Eşim haber vermeden tatile gitti.

Şaka gibi.nasıl sana söyleseydim izin vermezdin.allah korusun oralarda başına bir şey gelse,kayıp lara karışsa sizin hicbirseyden haberiniz yok,ne nerde olduğundan ne de ne yaptığından.bu resmen sorumsuzluk ve sizi yok saymak.valla kararı verecek olan sizsiniz ama böyle bir durumda olsam eşime artık o dakkadan sonra güvenim kalmazdı.ben de madem öyle ışte böyle diyerekten bir daha hiçbirseyimi paylasmaz,gittigim yerleri soylemez kendime karistirmazdim.ondan sonra zaten evlilik diye birsey kalmaz ortada o sadece just friend durumu olur.

Yunanistan a gitmiş arkadaşlarıyla. Çok uzak değil ama gizli gitmesi sorun.

Çok haklısınız.

Siz izin vermiyorsanız beraber gitseymişsiniz ya, hani görüşmek için de bahane olur değil mi?İnsan eşinden ayrı ülke dışına gezmeye nasıl gider ki? Hangi ülkeye gitmiş Rusya, Ukrayna vs deme de

Arkadaşlarını aradim.ama ulaşamadım.cumartesi saat 14 kendisi aradı başka numaradan çünkü kendi tlf servis diziydi.
Polisi aramanizdan korkmuş yoksa onun arayacagi yokmuş ,başkaları aratmis belli.Allah yardımcınız olsun ama ben böyle bir davranışın altında "beni kaybetmekten korkmama" ararım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…