Eşim haber vermeden tatile gitti.

dila havin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
36
20
88
İyi geceler.
Eşimle ayrı şehirlerde çalışıyoruz.Hafta sonları görüşebiliyoruz.
Bana bu hafta sonu seminerin var bu nedenle gelemeyecegini söyledi.Tamam dedim.
Cuma akşamı 20 den sonra
Telefonunu aradim ama ulaşamadım.Çok merak ettim.
Ama öğrendim ki arkadaşları ile ülke dışına gezmeye gitmiş.
Nedenini de şöyle açıklıyor diyor ki sana söyleseydim izin vermezdin diyor.
Siz olsanız nasıl bir tepki verirsiniz?

İzin vermeyeceğiniz bir yere gizli gizli mi gidiyor? Aferin. Valla ben olsam aynısını yapardım. Size yapın demiyorum tabi ki ama ben yurt dışı olmasa da yurt içine bir yere giderdim söylemeden sosyal medyadan görürdü. Bu erkeklere fazla yüz vermeyin.

Siz aynısını yapsanız tepkisi ne olurdu acaba? Eşlerin bu şekilde habersiz iş yapmaları doğru değil. Bunun bahanesi olamaz.

Sizde bir hafta sonu kapayın telefonunuzu Çıkın arkadaşlarınızla gezmeye gidin whatsap a da bol bol durum atın . Anlasın hatasını

Bosardim. Cok net. Benden habersiz arkadasiyla 40 dakika uzakliktasi sehire gitti diye neredeyse bir senedir kavga ediyorum yeri geldiginde. Benden habersiz tatile gitse garanti bosardim

Yuh diyorum sadece. Hani bana haber vermeden arkadaşlarıyla gece dışarı çıktı diyelim. Ona bile minimum 3 gün trip atarım.

Ülke dışına gezmeye mi çıkılır ya? Benim bildiğim yan mahalleye gezmeye gidilir. Başka ile uzun yola çıkılır. Başka ülkeye seyahat edilir. Adam almış başını sınır geçmiş vay anasını ya.

Hangi ülke ayıptır sorması? Gözümün önünde Karadeniz şehrinde çalışan eşinizin Batum’a gitmesi canlandı.

Ben olsam gittiğine gideceğine pişman eder. O aman dediği an yarın yurtdışına çıkıyorum bilmek hakkın der giderdim. Ay valla ben buradan gelip merdaneyle kovalamak istedim eşinizi

Siz de bir haftasonu biryerlere kacin ama haber vermeyin ona.

Teli kapamayin ama ararsa acin surdayim kafa dinliyorum deyin

Ne tepki vereceginizi bildigi icin gizli gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…