Eşim hastayken hem ilgi bekliyor hem de kendiyle ilgilendirmiyor

aysgla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mart 2023
267
-47
16
26
Eşim stresten bağırsaklarında sıkıntı oldu . Benım yüzümden diye düşündük ilk ay baya tartışmalarımız oldu. Ben ilaç tedavisine ve psikoterapiye başladım herşey düzeldi güzeldik. Yine bugün bağırsaklarında sıkıntı olmuş surat beş karış ağrım var diyor . Masaj yapayım diyorum yok diyor . Komposto istemiştim yaptım iç diyorum yok diyor. Sonra içerim diyo. Canı çekiyor diye pizza yaptım onu yedi . Ne sarılıyor ne öpüyor ne ben sarılınca karşılık veriyor . Nazlama güldürmeye çalışıyorum destek olmaya çalışıyorum bi lafıma takılıp üfleyip püflüyor. En son tartıştık . Bana diyor ki ben hastayken sen tartışcak yer arıyorsun . Bu lafı moralimi bozdu ben sadece hastayken bana gelsin benle mutlu olmaya iyileşmeye çalışsın istiyorum. Nerede hata yapıyorum . Böyle sanki sebep benmişim gibi hissettiriyooor gibi geliyor bana

bu adam 6 yaşında mı hastalanınca bu kadar trip atıyor? umursamayın ve ilgilenmeyin, bırakın ne hali varsa görsün.

ayrıca nasıl sizin yüzünüzden olabiliyor çok merak ettim.

Aayy daral geliyor yaa, beyin yaşı 5 yaş olan kocalardan artık.
İnsan hastayken gelip eşine sarılmak istemez mi ? Uzanmak istemez mi bizimki telefon elinde şarkı dinliyor ben gidip üstüne doğru uzandım az nazladım diye düşüncesizmişim niye üstüne uzanmışım

İnsan hastayken gelip eşine sarılmak istemez mi ? Uzanmak istemez mi bizimki telefon elinde şarkı dinliyor ben gidip üstüne doğru uzandım az nazladım diye düşüncesizmişim niye üstüne uzanmışım
Hata sende direk tepinecektin üstünde.
Anca ondan anlar bu dağ ayısı 😅

bu adam 6 yaşında mı hastalanınca bu kadar trip atıyor? umursamayın ve ilgilenmeyin, bırakın ne hali varsa görsün.

ayrıca nasıl sizin yüzünüzden olabiliyor çok merak ettim.
Biraz öfke kontrol bozukluğum vardı ailem kaynaklı . Geçmişle alakalı yani ama bunu bilerek evlendi benle . İlk ay full tartıştık sonra osikoterapi aldım düzeldim sorun kalmadı fakat yine hasta dün bi konuda üzerine gitmiştim ondan mu stres olduda böyle oldu bilmiyorum

Aayy daral geliyor yaa, beyin yaşı 5 yaş olan kocalardan artık.
Ya mesela bana komposto yap demişti yaptım . Eve geldi elim hamurlu. Diyorum getiriyim iç kötüysen yüzüme bakmadan yok sonra içcem diyor . İyi sen bilirsin diyip mutfağa geri gittim pizza hamuru için. Bu bile sorunmuş yani yüzüme bakmadan cevap vermesi normalmiş benim sen bilirsin diyip gitmem sorunmuş. Çok şey bekliyomuşum hasta birinden

Niye tartışmaya giriyorsun ki üzerine düşeni yap çekil kenara gelmek isteyen gelir içmek isteyen içer üzerine düştükçe nazı devam eder eşinin.
Ayrıca her insan bir değil ben hastayken eşim beni öpse sarılsa bende rahatsız olurum.Daha çok kendi halimde kalmayı tercih ediyorum.

Ben onu stres etmişim ondan evlendikten sonra olmasının sebebi benmişim

Ayy aşırı kaba bir tabir ama bir laf vardı çok eskiden duymuştum “o.ruğu yan çıksa bizden bilecek” diye. Kocanızınki aynı o hesap. Bağırsak sıkıntısını sizden bilmek. Hmm.. enteresan

Allah sabır versin size

Hastayken kocam üstüme uzansa tepik atarım şahsen😅böyle durumlarda herkes bir olmuyor ki dertlenme sana sarılmıyor senle uzanmıyor diye. Hastalık işte bosver

Eşim stresten bağırsaklarında sıkıntı oldu . Benım yüzümden diye düşündük ilk ay baya tartışmalarımız oldu. Ben ilaç tedavisine ve psikoterapiye başladım herşey düzeldi güzeldik. Yine bugün bağırsaklarında sıkıntı olmuş surat beş karış ağrım var diyor . Masaj yapayım diyorum yok diyor . Komposto istemiştim yaptım iç diyorum yok diyor. Sonra içerim diyo. Canı çekiyor diye pizza yaptım onu yedi . Ne sarılıyor ne öpüyor ne ben sarılınca karşılık veriyor . Nazlama güldürmeye çalışıyorum destek olmaya çalışıyorum bi lafıma takılıp üfleyip püflüyor. En son tartıştık . Bana diyor ki ben hastayken sen tartışcak yer arıyorsun . Bu lafı moralimi bozdu ben sadece hastayken bana gelsin benle mutlu olmaya iyileşmeye çalışsın istiyorum. Nerede hata yapıyorum . Böyle sanki sebep benmişim gibi hissettiriyooor gibi geliyor bana

Şu hayattaki en zor şeylerden biri evdeki erkeğin hastalık süreci olabilir. Şımarıklık, naz, trip ne ararsan var. 🤣 kokoş yaşlı teyzelerin triplerini atıyorlar.

Ne alaka tam olarak?

Back
X