Eşim Hemen Bebek İstiyor

Hiç bişi den korkma canım eşine aşık ve seviyorsan bi sorun çıkmaz bebek mevzusuna gelince evleneli 1 yıl oldu eşim hep istedi bebek ben biraz tereddutluydum biraz gezsek falan diye ama evlendikten sonra ev bis boş oluyo sanki bebek olsa ne güzel olur diye ama hersey bizim istediğimiz gibi olmuyo hiç korunmadigimiz halde daha tık yok yani demek istedigim hersey bazen senin istediğin gibi olmuyo

Kesinlikle katılıyorum, evlenir evlenmez yapmamalısın hayatını yaşa biraz

Sanırım bu konuda ben de emin oldum. Hemen hamile kalırsam tüm planlarım çöp olacak.
Duygusallığa kapılmamak lazım. Usulünce, hevesini kırmadan en az bi bir yıl zaman istiycem.

Bu konu hala kafamı kurcalıyor
Zaten 171 cm ve inceyim, kilo, göbek problemi yaşamam muhtemelen. Cinselliğe Zarar verdiğini duyyuyoruz sağdan soldan. Kimisi geçmeyen ıslaklıktan şikayetçi oluyor, kimisi genişlemeden ve isteksizlikten. Bi hatundan, daraltmanın çoğu zaman işe yaramadığını, zaten esnek olan bölgenin gene normal, genişlemiş haline geldiğini duymuştum.

Biraz mantıksız ve fazla kafaya taktığımı hissediyorum.
Ama 5-6 gündür felan kocadan ayrı olunca, insan bu konularda çok tahammülsüzleşiyor

Son düzenleme:
evlendikten 2 sene sonra hamile kaldim gezdim tozdum ama keske 6 daha önce olsaymis dedim bence cocuk evet sorumluluk ama yapacagim seyleri kisitlamiyor onunlada yapiyorum herseyi allah bütü istiyenlere nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimki de hiç lafını bile açmamıştı yakın zamana kadar. Ama işte ne olduysa birden tutumunu değiştirdi.
belki seninki de değiştirir.

Birazda eşimin karakteri bu sanırım. Önceden konunun hiç lafını bile açmazken birden, bir numaralı gündem maddesi yapıyor.
Nişanlanma, cinsellik mevzularında ve nikahta da aynını yapmıştı.
Artık adama bi "DUR" demenin zamanı geldi sanırım

Son düzenleme:
Ben senin yaşında olsaydım iki sene beklerdim. .ki oda evlenince anlar..ama nacizhane fikrim kadın doğuma gidin yunurtanizin kalitesine baktırin,ilerde sorun çıkar mı çıkmaz mi kafanızda rahat eder

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

evliliğin ilk iki senesi kesinlikle düşünülmemesi gereken bir şey bence bebek sahibi olmak.
gelin ata binmiş ya nasip demiş misali bakalım bir tanıyın birbirinizi. nişanlılık başka evlilik başka. adamın huyunu suyunu aynı evde yaşayarak bir öğrenin bakalım.borcu harcı bitirin ,biraz gezin tozun.
bebek olduğu anda bir çok şey bitecek sizin için zira ama eşiniz sosyal yaşantısına aynen devam edebileceği için ona hava hoş geliyordur tabi.

Eşine cinselliğin tadını cıkaralım biraz desen ikna olur bence
Saatlerce sarılıp uzanabilirsiniz haftasonları
Bebek olsa saatlerce yatakta tembellik yapamazsınız ki :)

Bu arada düsünceniz mantikli isteginiz de cok makul

1 sene bekledik çocuk yapmak için...
gayette memnunum çün ki birbirimizi çözdük huyumuzu suyumuzu vs..
1 senenin sonunda bebek özlemi oldu özellikle eşimde
şimdi bende bayılıyorum iyi ki olmuş oğluşum
Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Hayirli olur insallah. Bebegin dogdu mu?

Şimdi şöyle düşünürsek normal doğumda rahminde olmaması gereken ne varsa kist vs hepsi temizleniyo. Hatta normal doğum yapanlar yeniden doğmuş gibiyim derler hepBence ilk çocukta okadar bozulma olmaz. Doktorla da konuşursun zaten bu konuyu. Sen önce bi'hamile kal da dur bakalım

Hayirli olur insallah. Bebegin dogdu mu?
hayır, Allah nasip ederse son haftalardayım
demek istediğim eğer evlendikten hemen sonra gebe kalsaydım hem gezip tozamazdım,hem eşimi tanıyamazdım, hemde yeni eve vs.. alışamadan daha zor olurdu...
bana getirileri bunlar oldu
eve alıştım en önemlisi eşime alıştım ona güvenim pekişti bekarken çok zorlu bir hayatım vardı o şokları üstümden attım şimdi Allahın izniyle daha hazırım hemde yaşım 29 yani az değil

Haklısın sana katılıyorum. 20 yaşında evlendim 25 yasinda anne oldum. 5 seneye yakın bebeksiz yaşadık.esimle bes yil beraber büyüdük, hem birbirimize guvenimiz oturdu hem de cocuk arzular hale geldik. Arzulanan bebek her zaman daha sansli bebektir bence..

Baska konuda konusmustuk seninle, simdi iyi ki olmuş oglusum deyince dogdu sandım, o yuzden sordum.

Teşekkür ederim.
Anlayış göstereceğine eminim ama, dediğim gibi bi yaştan sonra bebek görünce saldırasım geliyor.
Çatışmam biraz kendi içimde.

Canım isteğinde çok haklısın. Ama şöyle söyleyeyim. Ben de senin gibi düşünüyordum ve eşim çocuk konusunda hep ısrar ediyordu 2 ay idare edebildim sonra erteleyemedim. Ve iyiki de ertelemedik 8 aydır ıstıyoruz
Ve malesef olmadı. Bir sürü sorun çıktı. Bu açıdan da düşünerek karar ver canim

Eşim hemen çalışmalara başlamayı teklif ettiğinde argümanları bunlardı zaten; " Üç aydır birlikte yaşıyoruz, borcumuz/derdimiz yok, vaktimiz bolca olacak, sen çalışmayacaksın..."
Pembe'nin bahsettiği şekilde şekilde zaman istemeyi düşünüyorum.
O zaman sıkıntı çıkarmaz
Biraz da "bu yaşıma kadar ot gibi geldim" duygu sömürüsüyle ricamı pekiştirdimi, 2 senelik turist vizesini alırım her halde

8-9 ay uzun zaman değil bence. sen hiç korunmasan bile anca olur. tabi ki ilk aydan hamile kalan insanlar da var ama genel olarak hamile kalmak o kadar kolay bişi değil canım sana tavsiyem bebek istediğin tarihten 6 ay önceden korunmayı bırakman. anca olur ama belli de olmaz tabi

yani iyi ki oluşmuş
benim tereddütlerim vardı da şimdi iyi ki de oluşmuş gelmiş olmuş dedim

yani iyi ki oluşmuş
benim tereddütlerim vardı da şimdi iyi ki de oluşmuş gelmiş olmuş dedim

Evet canim iyi ki olusmuslar, iyi ki hayatımıza girmisler. Bazen onlarin bize ihtiyacindan cok bizim onlara ihtiyacimiz oldugunu düşünüyorum, o kadar farkli kalpteki yerleri..

Hayirlisiyla sağlıklı sihhatli bir sekilde kavusursunuz insallah:)

inşallah, Allah razı olsun
senin bebeğini de Allah bağışlasın

O hamilelik işi hiç belli olmuyor.
Aynı anatomik şartlarda bile aylarca bekleyedebilirsin.
Diğer yandan dış gebelik yüzünden, ilişkiye bile girmeden hamile kalanlar var.

Ben kendimi biraz hürrem gibi;
"kocam attımı, yakalayacakmışım" gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…