Merhaba herkese.Kızlar eşimin kuzeni buraya gelecek.Kvye beni havaalanından alın demiş. Kv lerde araba yok. Kv de eşime söylemiş. Pazar günü gelecek. Bizimde pazar işimiz var, alışverişe gidecegiz.Tamam demiş eşim.Neyse salı günü de bu kız geri gidecek, bunu geri havaalanına bırakacaklar.
Eşimde hayır diyemiyor. Ben neden işlerimi insanlara göre ayarlıyorum. Bir pazarım var, plan yapmışız. Taksi denen bişey var. Birde kuzenimin oteli falan var. Durumu aşırı iyi.2 gün kalıp gidecek.
Eşime işimiz oldugunu söyle dedim.Nasıl söyleyeyim diyor. Salı nasıl bırakacaksın havaalanına dedim.En iyisi cumartesiden arabayı bırakayım kvlere dedi.
Eşime bir ton şey söyledim.Kuzeni ile de sıkı fıkı degil. Görmeye bile gitmeyecek.Ama hayır diyemiyor. Tek dedigin haklısın.
Şu da var. Sürekli kvlerin birşeyleri çıkıyor.Akrabaları zeytin yağı siparişi verıyor.Sonra siparişi verenler buraya geliyor, zeytinyağı almaya.Bu huyundan nefret ediyorum.
Şu da var. Kvler ne gaz ne benzin birşey atmaz. Nasılsa var içinde. Gaz biterse benzinle giderler.Olan bize oluyor yani.
Ben mi çok fesatım. Sürekli bir akrabaları geliyor. Şunu mezarlığa götür, şunu şuraya götür.Yok kvnin annesini köye götür.Bitmiyorlar.