Eşim Halı Saha Maçı Diye Rio'ya Gitmiş

Boşanma sebebi bir durum. Zaten basit şeylere kırılan biriyim.Eşim benden gizli saklı işler çevirecek,haberim olmadan günler, aylar önce plan yapıcak ve gideceği yer Brezilya olucak.Yok yaa.
Sinir oldum resmen. Umarım fake konudur.

eğer sürekli giriş çıkış yapıyor ve şirket teminatlı vize alınıyorsa oluyor.
3 ay-6ay -1 sene- 2 sene- 5 sene şeklinde uzayıp gidiyor bu skala aldıkça gidiyor.
benim öyle oldu yani
Şirket varsa bilemem, bizde yok. Sürekli girip çıksak da her sefer için vize almak zorundayız.

Şimdi Brezilya 15saat evden halı saha diye çıktı en erken akşam 8 uçağa bindi sabah orda oldu hiç konuşmadan günü geçirdiniz gece orda eğlendi yedi içti ne yaptıysa yaptı o ara hesapta eve dönmesi gerekiyor? Çünkü 1gece arkadasında kalacak biliyorsunuz. E bi de 15saat dönmesi war??? Ertesi gün oluyorbu da yanı en az 2gece 3gün evde olmayacak Nasıl hesap anlamadım ben bi tutarsızlık war 3/5 saat wakit geçirmek için mi şartı şartıyla 35saat yolu göze aldı

Yahı mümkün değil..
Birincisi niye pasaportunu aldı?
İkincisi burdan gidiş 15 saat, oraya varınca insan eblek gibi oluyor, jet lag sağolsun, 3-5 saat kalıp geri gelirse eşiniz iyice sersem gibi olur, sizin yerinizde olsam boşanma protokolünü imzalatırdım fırsattan istifade
Rio öyle hop iki dakla gidip gelicem biryer değil yahu, uçuş artı hava alanına gidiş artı orda uzon kuyruklarda beklemek gerek, ben 2 saat kontrol için kuyrukta beklemiştim, yani konu çok saçma, eşiniz 48 saatte gidip gelmişse ancak 2-3 saat şehirde kalabilmiştir...(gerçi saat farkından dolayı daha uzun kalmış olabilir... ama yine de pek inandırıcı değil, hele bir anda kendini orda bulması hiç mantıklı değil)

Back
X