- Konu Sahibi dila havin
-
Hep beraber sizi alıp da gidebilirdi, yani hiçbir bahanesi yok üzgünüm.
Ben gitmedim kendisinin de ilk gidişi.Arkadaşları ile planlayıp gitmişler.Neden sizinle gitmemiş? Siz gittiniz mi daha önce Yunanistan'a?
Siz neden ayrısınız eşinizle ve ne zamandır?Ben gitmedim kendisinin de ilk gidişi.Arkadaşları ile planlayıp gitmişler.
EvetPolisi aramanizdan korkmuş yoksa onun arayacagi yokmuş ,başkaları aratmis belli.Allah yardımcınız olsun ama ben böyle bir davranışın altında "beni kaybetmekten korkmama" ararım.
Ayrı şehirlerde çalışıyoruz.Siz neden ayrısınız eşinizle ve ne zamandır?
Valla durup durup yaziyorum ama kusura bakmayın
Ben daha simdiden bi avukat aramıştım
Ne münasebet habersiz tatile gidiyor
Kimbilir kimlerle gitti kimbilir daha sizden saklı kac tane olayı var
Kesinlikle öyleBende öyle valla. Sen tatile gittin bende avukata diye coktannnn haber yollamisnve cidden de yapmistim bunu. Aceba gercekden tüm hafta calisti mi ki. Yoksa birdahaki hafta calisacak mi? Iki gün icin gittigne degmez sonucta.
Bende öyle valla. Sen tatile gittin bende avukata diye coktannnn haber yollamisnve cidden de yapmistim bunu. Aceba gercekden tüm hafta calisti mi ki. Yoksa birdahaki hafta calisacak mi? Iki gün icin gittigne degmez sonucta.
Artık o adamın tek lafına inanılmaz ki, sonuçta ayrı şehirlerde yaşamak güvensizliğe ortam sağlayan bir şey. Bunu bile bile böyle bir şey yapması konu sahibini önemsemediğini gösteriyor zaten. Bence konu sahibi ayrılmayacaksa da epey tavır koymalı bakalım ne tür bir karşılık gelecek "ee eeh senle mi uğraşıcam" mı diyecek yoksa pişman mı olacak diyeceğim de ne pişmanlığı yahu anlık bir şey değil, zorlama bir şey değil...Bende öyle valla. Sen tatile gittin bende avukata diye coktannnn haber yollamisnve cidden de yapmistim bunu. Aceba gercekden tüm hafta calisti mi ki. Yoksa birdahaki hafta calisacak mi? Iki gün icin gittigne degmez sonucta.
Kesinlike öyle. Ortaligi ayaga kaldirmis olmasi gerekirdi simdiye kadar konu sahbinin. O adam nasil ucaga binsemde derhal eve gitsem diye kafayi yemeliydi. Ohhh simdi güzel bi tavernada ouzolari götürerek keyif yapiyordur.Kesinlikle öyle
Tüm güvenim biter yani 7/24 yanimdada olsa guvenmem su saatteb sonra
Konu sahibi asiri kiskanc da olabilir ama bu yaptiginin altinda baska seyler araraim ben baska kadin gibi..
Artık o adamın tek lafına inanılmaz ki, sonuçta ayrı şehirlerde yaşamak güvensizliğe ortam sağlayan bir şey. Bunu bile bile böyle bir şey yapması konu sahibini önemsemediğini gösteriyor zaten. Bence konu sahibi ayrılmayacaksa da epey tavır koymalı bakalım ne tür bir karşılık gelecek "ee eeh senle mi uğraşıcam" mı diyecek yoksa pişman mı olacak diyeceğim de ne pişmanlığı yahu anlık bir şey değil, zorlama bir şey değil...
Eminmisin???? Izin almadigini nerden biliyorsun???Hafta içi çalışıyor.tatil sadece hafta sonudur.
Valla bi kere esim araba almak icin baska i sehre gitti arkadasiylaKesinlike öyle. Ortaligi ayaga kaldirmis olmasi gerekirdi simdiye kadar konu sahbinin. O adam nasil ucaga binsemde derhal eve gitsem diye kafayi yemeliydi. Ohhh simdi güzel bi tavernada ouzolari götürerek keyif yapiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?