Eşim haksız olduğumu düşünüyor. Peki sizce?

Cok sinir bozucu.. ama he diyin gećin. Ilkini koydunuz ikinciye yok kesinlikle diyin.

Eşin gerçekten senden tarafsa boşver ama kızına misal öyle bişey söyledi sende hemen haha şakacı babaanne kardeşin ismini kızımla beraber seçeceğiz biz dimi kızım falan de dumur olsun sorarsa da e anne oğlun söylemiş ya zaten sana dersin

Hele bi hamile kalinda siz cinsiyetide belli olsun
Sonra buraya konu açarsınız

Şuan boş yapıyosunuz sadece

mesele hamile olmam veya olmamam değil. Yada kızım mı Oğlum mu olacak meselesi değil. Özellikle belirttiğim gibi ‘kayınvalidemin tutumu ve eşimin erkek olarak farklı bir boyuttan bakması’ sebebi ile hemcinslerime danışıyorum. Sizin için önemsiz ve BOŞ olabilir. Bu platformda binlerce konu var sizi DOLU olanlara uğurluyorum

Sorun onda değil sizde. Şu an hamilelik bile yok doğmamış çocuğa dön bicme isim de bulma diyemiyor musunuz? Olursa kendim koyacağım bu konuyu kapat demeniz gerekir. Kirmam istemiyorum diyorsanız daha cook kırılırsınız. Çizgiyi çekmek lazım.

Yo hiç de haksız değilsin ben kayınvalidemi bozmustum öyle kendi istediği ismi tutturdu en son net şekilde tersleyince susstu. Sen sustukça üstüne geliyo

Yerinizde olsam benim yanimda soylendigi her seferinde, hayir oyle olmayacak derim, atiyorum kizima kardesinin adi ahmet olacak diyor, kizima donup hayor annecim ahmet diye bir kardesin olmayacak derim. Her seferinde hayir derim, bir yerde anlarlar saniyorum ki. Tamam olmayan bebek icin kavga edecek degilsiniz de niye susasiniz ki yani.

Bu isim mevzusunda bende cok cektim o yuzden sinir oluyorum karnimizda tasidigimiz cocugun ismi hakkinda baskalarinin fikir sahibi olmasina. Hatta %70 anne karar vermeli %30 baba.ben erkek olsam karninda tasiyan sensin ne istersen ona tamamim derdim esime. Ama bizimkiler hemen yok babamin adi yok dedemin yok rahmetli bilmem neyin, sanki padisah soyundan geliyoruz da ismi devam ettircez

Yani siz buraya yazdıklarınızı güzel bir dille söyleyin kayınvalideye bak anne sen de koymamışsın oğluna hem bakalım daha çocuğumuz olacak mı olmayacak mı erkek mi kız mı yı bile konuşmaya gerek yok deyin bunu söylemek bu kadar zor olmamalı kayınvalidenizin böyle konuşması ne kadar absürt ise sizin kafanıza bu kadar takmanız da absürt daha hamile bile değilsiniz boşverin o zaman düşünürsünüz

Kayınvalide hadi kayınvalidelik yapacak normal oğlanı doğurmuş büyütmüş bazı beklentileri olabilir ama sen kimsin görümceeeee!!!!

Ya ne kadar acımasızlık 9ay taşıyan biziz kanamaları yaşayan biziz hamileyken bütün ev işi yine bizde. Onu çıkartan da biziz. Çıkarttıktan sonra emziren süt veren de biziz. Ama çocuğun ismini kocanın anası koyuyor oldu canım. Hadi kendi istediğim ismi koyamıyorum illa bi baba ismi koncaksa benim babam var yahu neden senin baban ya da deden neden yani

Uzatmakta haksizsiniz evet
Daha hamile bile degilken herkese ikinci cocugu dusundugunuzu soyler gezerseniz soz hakki olan cok olur. Hele bir yapin cocugu,hele
Bir erkek olsun,hele bir dogsun da. Esiniz zaten isim konusunda kendi ailesini atlatmis,siz neden simdiden uzatiyorsunuz?

Sen kalk karnında 9 ay taşı, gece yarıları uykularından uyan, doğururken ayrı taşırken ayrı acısını ağrısını çek, başkaları çıksın bıdı bıdılansın. Görümceler acilen her halta karışmayı bırakmalı. Kronik hastalık gibi hepsinin üstüne yapışmış.

Çok uzatma gül geç şimdilik he he de hele bi doğsun magdem ilki annenin ismi oldu ikinci çocuğum da benim ebeveynlerimden birinin adı olacak de bakalım ne tepki verecek bencil eş. Sinirlendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…