Eşim haber vermeden tatile gitti.

Resmenn sacmalik ozman ne diye evlenmiş ayrı sehirlerdesiniz ve gizli yurt dışı değişik benim eşim gittiği heryeri söyler kimle gittiğini naptigini o yüzden benim için boşanma sebebi ama bence sizde gidin hafta sonu yanına gitmeyin mesela gidin bi şehri gezin bir hafta sonuda o evde tek otursun anlasın

Valla durup durup yaziyorum ama kusura bakmayın
Ben daha simdiden bi avukat aramıştım
Ne münasebet habersiz tatile gidiyor
Kimbilir kimlerle gitti kimbilir daha sizden saklı kac tane olayı var

Bende öyle valla. Sen tatile gittin bende avukata diye coktannnn haber yollamisnve cidden de yapmistim bunu. Aceba gercekden tüm hafta calisti mi ki. Yoksa birdahaki hafta calisacak mi? Iki gün icin gittigne degmez sonucta.

Ne demek söylesem kızardın sanki öğrenmeyeceksiniz. Çok düşüncesiz davranmış eşiniz. Nasılsa unutur gider diye mi düşünüyor acaba. Bekarlık hayatına fazla alışmış bence...

Bende öyle valla. Sen tatile gittin bende avukata diye coktannnn haber yollamisnve cidden de yapmistim bunu. Aceba gercekden tüm hafta calisti mi ki. Yoksa birdahaki hafta calisacak mi? Iki gün icin gittigne degmez sonucta.
Kesinlikle öyle
Tüm güvenim biter yani 7/24 yanimdada olsa guvenmem su saatteb sonra
Konu sahibi asiri kiskanc da olabilir ama bu yaptiginin altinda baska seyler araraim ben baska kadin gibi..

Simdiye dek cooktannnn avukat arastirmis randevu almis bu olayi ailesine ve aileme duyurup bosanma karari verdigimide söylemistim.

Cok rahat feldi bana konu sahibi nedense.

Artık o adamın tek lafına inanılmaz ki, sonuçta ayrı şehirlerde yaşamak güvensizliğe ortam sağlayan bir şey. Bunu bile bile böyle bir şey yapması konu sahibini önemsemediğini gösteriyor zaten. Bence konu sahibi ayrılmayacaksa da epey tavır koymalı bakalım ne tür bir karşılık gelecek "ee eeh senle mi uğraşıcam" mı diyecek yoksa pişman mı olacak diyeceğim de ne pişmanlığı yahu anlık bir şey değil, zorlama bir şey değil...

Kesinlikle öyle
Tüm güvenim biter yani 7/24 yanimdada olsa guvenmem su saatteb sonra
Konu sahibi asiri kiskanc da olabilir ama bu yaptiginin altinda baska seyler araraim ben baska kadin gibi..
Kesinlike öyle. Ortaligi ayaga kaldirmis olmasi gerekirdi simdiye kadar konu sahbinin. O adam nasil ucaga binsemde derhal eve gitsem diye kafayi yemeliydi. Ohhh simdi güzel bi tavernada ouzolari götürerek keyif yapiyordur.

Söylesem izin vermezdin ne demek ya ? Demek izin verilmeyecek şeyi yapmak hoşuna gitmiş eşinizin ben olsam sana güvenim kalmadı der döndüğünde valizini kapıdan al derdim nasıl güveneyim ben o adama bence hiç dönmesin daha iyi o tatilden

Cooook haklisin. Tavir falanda kesmez ki. Kimbilir daha neler yapti bu adam. Belki calistigi yerde baska bir kadin bile var. Belki onla gitti. Kimbilir kac zamandir planlandi ayarlandi ucagi oteli pasaportu

Kesinlike öyle. Ortaligi ayaga kaldirmis olmasi gerekirdi simdiye kadar konu sahbinin. O adam nasil ucaga binsemde derhal eve gitsem diye kafayi yemeliydi. Ohhh simdi güzel bi tavernada ouzolari götürerek keyif yapiyordur.
Valla bi kere esim araba almak icin baska i sehre gitti arkadasiyla
Dedigi saatte de evde olmadi ortaligi ayaga kaldirdim adam taksiyle döndü eve
Meger araba ariza yapmis sanayidelermis
Bin tane resim atti görüntülü aradi olmadi ustayla konus dedi de oyle tamam dedim
Heleki yurtdisina gideck oyle bi dünya yok
Ben de gidemem habersiz esimde
Bana desin bileyim nerde oldugunu uzaya gitsin isterse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…