Eşim hala eski sevgilisini unutamadı galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman sorun nedir kadını görünce öyle bakmıştır değişmiş mi , eski günler aklına gelmiştir sonrada geçmiştir .
Kadını sevdiğini nerden çıkardınız
hadi ben çıkarmadım eski sevgiliniz size uzun uzun baksa, hâlâ aklı bende kalmış demez misiniz

kaç kere uyardım, iki kişi uyardı üçüncüyü duyarsam yemin ederim bosanirim dedim ama sırf benden korktuğu için bakmamasi da üzüyor beni
Kadın farkında değildir inşallah bu bakışaların. Hayır anlamıyorum çok istiyordu madem onunla evlenseydi, ne alaka şimdi kaç sene geçmiş aradan.

Görenler niye size söylüyor anlamis degilim. Hele elti.. yanlis anlasilmasin istiyorsa kendisi esinizi uyarabilirdi ya da esi araciligiyla esinize iletebilirdi. Bence gorduk bakiyor diyenleri takmayin. Siz anlarsiniz zaten bakiyor mu, ne amacla bakiyor. Esim oyle bir sey yapsa ben ortamda onu birakir giderim. Akli basina gelir diye dusunuyorum.

keşke uyarsalardi eşimi çok haklısınız ama doğru söylüyorlar bakıyor.Karşılaştığımız ortamlar hep düğün oluyor o yüzden kolay kolay çıkamıyorum ama bir çıkarım aklı durur

Onu gorunce yuz ifadesinden illa ki anlarsiniz. Heyecanlaniyor mu ya da uzuluyor mu. Bunu en iyi siz bilirsiniz. Yoksa merakrtan mi bakiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…