- 19 Temmuz 2018
- 102
- 68
- 13
- 34
- Konu Sahibi merhabamillet
-
İnternetten baktım 15 saat ortalama. Halı saha maçı gece olduğu için aramadım. Yattım uyudum.Iyide baya uzun degil mi oraya ucmak? Kac gun evde yoktu? Hic mi aramadin adami? Arasan bile telefondan anlasilir cunku
Solese izin vermezmiydin.. af dilemek izin almaktan daha kolaydir mantigi.. yalan soyleyen insanlara tahammulum az.İnternetten baktım 15 saat ortalama. Halı saha maçı gece olduğu için aramadım. Yattım uyudum.
Haklısın cnm kolay affetme sürünsünAçıkcası aklımın ucundan geçmezdi,bende aramadım. Kim böyle bir şey yapabileceğini tahmin edebilir ?
Halı sahaya giderken bi anda kendini rioda bulan adamın dramı valla çok zor durumlar var ben şükrettim şu an halime
Zaten bu şansla ben olsam kendimi Suriyede falan bulurdum
Sizi neden kekliyim ? Bu cinsellik konusu değil, bir şey değil.Lütfen ön yargılı olmayın.Aman boşlanma bence de. Sen burda gel bizi kekle
şok oldummmMerhaba KK sakinleri,
Biliyorum,biraz ilginç geliyor ama ciddi ciddi yapmış bunu. Daha önce eşimin yemek seçmesi sorunu için konu açmıştım. Şimdi ki olay biraz daha garip,her hafta halı saha maçına giderdi eşim.Bu sefer halı saha maçına gideceğim arkadaşlarda kalıp oradan işe giderim dedi.Yalvar yakar ikna etti beni.Bende tamam dedim, nereden bileyim adamın Brezilya'ya gideceğini. İşten izin almış sanırım, tamda bilmiyorum.Arkadaşı instagrama hikaye atınca gördüm baktım benim ki de orada. Whatsap'tan yazdım, bir anda oldu,özür dilerim,seninle de gideriz,gelince kendimi affettireceğim demeye. Boşlanmayı düşünmüyorum da açıkcası ne yapacağımı da bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?