- Konu Sahibi Vazelin005
-
Cok afedersiniz ama esegin aklina karpuz kabugu dusuruyorsunuz. 15 yil olmus illa ki bi iletisim olabilirdi de. Size gore onu unutamadi onunla evlenebilirdi de cok takiyor olsaydi sizi ne dugune ne cenazeye o kadinin ortami olan bi yerede goturmezdi rahat bakabilmek icin. Bence gayriihtiyar bakiyor oylesineinanın anlayamıyorum. öyle boş boş bakıyor
beni kimler sevdi kimler istedi hiç bilmez eşim, kaç kişi sirnasti evlendikten sonra bile ama hiç birini söylemedim kendisi duysa kıyamet koparçünkü.Eğer devam ederse aynı şeyin sizinde ona yapacağınızı söyleyin.
inş öyledir. ciddi merak ediyorum eşiniz uzuuuun uzun baksa eski sevgilisine, kızmaz miydinizCok afedersiniz ama esegin aklina karpuz kabugu dusuruyorsunuz. 15 yil olmus illa ki bi iletisim olabilirdi de. Size gore onu unutamadi onunla evlenebilirdi de cok takiyor olsaydi sizi ne dugune ne cenazeye o kadinin ortami olan bi yerede goturmezdi rahat bakabilmek icin. Bence gayriihtiyar bakiyor oylesine
O zaman canını yakmak için diyeceksinizki oda terbiyesini korusun. Çok sinirlendim ya kadın yapsa bilmem ne olur erkek yapinca erkek yapıyor olurbeni kimler sevdi kimler istedi hiç bilmez eşim, kaç kişi sirnasti evlendikten sonra bile ama hiç birini söylemedim kendisi duysa kıyamet koparçünkü.
Esimle nisanliyken bi dügünde ben de yillardir gormedigim eski erkek arkadasimla karsilastim. Meraktan bir iki kez baktim onun da bana baktigini gordum. Esimi deli gibi seviyorum ve asla kotu bir niyetim yoktu keza eski erkek arkadas kisisi de eminim meraktan, oylesine bakmistir. Demem o ki uzun zamandir gormediyse esiniz de oyle meraktan bakmis olabilir. Yok gozlerini ayirmiyor, uzun uzun suzuyorsa ortam ve etraftakiler umrumda olmaz her yerde birakir giderim. Bence siz de oyle yapin akillansin.keşke uyarsalardi eşimi çok haklısınız ama doğru söylüyorlar bakıyor.Karşılaştığımız ortamlar hep düğün oluyor o yüzden kolay kolay çıkamıyorum ama bir çıkarım aklı durur
Orda kufur eder cikardim. Dugunede hic bi yere gitmezdim ama siz 15 yillik evlisiniz ben 2 yillik zamaninda onlem almak oneml8inş öyledir. ciddi merak ediyorum eşiniz uzuuuun uzun baksa eski sevgilisine, kızmaz miydiniz
yalnız 15 yılın son 5 yılında görmeye başladık ortamlardaOrda kufur eder cikardim. Dugunede hic bi yere gitmezdim ama siz 15 yillik evlisiniz ben 2 yillik zamaninda onlem almak oneml8
Kadin esinize bakiyor mu.yalnız 15 yılın son 5 yılında görmeye başladık ortamlarda
bakmıyorKadin esinize bakiyor mu.
kocanız ne söylerse pişman edersiniz onu anlamadım. Zaten sık sık dillendurmem ilk başlarda normal gördüm hatta empati yaptım ben de olsam ben de bakardım diye hani sonuçta kaç sene geçmiş insan sırf meraktan bile bakar. Ama aldığım uyarılar falan canımı sıkıyorBeynini açıp içine bakamayacağımıza göre ve ortada kesin delil olmadığına göre kocana inanmaktan başka çaren yok. Bu konuyu da ikide bir dinlendirme. Aksi takdirde bir şeyi 40 kez söylersen olurmuş hesabı adamın aklına sokmuş olursun. Ayrıca kocam bana sadece bir kere böyle bir şey söylese onu doğduğuna pişman ederim.
evet onun gibi bir şeyoyle dik dik bakiyorsa kizda bakmiyorsa bildigin taciz ediyor demektir.
fitnelik yapmayim ama bende bozulurdum.evet onun gibi bir şey
pek iyi değil aramız, zaten önceki konumda da var, eve geç gelmesi, sorumsuzluğu, sürekli eve misafir davet etmesi vb.Tamam bakıyorda evliliğinizde başka bir sorun var mı yoksa sadece yakaladığın bu bakma olayı mı? Eğer aklında eski sevgilisi varsa evliliğinizde pek çok tartışma soğukluk vs durumlara sebep olur bu. Böyle durumlar yaşıyor musunuz? Eşin sana karşı nasıldır?
işte ben onunla aynı ortama gelmeye korkmak istemiyorum sadece güven istiyorum, eşime sırtımı dönüp gönül rahatlığıyla oturabiliyim istiyorumGeçmişte yaşanmış veya yaşanamamış bazı şeyler ileride karşılaşınca gayri ihtiyari bakılıyor. Etraf uyarması sizin canınızı tabiki sıkar ama bunu beyninize yerleştirip kendinize eziyet etmeyin. Mümkünse aynı ortamdan uzaklaşmaya bakın çeşitli bahaneler sunarak.
Kocam bana " Sen suna mı bakıyorsun " diye sorsa demek istedim. Ben nasıl ki kabul etmiyorsam eşime de sormazdım.kocanız ne söylerse pişman edersiniz onu anlamadım. Zaten sık sık dillendurmem ilk başlarda normal gördüm hatta empati yaptım ben de olsam ben de bakardım diye hani sonuçta kaç sene geçmiş insan sırf meraktan bile bakar. Ama aldığım uyarılar falan canımı sıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?