Eşim Halı Saha Maçı Diye Rio'ya Gitmiş

ya biz bakkala giderken 3-5 kere düşünüyoruz, adam aniden rioya gidiyor :D
ya hu pasaport vize para uçak bileti nasıl halloluyor birden bire anlamadım.
neyse anladığım adam baya plan program yapıp gitmiş, sana da aniden oldu affettiricem deyip geçmiş. yersen tabi.
ama benim kocam yapsa boşarım net.

adam yalan soylememıs kı maca gıtmıs ıste :D :D :D :D :D
rıo ya gıdecegını soylemeyı unutmus sadece ufak bır detay takılmayın

Yahu bir de adamın gözünden bakın. Halı saha maçından sonra arkadaşlarında kalmak için bile yalvar yakar izin isteyen bir adam var karşınızda. Kim bilir nasıl bunaldı da kendini Rio’ya attı :) ben takdir ettim cesaretini

• Beğen
Reactions: Z P
Ay yemin ederim başlığı okuyunca kahkaha attım içerik ve yorumlar daha komik :-)

Merhaba KK sakinleri,

Biliyorum,biraz ilginç geliyor ama ciddi ciddi yapmış bunu. Daha önce eşimin yemek seçmesi sorunu için konu açmıştım. Şimdi ki olay biraz daha garip,her hafta halı saha maçına giderdi eşim.Bu sefer halı saha maçına gideceğim arkadaşlarda kalıp oradan işe giderim dedi.Yalvar yakar ikna etti beni.Bende tamam dedim, nereden bileyim adamın Brezilya'ya gideceğini. İşten izin almış sanırım, tamda bilmiyorum.Arkadaşı instagrama hikaye atınca gördüm baktım benim ki de orada. Whatsap'tan yazdım, bir anda oldu,özür dilerim,seninle de gideriz,gelince kendimi affettireceğim demeye. Boşlanmayı düşünmüyorum da açıkcası ne yapacağımı da bilmiyorum.
Wuuu enişteye bak dünyaya açılmış
Bı anda oldu haber edemedi hemde Rio
Ben susayim şimdi fişfikçi gibi olmasın , yoksa fena konusucam.

:KK70: Rioya giden adam tekrar çilingir çağırıp anahtarı değiştiremeyecek mi :KK70: boşa masraf kadına
Olsun en azından uğraşır o kadar yol giden adam yeterince masraf yapıyor onu da yapsın yada evde olmama rağmen kilidi değiştirir kapıyı açmazdım gitsin arkadaşında yatsın ne münasebet bide eve girecek :KK53::KK70:

Adam pasaportu koynundamı taşıyomuş ?

Vize lazım değilmiymiş?

Saha Rio’ya sınırmıymış?

Hiçmi trafiğe takılmamış ?

Üstündeki formaylamı gitmiş rio ya?
Aklımda deli sorular

Back
X