Eşim haksız olduğumu düşünüyor. Peki sizce?

Kaynınız büyük ihtimal sizin isminizi zaten beğeniyordur ve annesinin ismini koymaktan kurtulmak için böyle bir kılıf uydurmuştur.
Ben de ismimi beğeniyorum ve beni de yansıttığını düşünüyorum Ama haksız mıyım güzelim madem annenin adını koymadı diye 3-5 gün önce doğum yapan kadına laf söylüyorsun sen kendi çocuğuna ananın /babanın ismini koy bari de komik duruma düşme

Madem eşiniz de sizinle aynı fikirde siz eşinizle bir isim üzerinde anlaşın, ve konusu açıldığında eşiniz biz bu konuda kararımızı verdik ismimiz belli desin.

Valla ben karar verdim babasi kim olursa olsun cocugumun adini Ömer koyucam büyüyünce de Ömer bey oluyor ne güzel....gayet beğenerek koyucam bu ismi başka isim kabul etmem bile

keşke birincide taviz vermeseydiniz ben çok üzülüyorum böyle şeylere ve büyük konuşmak istemem ama çocuğu bile zor benimserdim heralde istemediğim isim koysam.sizinde anne babanız var onlarınki neden konulmuyor o zaman.eşinizin etkilenme potansiyeli var.bence bir daha yanınızda aynı şeyi derse direkt cevap verin ağzını şimdiden kapasın.zaten istediğiniz ismi ilk çocuğuma koydum bunun ismini ben belirleyeceğim deyin net olun.

Niye kayinvalidenize susup eşinize konuşuyorsunuz? Bu davranışınız sizi eşinizin gözünden düşürür...

"Karnımda taşıdığım bebeğime isim koyma hakkı bana ait, sana değil" diyemiyor musunuz?

Yada "Soyadını siz veriyorsunuz, işim hakkı da bende" diyiverip susturun...

Susmak saygı değildir, sınırlarınızı ihlal ettirmektir...

bir daha sizin yaninizda bu konu acildiginda kizima isminizi verdim bitti zaten hakkiniz doldu ikinciye kendi istedigimi verecegim demelisiniz.. esinize de bunu net sekilde soyleyin birincide kirmadim sizi kabul ettim annenin ismini artik yeterli deyin.

Baştan niye her şeye maydonoz kv izin ismini koydunuz görümcenin lafıyla? Gidip kendilerine çocuk yapsınlar istedikleri ismi koysunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…