- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 158
Sonrasında kira verecek misiniz.Borcu harci kapatmayi ve kalan parayi kurtarmayi dusunuyorum.Biraz daha dusuk kiraya gecmeye calisacagim ama 1900 alti kira yok burda.Kizimin okulu ve kira sabit giderim olur.Ya da babanemin evine gecsem 20 bin masrafi var cok kotu durumda isinma tesisat vs zorunlu yapilmasi gereken seyler var.Benim olmayan eve de 20 bin vermek zorundayim
Tam ben yazacaktım.bildiğim kadarıyla yüksek miktarda krediler eş izni olmadan çekilemiyor..
Ailesıne verebileceği en buyuk zararı vermıs vermeye de devam ediyor.Bu konu disinda iyi bir estir ama para konusunda bitirdi beni.Ailesine dahi anlatmayi dusunuyorum artik
arkadaşlar bangır bangır yazıyor neden yenilmiş modda yazıyorsunuz veya anlamak istemiyorsunuz?Suan onda kararsizim oraya gecersek herseyi kapatip 80 bin tl kalicak ve yeniden birikim yapmaya baslasam ki korkuyorum yine carcur edip kartlari sisirecek diye.
bildiğim kadarıyla yüksek miktarda krediler eş izni olmadan çekilemiyor..
Kusura bakmayin da meslegi piyasa olan adam nasil batıyor anlamadım vallaYuksek lisans mezunu ve inanmicaksiniz ama meslegi de piyasa ile ilgili
2500 e redidans mı villa mı allah aşkına. Normal insanları gibi normal bir daireye çıksaydınız keşke. Eşiniz atla gitmiş sıçmaya resmen.
Muhtemelen sıtedeler.2500 e redidans mı villa mı allah aşkına. Normal insanları gibi normal bir daireye çıksaydınız keşke. Eşiniz atla gitmiş sıçmaya resmen.
Yapmaya calıstıgı ısı devam ettirmesi gelir dengesizliği olmuyor iste sızı dusunmemesi oluyor, zarar goruyorsunuz ailecek?biz esimin gelir dengesizliginden batik.durumdaydik. cok az kazaniyor ve dengesiz kazanıyordu. kredi kartinin hep asgarisini oduyorduk.
elim genisleyince ilk is karti kapattim.varsa yiyoruz yoksa bekliyoruz erteliyoruz. esimin luks harcamaları yoktur. ama yapmaya clistigi isi yapmaya devam ettigi icin bizi zora sokuyor. ben de karismiyorum artik eve. bukuyor bulusturuyor borc aliyor. zora girsin ki bir gun anlasin yaptigi isin saçmalığini diye bekliyorum. daha anlamadi.
ben kendim ayri birikim yapiyorum. tabi illa ordan da dolaylı yoldan harcaniyor ama tamamen ona biraksam hic olmazdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?