Eşim hala eski sevgilisini unutamadı galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Vazelin005

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2017
1.578
2.211
133
40
Merhabalar
Eşim in benden önce konuştuğu bir kız vardı, bu kız akraba.Kız nisanlaniyor sonra da eşim ile biz tanışıp evleniyoruz. Şöyle ki eşim katıldığımız toplu ortamlarda sürekli o kıza bakıyor, benimle dans ederken bile gözünü ondan ayirmadi çok canım acıyor , kalbim sızlıyor. Kaç seneler geçti 15 sene dile kolay. Bak aklın hala o kadında ise bosanalim , ben böyle bir şeyi kaldıramam diyorum, baktığını inkar ediyor yemin ederim seninle evlendiğime şükrediyorum diyor , çok sıkıldım bu işten düşündükçe canım acıyor, beni de seven bir sürü insanlar vardı onlar da gözünü benden almasa ne hissedersin diyorum ama bakmıyorum diye inkar ediyor. Bakıyor, hatta eltim bile uyardı beni yanlış anlaşılır diye...

Bu bakma meselesinden önce iliskiniz nasildi

ilk karşılaştığımız ortamda
Yani kadın olarak siz daha net anlarsınız ne manada baktığını, sevgi yüklü mü yoksa sadece öylesine bir bakış mı bilirsiniz. 15 yılda mutlaka tanımışsınızdır. Bence sert bir şekilde uyarın, hem kendini hem de sizi eşe dosta rezil etmesin.

kaç kere uyardım, iki kişi uyardı üçüncüyü duyarsam yemin ederim bosanirim dedim ama sırf benden korktuğu için bakmamasi da üzüyor beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…