Cokmu zordu iki tatlı dil biraz anlayış onun bi parçasını taşıyorum ona ve bana mongol diyorbu hasas dönemde yanında olması gerekir her harükarda
Saol cnm sevindim arkadasin adına allah huzur mutluluk versin her daim.severek evlendik katlandım davranışlarina guven verdim kaybetme korkusu olmadı. onada mecbur degilim mesleğim var ailem cok sukur yanımda.ama bebegim babasız kalsin istemiyorum ama hakaretleriyle mecbur ederse yapcak bisey yok.ona göre maddiyati sağlaması hersey icin yeterli.ama benim beklentim bu değildikonudan sapıyorum ama arkadaşımın o evliliği baştan sona hataydı kendisi de kabul ediyor şu an ikinci evliliğini yaptı ve çok mutlu :) umarım siz de sorunlarınızı çözersiniz belki eşinizin çok problemli bir anına denk geldi hatasını yürekten telafi edebilir. aksi takdirde siz de en az arkadaşım kadar güçlü olursunuz inşallah... gelişmeleri takip edicem hakkınıza hayırlısı olsun...
Saol cnm beni anlamana sevindim en son istedigim sey yanlis anlaşılmaktadır.burda asagilamak tan yakınıyorum ve kimseyi asagilamam mumkum olamaz herkes eşittir bana gore .ayrica hepimiz birer özürlü adayiyizsu hayatta .hersey insanlar içinVicdansizligini gorunce.uselik ben deu ingilizce işletme mezunuyum (ki olmasam bile bu soylencek sözmu bi insana) cok cok uzgunum dava acicam ams bebegim var neyapicam ben..
Arkadaşlar burda yadirganacak bi söz yok.Konu sahibi aşağlandigi için bunu yazmak mecburuyetinde kalmış üstelik te belirtmiş zaten olmasam bile söylenecek söz mü diye.
Cnm üzülmemek elde degil okadar cok faktör varki kafami toplayamiyorum.bir can sözkonusu allahin nefes verdiği benim kanimdan canimdan bi parça şimdiden bağlandım.benim evladım.ve esim ona mongol diyo savunmasız bi cani asagiliyo benimle beraber.bukadar basit onun icin.gerizakali olsa insan olarak gormucek demek bu.gercekten buyuk gunah benim nazarimda.ben gonul koymasam ona allah razı gelmez zaten.lütfen kendinizi üzmeyin artik.ilk basta esinize cok kizmistim söylediklerinden dolayi.ama bu son yazdiklarinizi okuyunca esinizin derin bir üzüntü nedeniyle böyle söyledigini düsünüyorum.tabi bu söyledikleri kesinlikle affedilecek sözler degil.
biliyorum cok zor ama lütfen biraz sakinlesmeye calisin.kendinizin ve bebeginizin iyiligi icin.umarim en kisa zamanda bebeginizin saglikli oldugu haberini alirsiniz.
iste o zaman esinizle aranizdaki iliskinin nasil devam etmesi gerektigi konusunda daha saglikli düsünebilirsiniz.
Ben derdimi paylaşmak istiyorum sus pus gecistiriyor beni çocuktan konuşmak istemiyor böyle bi durumda konusulmazmi dertlesilmezmi.iyi gun dostu sorun varsa ortada yokÖncelikle geçmiş olsun arkadaşım ama doktorların da her dediğine inanma. Kimi çocuğa down sendromlu diyorlar, kimine sakat ama bakıyorsun çocukta hiç bir şey yok. Sen bebeğin için ve kendin için çok dua et. Eşine gelince dediği çok kötü bir şey. Hazmedemeyebilirsin ama o da belki bu kötü zamanda yanında olamadığı ve bebeginizin bu durumundan dolai uzgundur ve sende ona uzaklık meselesinden baskı yapıyorsan sacmalamis olabilir. Bir de o yönden düşün. Sen hiç canını sıkma. Hamileliğin stresli zaten. Üzülme. Pişman olmuştur eşin.
Cnm benim gitmem mumkun degil gemi muhendisi esim gemilerde çalışıyoEsiniz neden yurt disina gitti ve siz neden gitmediniz madem uzun sure ayri kalacaksiniz keske gitseymissiniz
Duruma yorum yapamayacağım çünkü son cümlelere takıldım. İngilizce işletme mezunu olmak neyi değiştiriyor? Size yapılmaz da lise mezununa yapılır mı yani.
Suan ellerim titriyor ,duygularim asiri incinmis halde ve buyuk bi travmanin esiyindeyim.4aylik hamileyim ve esim yurt disinda gorevde.whatsaptan yazisirken tartistik ilgizsizliginden yakindim.hassaa bi donemdeyim bebegimle ilgili sikintilarim var.doktor bebeğimin beyinciginin bi parçasınin ince oldugunu eger 3 hafta icinde gelişim gostermezse sikinti yaratacağını söyledi ama suan net bisey yok gelisebilirmis moralim sifir o gunden buyana.tabi yinede kafaya taktim.esin yeterince destek olmuyor manevi anlamda maddiyat konusunda hakkini yiyemem ama ihtiyacim olan sey bu degil sadece.dun tartistik dedim ki hamile ligimde yanimda degilsin bari ilgili ol telefonda moral ver dedim ters ters konustu bende benim cektigim acilari sende cek seni allaha havale ediyorum dedim bebegimi ve beni uzuyosun dedim uzgundum.ne derse beyenirsiniz.benim zaten o çocukta n hiç bir beklentim yok oda senin gibi mongol olacak kesin dedi.dunyam basima yıkıldı. Vicdansizligini gorunce.uselik ben deu ingilizce işletme mezunuyum ki olmasam bile bu soylencek sözmu bi insana cok cok uzgunum dava acicam ams bebegim var neyapicam ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?