esim hamileyken bana ve bebegime hakaret etti

Saol cnm sevindim arkadasin adına allah huzur mutluluk versin her daim.severek evlendik katlandım davranışlarina guven verdim kaybetme korkusu olmadı. onada mecbur degilim mesleğim var ailem cok sukur yanımda.ama bebegim babasız kalsin istemiyorum ama hakaretleriyle mecbur ederse yapcak bisey yok.ona göre maddiyati sağlaması hersey icin yeterli.ama benim beklentim bu değildi

Sa
[QvTE="nescafe20, post: 40095333, member: 668723"]Allah yardımcın olsun o nasıl bı koca canm ya[/QUOTE]
Saol cnm evlilik bi kumar gibi

Saol cnm beni anlamana sevindim en son istedigim sey yanlis anlaşılmaktadır.burda asagilamak tan yakınıyorum ve kimseyi asagilamam mumkum olamaz herkes eşittir bana gore .ayrica hepimiz birer özürlü adayiyizsu hayatta .hersey insanlar için

Cnm üzülmemek elde degil okadar cok faktör varki kafami toplayamiyorum.bir can sözkonusu allahin nefes verdiği benim kanimdan canimdan bi parça şimdiden bağlandım.benim evladım.ve esim ona mongol diyo savunmasız bi cani asagiliyo benimle beraber.bukadar basit onun icin.gerizakali olsa insan olarak gormucek demek bu.gercekten buyuk gunah benim nazarimda.ben gonul koymasam ona allah razı gelmez zaten.

Ben derdimi paylaşmak istiyorum sus pus gecistiriyor beni çocuktan konuşmak istemiyor böyle bi durumda konusulmazmi dertlesilmezmi.iyi gun dostu sorun varsa ortada yok

Bu kadar vicdansızca bir laf anca kurtulmak istediğin birine edilir. Bence bebeğin normal arkadaşım öyle hissediyorum bırak oralarda ne hali varsa görsün sen de bebeğinle mutlu ol. Ye iç yat keyfini yerine getirecek filmler seyret. Gelene kadar taviz verme ha deyince gelebileceği mesafede de değil nasılsa bırak merak etsin. Kıvransın.

bebeğinizin hasta olduğunu doktor mu söyledi..rahatsızlık down sydrom mu..yine de boş ver eşini canım..sen bir annesin..kalbinin sesini dinle..ve onu yap..biz insanlar ömür boyu sağlıklı kalacaz diyede bir garanti yok..sonradan sağlam bir insan özürlüde oluyor..özürlü diye yaşamaya hakkı yok mu bu insanların..elbette zor olur..

Bu gün KK da cımbızla cümle çekme günü herhalde...

Senin beddua etmen yanlış olmuş çünkü şu an ailesiniz, ona ettiğin beddua yalnızca onu değil seni ve bebeğinizide etkiler o yüzden ne kadar canın yanarsa yansın beddua etme ki tasası yine sana düşmesin. Haklı mısın evet haklısın, sen kendi keyfin için bebek yapmadın, bu iki kişinin katıldığı bir etkinlikle oluyor. Bazıları erkek olarak doğar , adam ve baba olmak ise herkese nasip olmaz işte. İyice süründürmek lazım bu adamı...Terbiyesiz!

Bebek içinde içini ferah tut, umarım gelişimi sağlıklı bir biçimde olur ve zamanı gelince mutlulukla kucağınıza alırsınız bebişi...

ama önce sen ona beddua etmişsin. ikinizde de suç var gibi geldi. hamileyken neden kendini bu kdr yıpratıyosun mutlu olup bebeğinin sağlıklı gelişimine yardımcı olman lazım

Insanlar bırbırlerıne ,mesleğine göremı muamele yapmalı ne kadar yanlış bir düşünce..Eşinizede böyle cümleler kullanıyorsanız sızden soğuması normal...

İngilizce İşletme mezunu olmuşsunuz ama eşinizi tanıyamadan hamile kalmışsınız.

Neden kadının üstüne gittiniz ki, dokuz eylül ing işletme mezunuyum diyince? Okumayanlara zeki değil demiyor, sadece ben kendi zekamı , türk sınav sistemine göre tespit ettim, aptal değilim diyor. Okumayan insan da zeki olabilir, ama hanımefendi kendi başarısını göstererek zeki olmama durumunun olmadığını söylemiş.

Zaten hassas bir dönemde, yardımcı yorumlar yerine, işletme cümlesi yüzünden haksız yere üstüne gitmeye ne gerek var. Bu laf kimseye söylenmez ama, kadın evde dışarda hayatta salak biri olmadığını söylemeye çalışmış. Okumayanlar, kazanamayanlar salak dememiş. Kesinlikle mongol falan olmadığını demek istemiş. Bütün paragraftan, o cümleye takılıp, iyice üzmeye gerek yok hamile bir kadını..

Çok geçmiş olsun buarada.. Umarım sağlıklı bir şekilde gelişir bebeğiniz. Eşinizin densizliğine bişey diyemiyorum, ama sinirli anına da denk gelmiş olabilir vs vs.. Ancak tabi ki bunu söylemesi gerekmezdi. Siz bebeğiniz için morallerinizi yüksek tutun. Geçmiş olsun

alemsiniz ya konu içinden konu dert içinden dert çıkarıyorsunuz.. Okumuş kadın ne var yani.. yazmasa siz de ne mezunusunuz diye sorardınız hemen.. Hayret birşey ya..Eşinle muhatap olma açma telefonunu yazma mongol beynimle, beyin ölümüm gerçekleşti yaz.kes selamını. Terbiyesiz herif.

evet mongol olduğumu kabul ediyorum ki,senin gibi adamla evlenip çocuk yapmışım..evladımı da beni de görme artık ...diyip telefonu suratına kapatıp,asla da aramazdım..

Vurmayın bu kız da öldü yazık yahu.. öyle demek istememiş, ipin ucunu yakalayan sökene kadar gidiyor bugünlerde..

Ne demek sinirle söylemiştir! Ben de böyle söylemlere kızıyorum. Bir kadın sinirle bir şey söylese kıyamet kopar. Ama erkek söyleyince sinirle söylemiştir. Yerim öyle siniri. Kendi çocuğuna böyle şeyi söyleyebilen bir adam ne size eş olabilir ne çocuğunuza baba. Kaldı ki çocuğunuz zeka özürlü de olabilir kabul etmeyecek mi o zaman. Kendisi hayatına hep böyle sağlıklı devam edecek diye yaşamla bir sözleşmesi var sanırım.

Son düzenleme:
hadi anne çok sinirliydi adamın üstüne gitti çıldırttı diyelim. peki çocuk ? o ne yaptı ? ona niye hakaret ediyor onun ne günahı var ? kesinlikle çocuğunuz hakkında onu bilgilendirmeyin onu aramayın çok merak ediyorsa yanınızda olur zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…