Eşim haklı mı??

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
34
Şimdi kızlar elimden geldiğince kısa tutacağım.
Eşimle İnstagram hesabımız ortak benim bir amca oğlu var kaç senedir görüşmüyoruz ama benden bi 10 yaş falan büyük.
Brn buna farkında olmadan muhtemelen önerenlerde çıktı takip isteği atmışım oda kabul edip abisinin gülü naber yazmış.
Eşim kıskanç bir adam neyse dedim çıkardım takipten sabah aynı mesajı bidaha atıyor eşim görüyor ve kıyamet koptu.
Kızlar ayrıca şöyle bir durum var bu çocuk biraz farklı bi tip yani yaşına göre davranmaz zekası biraz geride 15 / 16 yaş davranıyor ilaç kullanıyor
Biz tüm sülale onun bu hallerine alışkınız eşime anlatıyorum yok anlamıyor
Kardeşim aradı anlattı kale alma o braz farklı diye gene yok çocuğu arayıp küfür etmiş 😡
Eve geldi bayağı tartıştık bana seni döverim bile dedi çom kıskanç aşırı gözü adeta bir şey görmüyo bende altta kalmadım tabi
Şimdi kim haklı sizce ???

Abisinin gülü yazmış eğer samimi iseniz bunda bişey yok. Ama hemen takipten çıkarmışsınız rahatsız mı oldunuz yoksa eşiniz görmesin diye mi orasını anlamadım. Adam sizden on yaş büyük ve amcanızın oğlu yani akraba ne varki bunda. Eşiniz birde küfür etmiş ben olsam daha yüzüne bakamam o akrabamın

Abisinin gülü yazmış eğer samimi iseniz bunda bişey yok. Ama hemen takipten çıkarmışsınız rahatsız mı oldunuz yoksa eşiniz görmesin diye mi orasını anlamadım. Adam sizden on yaş büyük ve amcanızın oğlu yani akraba ne varki bunda. Eşiniz birde küfür etmiş ben olsam daha yüzüne bakamam o akrabamın
Aslında çocuk iken samimiydik ama onlar başka ile gidince iletilim koptu
Eşim kıskanç görmesin diye sildim

Cocuk değil eşiniz problemli yazsa ne olacak akraba yahu. Sapik adam sizinki bence hiiic kizmayin sizde onun akraba iliskilerine dikkat edin malum gözü goz degil belli. O çocuğun ailesi arasinda agzina etsin bence terbiyesiz hala koca deyip kim hakli diyorsunuz. Bakırköy'e yollayin esinizi

Şimdi kızlar elimden geldiğince kısa tutacağım.
Eşimle İnstagram hesabımız ortak benim bir amca oğlu var kaç senedir görüşmüyoruz ama benden bi 10 yaş falan büyük.
Brn buna farkında olmadan muhtemelen önerenlerde çıktı takip isteği atmışım oda kabul edip abisinin gülü naber yazmış.
Eşim kıskanç bir adam neyse dedim çıkardım takipten sabah aynı mesajı bidaha atıyor eşim görüyor ve kıyamet koptu.
Kızlar ayrıca şöyle bir durum var bu çocuk biraz farklı bi tip yani yaşına göre davranmaz zekası biraz geride 15 / 16 yaş davranıyor ilaç kullanıyor
Biz tüm sülale onun bu hallerine alışkınız eşime anlatıyorum yok anlamıyor
Kardeşim aradı anlattı kale alma o braz farklı diye gene yok çocuğu arayıp küfür etmiş 😡
Eve geldi bayağı tartıştık bana seni döverim bile dedi çom kıskanç aşırı gözü adeta bir şey görmüyo bende altta kalmadım tabi
Şimdi kim haklı sizce ???
Adam sizin kuzeniniz. Zekâ geriliği var. Abisinin gülü diye mesaj attı.esiniz de olay çıkardı. Valla sizin gibi kadınlar sayesinde sahipsiz öküz kalmadı ülkede. Benim kocam olsa akşam otelde yatardı. Ne hakla akrabanızla olan iletisiminize karışıyor.

Ortada haklı bir gerekçe olmaksızın kuzeninizden kıskanması anlamsız. Bir de kuzeninizin özel durumu varmış. Eşiniz hem size hem kuzeninize büyük ayıp etmiş.

Ortaklaşa sosyal medya hesabı kullanmak aşırı gereksiz geliyor bana.

Back
X