mi ?
Dua edin evladimin ağlamaları bitsin Rabbim o küçük yüreğine sabır versin

Açmayın davayı biraz kafanızı toplayın, aileniz para gönderecekse bir süre durun..dava açmak falan dün bir bugün iki..
Cevap bile vermeyin eltinize, sizin muhatabınız eşiniz, neler oldu bitti o gün kv evinde anlamadan birşey yapmayın..
Sessizce bir süre bekleyin bence..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…