- 30 Ocak 2017
- 1.578
- 2.211
- 133
- 40
- Konu Sahibi Vazelin005
-
gayet iyiydiBu bakma meselesinden önce iliskiniz nasildi
takilmayaçak gibi de değil ki kendimi çok kötü hissettiriyorAcaba başka şeyler mi düşünüyor değişmiş yaşlanmış gibi 15 sene geçmiş ardından evlenmişsiniz zaten takma o kadar Kendine zarar verirsin
hayır biz 15 senelik evliyiz ama gördüğü yerde suzuyor15 senedir mi bakıyor
var maalesef bir arkadaşım daha söylediEltinizden başka gören var mı baktığını?
ilk karşılaştığımız ortamdaBu bakma olayını ne zaman farkettiniz ?
Anlıyorum ama Erkekler bu durumu anlamıyor ki benim babam anneme deli gibi aşk Babam anneme eski sevgilisini göstermiş ve babam ona bakmış hastanenin içerisinde eve gelince küpleri binmiştitakilmayaçak gibi de değil ki kendimi çok kötü hissettiriyor
neler söylüyorum ama kabul etmiyor, bakmıyorum diyorEvli bir adamın evli bir kadına bakması ucuz basit mide bulandırıcı
Hiç mi mide yok sende bu kadar basitmisin
De bence
Yani kadın olarak siz daha net anlarsınız ne manada baktığını, sevgi yüklü mü yoksa sadece öylesine bir bakış mı bilirsiniz. 15 yılda mutlaka tanımışsınızdır. Bence sert bir şekilde uyarın, hem kendini hem de sizi eşe dosta rezil etmesin.ilk karşılaştığımız ortamda
Sizi üzmek istemem ama aklı onda kalmış gibi sankivar maalesef bir arkadaşım daha söyledi
hayır biz 15 senelik evliyiz ama gördüğü yerde suzuyor
Net tavır şart o zamanneler söylüyorum ama kabul etmiyor, bakmıyorum diyor
O zaman sorun nedir kadını görünce öyle bakmıştır değişmiş mi , eski günler aklına gelmiştir sonrada geçmiştir .gayet iyiydi
kaç kere uyardım, iki kişi uyardı üçüncüyü duyarsam yemin ederim bosanirim dedim ama sırf benden korktuğu için bakmamasi da üzüyor beniYani kadın olarak siz daha net anlarsınız ne manada baktığını, sevgi yüklü mü yoksa sadece öylesine bir bakış mı bilirsiniz. 15 yılda mutlaka tanımışsınızdır. Bence sert bir şekilde uyarın, hem kendini hem de sizi eşe dosta rezil etmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?