- 26 Ağustos 2017
- 140
- 249
- 103
- 41
- Konu Sahibi dila havin
-
Yunanistan a gitmiş arkadaşlarıyla. Çok uzak değil ama gizli gitmesi sorun.Yuh diyorum sadece. Hani bana haber vermeden arkadaşlarıyla gece dışarı çıktı diyelim. Ona bile minimum 3 gün trip atarım.
Ülke dışına gezmeye mi çıkılır ya? Benim bildiğim yan mahalleye gezmeye gidilir. Başka ile uzun yola çıkılır. Başka ülkeye seyahate gidilir. Adam almış başını sınır geçmiş vay anasını ya.
Hangi ülke ayıptır sorması? Gözümün önünde Karadeniz şehrinde çalışan eşinizin Batum’a gitmesi canlandı.
Çok haklısınız.Şaka gibi.nasıl sana söyleseydim izin vermezdin.allah korusun oralarda başına bir şey gelse,kayıp lara karışsa sizin hicbirseyden haberiniz yok,ne nerde olduğundan ne de ne yaptığından.bu resmen sorumsuzluk ve sizi yok saymak.valla kararı verecek olan sizsiniz ama böyle bir durumda olsam eşime artık o dakkadan sonra güvenim kalmazdı.ben de madem öyle ışte böyle diyerekten bir daha hiçbirseyimi paylasmaz,gittigim yerleri soylemez kendime karistirmazdim.ondan sonra zaten evlilik diye birsey kalmaz ortada o sadece just friend durumu olur.
Arkadaşlarını aradim.ama ulaşamadım.cumartesi saat 14 kendisi aradı başka numaradan çünkü kendi tlf servis diziydi.Siz kimden öğrendim demiştiniz?
Yok ama artık guvenemiyorumAldatma durumu var mı?
Arkadaşlarını aradim.ama ulaşamadım.cumartesi saat 14 kendisi aradı başka numaradan çünkü kendi tlf servis diziydi.
Siz izin vermiyorsanız beraber gitseymişsiniz ya, hani görüşmek için de bahane olur değil mi?İnsan eşinden ayrı ülke dışına gezmeye nasıl gider ki? Hangi ülkeye gitmiş Rusya, Ukrayna vs deme deİyi geceler.
Eşimle ayrı şehirlerde çalışıyoruz.Hafta sonları görüşebiliyoruz.
Bana bu hafta sonu seminerin var bu nedenle gelemeyecegini söyledi.Tamam dedim.
Cuma akşamı 20 den sonra
Telefonunu aradim ama ulaşamadım.Çok merak ettim.
Ama öğrendim ki arkadaşları ile ülke dışına gezmeye gitmiş.
Nedenini de şöyle açıklıyor diyor ki sana söyleseydim izin vermezdin diyor.
Siz olsanız nasıl bir tepki verirsiniz?
Artik surdayim burdayim dese de inanmaz ki insan..Yunanistan a gitmiş arkadaşlarıyla. Çok uzak değil ama gizli gitmesi sorun.
Yunanistan a gitmiş.Siz izin vermiyorsanız beraber gitseymişsiniz ya, hani görüşmek için de bahane olur değil mi?İnsan eşinden ayrı ülke dışına gezmeye nasıl gider ki? Hangi ülkeye gitmiş Rusya, Ukrayna vs deme de
Neden sizinle gitmemiş? Siz gittiniz mi daha önce Yunanistan'a?Yunanistan a gitmiş.
Hep beraber sizi alıp da gidebilirdi, yani hiçbir bahanesi yok üzgünüm.Yunanistan a gitmiş.
Polisi aramanizdan korkmuş yoksa onun arayacagi yokmuş ,başkaları aratmis belli.Allah yardımcınız olsun ama ben böyle bir davranışın altında "beni kaybetmekten korkmama" ararım.Arkadaşlarını aradim.ama ulaşamadım.cumartesi saat 14 kendisi aradı başka numaradan çünkü kendi tlf servis diziydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?