Eşim hastayken hem ilgi bekliyor hem de kendiyle ilgilendirmiyor

Siz de buna inandınız ve kendinizi suçlu hissettiniz öyle mi?
Evet oyle dedi cunku ilk kez evlendikten sonra boyle olmus kavga gurultuden ben de yine kotulesjnce sucluluk psikolojisine girdim

daha cok gençmişsin canım allah kolaylik versin. cok şımartmışsın sen bu adamcağızı astarınıda ister tabiki , bebek olunca daha cok ilgi ister gör bak.
kendini niye suçlu hissediyorsun, hissettiriyorsun?
cocukluk taravmanla seni eziyor.

Eşim stresten bağırsaklarında sıkıntı oldu . Benım yüzümden diye düşündük ilk ay baya tartışmalarımız oldu. Ben ilaç tedavisine ve psikoterapiye başladım herşey düzeldi güzeldik. Yine bugün bağırsaklarında sıkıntı olmuş surat beş karış ağrım var diyor . Masaj yapayım diyorum yok diyor . Komposto istemiştim yaptım iç diyorum yok diyor. Sonra içerim diyo. Canı çekiyor diye pizza yaptım onu yedi . Ne sarılıyor ne öpüyor ne ben sarılınca karşılık veriyor . Nazlama güldürmeye çalışıyorum destek olmaya çalışıyorum bi lafıma takılıp üfleyip püflüyor. En son tartıştık . Bana diyor ki ben hastayken sen tartışcak yer arıyorsun . Bu lafı moralimi bozdu ben sadece hastayken bana gelsin benle mutlu olmaya iyileşmeye çalışsın istiyorum. Nerede hata yapıyorum . Böyle sanki sebep benmişim gibi hissettiriyooor gibi geliyor bana
Ohoo bu adam en ufak şeyde böyleyse sizi geçtim gerçekten onun hayatı çok zor olacak... Çocuk olunca görürüm ben onu. Kimseyi suçlayarak hayat geçmez. İnsanların başına herşey gelebilir. Önemli olan sizin dayanma gucunuzdur. Cam fanuslarda yaşasın o zaman. Ya da kabullenip gidip terapi alsın. Bayılıyorum böyle insanlara.beni sen bu hale getirdin de çekil kenari... Siz olaylardan sorumlu olabilirsiniz duygulardan değil. Herkes her olayda aynı şeyi hissetmez sonuçta. Bu bile.duugularin kişi ile ilgili olduğunu gösterir. Bence bu kadar verici bir karakter olmayın. eşinizin dibinde gezip gereksiz şeylerde poposunu kaldırmayın. İleride gerçek sorunlarda yıpranan siz olursunuz

Biraz öfke kontrol bozukluğum vardı ailem kaynaklı . Geçmişle alakalı yani ama bunu bilerek evlendi benle . İlk ay full tartıştık sonra osikoterapi aldım düzeldim sorun kalmadı fakat yine hasta dün bi konuda üzerine gitmiştim ondan mu stres olduda böyle oldu bilmiyorum
adam yolunu bulmuş valla. artık her sesin çıktığında bir yerleri ağrıyacak..sen de "benim yüzümden" diye diye çare arayacaksın. ne iyi.

Back
X