Eşim hastayken hem ilgi bekliyor hem de kendiyle ilgilendirmiyor

Eşim stresten bağırsaklarında sıkıntı oldu . Benım yüzümden diye düşündük ilk ay baya tartışmalarımız oldu. Ben ilaç tedavisine ve psikoterapiye başladım herşey düzeldi güzeldik. Yine bugün bağırsaklarında sıkıntı olmuş surat beş karış ağrım var diyor . Masaj yapayım diyorum yok diyor . Komposto istemiştim yaptım iç diyorum yok diyor. Sonra içerim diyo. Canı çekiyor diye pizza yaptım onu yedi . Ne sarılıyor ne öpüyor ne ben sarılınca karşılık veriyor . Nazlama güldürmeye çalışıyorum destek olmaya çalışıyorum bi lafıma takılıp üfleyip püflüyor. En son tartıştık . Bana diyor ki ben hastayken sen tartışcak yer arıyorsun . Bu lafı moralimi bozdu ben sadece hastayken bana gelsin benle mutlu olmaya iyileşmeye çalışsın istiyorum. Nerede hata yapıyorum . Böyle sanki sebep benmişim gibi hissettiriyooor gibi geliyor bana
İlginize karşılık böyle tepki veriyorsa kendi haline bırakın. Bakmak zorunda değilsiniz.

Eşim stresten bağırsaklarında sıkıntı oldu . Benım yüzümden diye düşündük ilk ay baya tartışmalarımız oldu. Ben ilaç tedavisine ve psikoterapiye başladım herşey düzeldi güzeldik. Yine bugün bağırsaklarında sıkıntı olmuş surat beş karış ağrım var diyor . Masaj yapayım diyorum yok diyor . Komposto istemiştim yaptım iç diyorum yok diyor. Sonra içerim diyo. Canı çekiyor diye pizza yaptım onu yedi . Ne sarılıyor ne öpüyor ne ben sarılınca karşılık veriyor . Nazlama güldürmeye çalışıyorum destek olmaya çalışıyorum bi lafıma takılıp üfleyip püflüyor. En son tartıştık . Bana diyor ki ben hastayken sen tartışcak yer arıyorsun . Bu lafı moralimi bozdu ben sadece hastayken bana gelsin benle mutlu olmaya iyileşmeye çalışsın istiyorum. Nerede hata yapıyorum . Böyle sanki sebep benmişim gibi hissettiriyooor gibi geliyor bana

At üzerine bir battaniye bir tane sıcak su torbası. Naparsa yapsın. Kendi kendine takıl evde. Dizi film izle. Keyfine bak.

İnsan hastayken gelip eşine sarılmak istemez mi ? Uzanmak istemez mi bizimki telefon elinde şarkı dinliyor ben gidip üstüne doğru uzandım az nazladım diye düşüncesizmişim niye üstüne uzanmışım
Offf bu ne böyle. Yüz verdikçe astarını istemiş. Yok efendim uğraşamayız böyle adamlarla annesine gitsin beyefendi

Hasta insan neden eşine sarılmak istesin ki? Ben beklentinizi gereksiz buldum. Ben hasta olunca kimse benimle ilgilensin üstüme düşsün istemem kendi başıma iyi olmaya çalışırım. O an hayatta gideyim eşime sarılayım aklıma gelmez düşmüşüm kendi derdime eşimin gönlünü eylemekle uğraşamam hiç. Yapacağınızı yapmışsınız zaten, ister içer ister içmez, masaj istemiyorsa istemiyordur. Küçük bebek değil koca adam neticede eşiniz. Biraz salın adamı

Ya mesela bana komposto yap demişti yaptım . Eve geldi elim hamurlu. Diyorum getiriyim iç kötüysen yüzüme bakmadan yok sonra içcem diyor . İyi sen bilirsin diyip mutfağa geri gittim pizza hamuru için. Bu bile sorunmuş yani yüzüme bakmadan cevap vermesi normalmiş benim sen bilirsin diyip gitmem sorunmuş. Çok şey bekliyomuşum hasta birinden
Onu öylece bırak, usulca kapıyı aç ve ardına bakmadan kaç. Bu nedir yaa olmayan evliliğimin tribine girdim 😅

İkizler burcu mu?
Evde bir İkizler ile yaşıyorum da 😂 İlgi beklerler, işin kötüsü ilgilendiğinizde de bir şey bulurlar 😂

İlk defa kk kadinlari ile aynı fikirde değilim. Hasta adama niye gidip sariliyorsuniz? Ben de hastayken biri gelip sarilsin, benden ilgi beklesin istemem. Zaten ağrısı varmış. Yemeğini yapın bir ihtiyacın var mı diye sorun yeter.

Ya mesela bana komposto yap demişti yaptım . Eve geldi elim hamurlu. Diyorum getiriyim iç kötüysen yüzüme bakmadan yok sonra içcem diyor . İyi sen bilirsin diyip mutfağa geri gittim pizza hamuru için. Bu bile sorunmuş yani yüzüme bakmadan cevap vermesi normalmiş benim sen bilirsin diyip gitmem sorunmuş. Çok şey bekliyomuşum hasta birinden
Çok yüz vermişsiniz. Bence siz öfke sorununuz sebebiyle dürüstçe özelestiri yapabilecek olgunluktasiniz. Eşiniz de her şey için bir suçlu bir sorumlu arayan mıymıntı biri.
Bağırsak sorunu varsa probiyotik kullansın siz de onun duygu durumundan kendinizi sorumlu hissetmeyin enerjinizi çekmesine izin vermeyin.

Canım seni anlıyorum ama adam hasta yani? Hastayken biri ilgi ister, biri yalnız kalmak ister, biri nazlanmak trip atmak ister… kimse birbirine benzemez o yüzden eşini kendi isteğine göre yargılama. Ve hastaykem anşayışlı ol, bırak trip atsın gülmesin, ona ihtiyacı var demek ki iyileşmek için🙏🏻

Vah vah paşaya bak hem sizin yüzünüzden diye ima ederek sizi suçluluk psikolojisine sokuyor hem onu istemem bunu istemem diye nazlanıyor. Hastalık dışında da manipüle ediliyor musunuz?

Benım yüzümden diye düşündük ilk ay baya tartışmalarımız oldu. Ben ilaç tedavisine ve psikoterapiye başladım herşey düzeldi güzeldik.
İlk defa böyle bir şey duydum bağırsakları sizin yüzünüzden mi hasta olmuş 😱ne için psikoterapiye başladınız sizdeki sorun neydi ilaç tedavisine sevkeden? Psikoterapi tamam da hemenn ne için ilaç kullanmaya başladınız psikoterapi yeterli gelmeyince mi ilaç kullandınız? Kendinizi de suçlamayın yani olacağı varmış olmuş sizin yüzünüzden neden olsun triplerini de sallamayın erkeklerin büyük çoğunluğu hasta olunca böyleler kendinizi de ezdirmeyin siz üzerinize düşeni yapmışsınız sorununuz neyse çözüm yoluna başvurmuşsunuz sorun kendisinde olabilir mi?

Biraz öfke kontrol bozukluğum vardı ailem kaynaklı . Geçmişle alakalı yani ama bunu bilerek evlendi benle . İlk ay full tartıştık sonra osikoterapi aldım düzeldim sorun kalmadı fakat yine hasta dün bi konuda üzerine gitmiştim ondan mu stres olduda böyle oldu bilmiyorum
Hastaykem soz de yemek harici ilgilenmeyin kendi halime bırakın..ağrısı varsa gerilmesi normal. Doktora gitmeyi teklif edin harici ilgilenmeyin. Hem çok ilgilenip hem kavga etmek çok yersiz. Kabul etti evlendi doye borşey yok kavga etmeyin siz de durup durup.

Şu hayattaki en zor şeylerden biri evdeki erkeğin hastalık süreci olabilir. Şımarıklık, naz, trip ne ararsan var. 🤣 kokoş yaşlı teyzelerin triplerini atıyorlar.
Bir de erkeğin bizden daha hamile ve lohusa olduğu dönemler var unutmayalım lütfen 🫠

Hicbir zaman erkekler cocugunuzmus gibi davranmayin siz annesi degilsiniz annem bakardi vs diyosa ozaman annenin evine gidebilirsin diyebilirsiniz

Bence siz abartmişsiniz,ne öyle hastanedeki çocuk paylacosu gibi şirinlikler?
Bırakın sakın sessiz dinlensin
Birde beni öpmüyor sarilmiyor diyorsunuz?
Farz edelim siz bağirsaklarinizdan rahatsızlandiniz ,canınız öyle birşeyler istermi yoksa kimse bana elleşmesin rahat biraksinmi der?
Bırakın adamı biraz ,içecek çay su yemek verin tamam.
Ayrıca pizzada hiç uygun yiyecek değil ,bağirsaklari daha zorlar ve şisirir.
Tam olarak ne olduğunu öğrenin ve ona göre yemekler yapın .
Hatta sadece su,çay ve sıcak bulyon
( en iyisi kemik su ) içsin,böylece bağirsaklar dinlenir.

Canım olayı genel düşün inan erkeklerin çoğu böyle sendekinin aynı bende var bir yere kadar ilgilen, fazlası çiçeğe verilen fazla su gibi oluyor misal yani... Sahurda benim astımım tetikledi bahar gelince sürekli hastasın dedi eşim bende iyiki ben hastayım sen olsaydın napardık kesin senle gurur duyardım dedim....😂😂😂😂😂

Kndi pizza istedi onun isteklerine göre yapıyorum ben hemşireyim bencede uygun değil ama napabilirim açım pizza ya da tantuni stiyorum dedi

Back
X