Eşim haklı mı??

O senin kocan kıskanıyor kıskanmasa daha mı iyi bu sn na kadar sevdiğini gösteriyor kızgın eşin neden üzerine gittin gazer siniri güzel yemek yap sinirden dedi sana lafi hoş snde üzerine gittik tepesi attı eşini sn daha iyi tanırsn

Eşinizin huyunu bile bile , 10 yıldır görüşmediğimiz, tedavi gören birini takibe almakla bence siz haksizsiniz ve eşiniz amca oğluna haksızlık yapmış.

O senin kocan kıskanıyor kıskanmasa daha mı iyi bu sn na kadar sevdiğini gösteriyor kızgın eşin neden üzerine gittin gazer siniri güzel yemek yap sinirden dedi sana lafi hoş snde üzerine gittik tepesi attı eşini sn daha iyi tanırsn

Beslenme şeklinizi çok merak ettim,söylermisiniz? Ne yer ne içersiniz ?Söyleyin de ağzıma sürmeyeyim

Konu sahibi sizde o kocaya biraz haddini bilmesini söyleyin ... yiğenden dayıdan kıskanmak ne ya... birde küfür etmiş garibime...

Beslenme şeklinizi çok merak ettim,söylermisiniz? Ne yer ne içersiniz ?Söyleyin de ağzıma sürmeyeyim

Konu sahibi sizde o kocaya biraz haddini bilmesini söyleyin ... yiğenden dayıdan kıskanmak ne ya... birde küfür etmiş garibime...
Senle muhatap olma seviyem değil herkes konuyur kapanınca eşi ile kalır

Adam zaten hastaymis hasta olmasa bile abisinin gulu lafinda ne varki bende kendimden 3 yas kucuk esimin yegenlerine yakisikli canim filan diyip sarilip opuyorum bunlar normal seyler esin abartmis. Ben senin yerinde olsam kuzenleriyle bi samimi halini konusmasini gorunce burnundan getiririm ki anlasin yaptigini

Senle muhatap olma seviyem değil herkes konuyur kapanınca eşi ile kalır

Hayatı koca dan ibaret olan,kişiliksiz,buldumcuk kadınlar evet gün sonunda kocalarıyla kalırlar daha doğrusu kocalarının oluşturduğu kafeslerine yada kulübelerine geçerler .... ha birde senin seviyeni seveyim:KK59:

Kuzen "naber Gülüm" dememiş "abisinin gülü" demiş.
Kişi kendinden bilir işi, eşinizin fesatlığı, pis adam.

Abisinin gülü demekte ne var ben amcamın oğullarına naber canısı diyorum onlar da bana iyiyim canısı diyor erkek kardeşlerimle de aynıyız. Abisinin gülü demesi bence çok içten

Eşiniz kendi amca kızına falan nasıl yaklaşıyor acaba ki sizin için bu zihniyette olabiliyor..ayıp be..kuzen kardeştir ..üstelik amcaoğlu..bence eşine ciddi bir ayar vermelisin..

Evet kıskanmasa daha iyi. Kıskançlık= sevmek=değer vermek=sahiplenmek değildir. Kendine ve karşısındakine güveni olmayan insan kıskanır bu kadar savunduğunuza göre siz de öylesiniz.

Amcaoğlu kardeştir binevi ya akrabalardan kıskanma olayını hiçbir zaman anlayamayacağım bambaşka kafalar .
Ayrıca kuzeninizin zekasında bir problemde varmış sanırım . Bu insanı arayıp küfür etmek nedir ya Allah aşkına sanki sizi taciz etmiş gibi hem kendini hem sizi rezil etmiş eşiniz

Zekası geriden gelen bir insana arayıp küfretmek nerenin kekoluğu? O kadar rahatsız edici bir eşin var ki acıdım sana.

Şimdi kızlar elimden geldiğince kısa tutacağım.
Eşimle İnstagram hesabımız ortak benim bir amca oğlu var kaç senedir görüşmüyoruz ama benden bi 10 yaş falan büyük.
Brn buna farkında olmadan muhtemelen önerenlerde çıktı takip isteği atmışım oda kabul edip abisinin gülü naber yazmış.
Eşim kıskanç bir adam neyse dedim çıkardım takipten sabah aynı mesajı bidaha atıyor eşim görüyor ve kıyamet koptu.
Kızlar ayrıca şöyle bir durum var bu çocuk biraz farklı bi tip yani yaşına göre davranmaz zekası biraz geride 15 / 16 yaş davranıyor ilaç kullanıyor
Biz tüm sülale onun bu hallerine alışkınız eşime anlatıyorum yok anlamıyor
Kardeşim aradı anlattı kale alma o braz farklı diye gene yok çocuğu arayıp küfür etmiş 😡
Eve geldi bayağı tartıştık bana seni döverim bile dedi çom kıskanç aşırı gözü adeta bir şey görmüyo bende altta kalmadım tabi
Şimdi kim haklı sizce ???
siz haklısınız tabiki

Hayır bide abisinln gülü yazmış, bide amca oğlu.. çok ayıp etmiş eşin. Abin felan varsa dikkat et aman.. canımın içi der eşinin yanında, katliam çıkar sonra mazallah

Back
X