Eşim hala eski sevgilisini unutamadı galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence de bu daha mantıklı geldi.Ben bir arkadaşına bu kim acaba diye meraktan baktın diye benimle 3 gün konuşmadı

işte ben onunla aynı ortama gelmeye korkmak istemiyorum sadece güven istiyorum, eşime sırtımı dönüp gönül rahatlığıyla oturabiliyim istiyorum
Bu cevaba istinaden şöyle söyleyeyim.
Canım, hayatım, x elti ve y arkadaş senin hakkında böyle söylüyorlar ama ben tabiki de inanmadım onlara. Üstelik ağızlarının payını da verdim. Benim kocam niye baksın ki, 15 sene geçmiş üstünden dedim. " şeklinde cümleler söylesen eğer gerçekten bakıyorsa vicdan yapıp bakmaktan vazgececektir. Neden bilmiyorum ama ben kasıtlı bakmadığını düşünmüyorum. Insan öz be öz karısının yanında gözünü diretip bakacak kadar aklını kaçırmamıştır herhalde.

İster istemez adamın gözü takılıyordur bakıp ta ne yapıyor onda gönlü olsa şuan siz olmazdınız kim eski sevgilisi görüpte bakmazki altında kötü şeyler aramanın ne manası var..zorla adamın aklına da o bayanı sokuyorsun farkında değilsin..istemsiz bi davranış olduğunu düşünüyorum kız hakkında iyi konuşsa onunla aynı ortamda olmak için fırsat kollasa tmm da zaten akrabaymış heran her yerde karşınıza çıkabilir

Konuşmaları niye bitiyor peki kız niye gidip nişanlanmış ?

Bosuna dememisler.
Insan ulasamadigi seyin delisi ulastiginin nankorudur diye. Kac yillik evli daha akli onda miymis.. Kadinlar yanilmaz o istedigi kadar inkar etsin.

Vazelin005 eski konularınıza bakılırsa kocanız maalesef bencil ve karaktersiz.

Eğer boşanma imkanınız yoksa o yokmuş gibi yaşamayı ve mutlu olmayı öğrenmelisiniz. Maalesef aranızda sevgi saygı olduğunu düşünmüyorum. Sadece mecburiyetler bir arada tutuyor gibi. O yüzden kocanız ne yaparsa yapsın takılmayın. Kendi kendinizi mutlu edin, gezin, tozun. Kurslara gidin, sosyalleşin, çalışın.

Siz o kadını kafaya taktığınız için eşinizin bir kere bakması bile sizi rahatsız ediyor. Sonuçta geçmişte bir şeyler yaşanmış ve tabi ki insan aynı ortamda olunca ister istemez bakar. Bence siz bu olayı fazla büyütmeyin. Yoksa bu olay daha da büyür... Biraz olgun olun ve kriz yönetmeyi bilin. En küçük problemleri krize çevireceğinize, krizleri aşmayı öğrenin. ..

Eşinizle sorunlarınız var mı?
Size nasıl davranır?
Mutlu musunuz?

evet bazı sorunlarımız var, bana karşı iyidir bazen mutlu bazen çok mutsuzum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…