esim hamileyken bana ve bebegime hakaret etti

Canım yazmadım daha önce ama konunu takip ettim hep ..
Boşan diyen arkadaşlar olmuşta,
öyle her tartışmada her yapılan hata da boşanmak olmuyor işte,
Zaten karşına çıkan her problemde ayrılmamayı göze alarak evleniyorsun ..
Senin buarada şuan yapacağın en iyi şey,
eşinle iletişimde bulunmamak ve ciddi anlamda kırgınlığını belirtmek ..
Ama bu hakaretleri sürekli alışkanlık haline dönüşme durumu varsa ayrılık düşünülebilir ama şuan değil tabiki,
şuan en önemli olan bebeğinin ve senin sağlığın .

cnm bu kadar takılmamın sebebi cocugun mongol olabileceği ihtimalının varolması ve bu üzüntü karsısındaki onun tutumu.mongol olsa bile o bizim evladımız ve ondan hiçbir beklentim yok demesi beni mahvetti

cnm bu kadar takılmamın sebebi cocugun mongol olabileceği ihtimalının varolması ve bu üzüntü karsısındaki onun tutumu.mongol olsa bile o bizim evladımız ve ondan hiçbir beklentim yok demesi beni mahvetti
Ben diğer yorum yapanlara dedim. Erkeklerin evlat bilincine o çocuk anne karnındayken sahip olabileceğini zannetmiyorum. Hamileler hissediyor, annelik içgüdüleri de var ama babalarda bu durum yok. Üstelik uzakta, görmüyor, duymuyor bence bir anlık sıkıştırma ile ağzından çıkan sözler. Öyle bir şey olsa üzülmeyeceğine hiç mi hiç inanmıyorum.

Canım ya , belki onunda stresli oldugu zamandır falan...
Sinirle agzından cıkan bir söz gibi...
Boşanmak için sebep değil...İnş. begeğinde bir saglık sıkıntı olmaz
Saglıcakla kucagına alırsın....
Üzme kendini sende duygusal bir süreçtesin..

evt cnm bende böyle yapmayı düşünüyorum zaten konusmak içimden gelmiyor ve çok çok kırgınım bebeğimi düşünüyorum sadece o iyi olsun da.baska herseyi göze alabilecek durumdayım

tabi ki sinirle agızdan söylenmemesi gereken sözlerde cıkar fakat bu derece ve mahiyette değil.bu kadar hassasken ve bebeğimizin durumu ortadayken yaptıgı vicdansızlık akıl alır gibi değil

olabilir belkide ama hazmedemiyorum cnm ben bu kadar bağlanmısken bebeğe, onun şu tutumu beni cok sasırttı

Duruma yorum yapamayacağım çünkü son cümlelere takıldım. İngilizce işletme mezunu olmak neyi değiştiriyor? Size yapılmaz da lise mezununa yapılır mı yani.
bence arkadas kocasinin sen mongolsun demesinden dolayi boyle diyo. yani bunu basardim demek istiyo heralde

Erkeklerde duygu eksikligi var yada benimkinde hic yok.ben neler yasadim bir bilsen neleri sineye cekiyorsun zamanla hepsini ogreniyosun.insallah hatasini anlarda senin kiymetini bilir.unutmuyorsun ama ustunu kapatiyor insan.

şu açıklamalardan sonra hala hırsını sana saldırarak alan vicdansızlar var cevap bile verme bırak burda deşarj oluyor böyleleri :) eşin evet çok ağır konuşmuş ama inan bana beterin beteri var arkadaşlarımdan duyduklarım burda okuduklarım diyorum ki benim eşim melekmiş be :) benim eşim çok küfürlü konuşur bana asla küfür etmez ama geçenlerde söylediği bişeyi yanlış anlayıp sinirlenince sen de herşeyi g.tünden anlıyorsun dedi sen bana küfrü ettin diye adama dünyayı dar ettim :) nese gönlümü aldı bundan sonra k.çından anlıyorsun derim diyor bide pişkin pişkin :) biliyorum bebeğin olmasa bu kadar takmazdın ama inan pinpişman olmuştur o yüzden sabret ve bekle gündoğmadan neler doğar ben eminim tatlıya bağlanıcak :)

cnm onu bunaltıcak kadar iletişim kurmuyoruz inan yogun zaten gemi mühendisi lkendisi iç bitmiyor iş dinlenme vakitlerindede yorgunluktan uyumak istiyor bizede sınırlı bir vakit kalıyor
inşallah düzeltirsiniz arayı .Erkeklerin ağzından çıkan her lafı ciddiye alsak hepimizin boşanması lazımdı :Yine de kırıcı .allah sabır versin

haklsın cnm at gözlükleriyle bakanlara ne kadar açıklama yapsamda birsey değişmiyecek farkındayım.her neyse ben,m durumuma gelince bu kabalık erkeklerin genelinde var fakat mahiyeti önemli.benim babam cok iyi bi insandır hatta cevresinde peygamber gibi adam derler tabi iyiliğini anlatmak maksatlı. ben böyle asağılayıcı kelimelerle büyümedim evde herzman saygılı bir ortam vardı..bu nedenle esimin davranısları bana çok daha fazla dokunuyo böyle bir davranışı hiçbir kadın haketmez.eşinin kıymetini bil cnm evlilik bir kumar gibi

bak işte benden daha şanslı olduğun bir şey var baban :) ne güzel bahsediyorsun ondan benim annemle babam ben küçükken boşandılar ve babam benimle hiç ilgilenmedi son 10 yıldır sesini bile duymuyorum babasız büyümenin ne demek olduğunu iyi bilirim o yüzden boşanmak için biraz daha düşün duygu sömürüsü yapmak istemem ama cidden biraz sabır ve dua inan herşey yoluna giricek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…